-
קודם כל אני לא יודע עם זה המקום המתאים לכך אם זה לא קשור לפה אז תעבירו פשוט חשבתי שזה מתאים לפה ולא לפורום של משחקים האם לדעתכם אחרי שעשו חידוש לאדום אש וירוק עלה וגם לגולד וסילבר לדעתכם יעשו חידוש לרובי וספיר בגרפיקה של פנינה יהלום ופלאניום והחידושים של גולד וסילבר כלומר הגרפיקה של הדור הרביעי לDS?אני אומר שיקחו מה שיש בפוקמון ברקת ויעשו חידוש לרובי וספיר כדאי לשפר גם את הגרפיקה ואת המשחקיות בה מה דעתכם?
-
שלילי. רובי וספיר זה כמעט אותה איכות כמו החידושים.
-
[quote][i]Originally posted by Hit Man[/i]@Sep 24 2009, 09:34 AM
[b] שלילי. רובי וספיר זה כמעט אותה איכות כמו החידושים. [/b][/quote]
אתה שוכח שרובי וספיר זה גרפיקה של GBA כמו אדום אש וירוק עלה בול אותו דבר ולעומת הדור הרביעי הגרפיקה שם זה כמו תלת מימד.
-
גם נכון, אבל בוא נגיד שזה כמו שיפור של צהוב כחול ואדום הישנים וסילבר וגולד הישנים...
ככה שרואים שיפור אבל לא כזה משמעותי..
בכל מקרה, אולי בעוד כמה שנים תצא קונסולה חדשה XD אז אולי..
-
אני מבין לפי הדברים שלך שזה יהיה אחרי הדור החמישי.
-
אני דווקא מאמין ומקווה שכן יהיה חידוש למשחקים האלה
לדעתי זה יהיה ככה:
עוד שנה ב2010-2011 (או פחות) יפרסמו את הדור החמישי וגם יוציאו עליו 2 משחקים חדשים
אחרי חצי שנה בערך באמצע 2011 יוציאו משחק שלישי של הדור החמישי
ולקראת 2012 יכול להיות שיעשו חידושים לרובי וספיר
אני לא חושב שיעשו קונסולה חדשה אבל אם כן אז זה יקרה לפני פרסום המשחקים של הדור החמישי
-
אני לא חושב שהיה דור חמישי כי כל דור האגדיים נהיו אגדיים יותר,עכדיו לך תמציא משהו יותר אגדי מבורא היקום,טחזה אופציות כבר יש?לגבי החידושים,אולי אבל לא נראלי.
-
ג'ון בוי, אם לא הייתי חושש לל מיני הצהרות, הייתי אומר לך שב100% אני בטוח שיהיו חידושים לרובי וספיר.
החידושים לא נועדו לחדש את הגרפיקה וכו', הם נועדו כמובן לרווח הכספי וליצור מרווח זמן בין דורות חדשים.
-
אני מסכים עם שון חלקית.
אני מאמין שיצא דור חמישי ושיעשו עליו משחקים אבל לא כזה מוקדם -_- .
לדעתי, מינימום ב-2012 יצא דור 5, אמצע 2013 יצאו פרטים על משחקים לדור 5, 2014 יוצאו המשחקים, אמצע 2014 תצא צלע שלישית.
כך שזה מוביל שלדעתי, בערך ב-2016-2017 יצאו חידושים לרובי וספיר עם גרפיקה משופרת יותר משל לב זהב ונשמת כסף ועם המון חידושים.
כך שאל תפתחו ציפיות לזמן הקרוב אלה לעוד מינימום 5 שנים (למרות שכתבתי שעוד איזה 7 שנים לדעתי)
-
[quote][i]Originally posted by Dragonite!!![/i]@Sep 24 2009, 10:29 PM
[b] אני מסכים עם שון חלקית.
לדעתי, מינימום ב-2012 יצא דור 5, אמצע 2013 יצאו פרטים על משחקים לדור 5, 2014 יוצאו המשחקים, אמצע 2014 תצא צלע שלישית.
כך שזה מוביל שלדעתי, בערך ב-2016-2017 יצאו חידושים לרובי וספיר עם גרפיקה משופרת יותר משל לב זהב ונשמת כסף ועם המון חידושים.
כך שאל תפתחו ציפיות לזמן הקרוב אלה לעוד מינימום 5 שנים (למרות שכתבתי שעוד איזה 7 שנים לדעתי) [/b][/quote]
דווקא יותר הגיוני שיעשו את החידושים לפני הדור החדש, כדי להרוויח את הזמן בין יצאת המשחקים.
-
[quote][i]Originally posted by DarK EviL[/i]@Sep 24 2009, 07:35 PM
[b] דווקא יותר הגיוני שיעשו את החידושים לפני הדור החדש, כדי להרוויח את הזמן בין יצאת המשחקים. [/b][/quote]
זה לא יקרה בחיים לא עשו חידושים למשחקים ואחרי זה עשו חידושים למשחקים אחרים דבר אחד בטוח אם לא יצא כלל דור חמישי אף פעם אז מאה אחוז שלא יעשו חידוש לרובי וספיר זה הגיוני.
-
[quote][i]Originally posted by JONY_BOY[/i]@Sep 24 2009, 10:46 PM
[b] זה לא יקרה בחיים לא עשו חידושים למשחקים ואחרי זה עשו חידושים למשחקים אחרים דבר אחד בטוח אם לא יצא כלל דור חמישי אף פעם אז מאה אחוז שלא יעשו חידוש לרובי וספיר זה הגיוני. [/b][/quote]
אני אמרתי ש[b]אם[/b] יעשו חידושים, אז יעשו אותם לפני הדור החמישי.
-
כבר עשו חידושים לגולד וסילבר בין הדור הרביעי לדור החמישי
אז המשחקים הבאים שאמורים לצאת הם משחקי הדור החמישי אם יעשו
אבל יש לי הרגשה שעומד להיחשף משהו על הדור החמישי עוד חצי שנה או שנה
-
[quote][i]Originally posted by Dragonite!!![/i]@Sep 24 2009, 07:29 PM
כך שאל תפתחו ציפיות לזמן הקרוב אלה לעוד מינימום 5 שנים (למרות שכתבתי שעוד איזה 7 שנים לדעתי) [/b][/quote]
סליחה לזה אתה קורא מוקדם?
שנה הבאה זה בדיוק הזמן המתאים.
עברו 5 שנים בין היציאה של ירוק לזהב וכסף.
עברו 3 שנים בין היציאה של זהב וכסף לרובי וספיר.
עברו 4 שנים בין היציאה של רובי וספיר לבין יהלום ופנינה.
אם כן, יהלום ופנינה יצאו ב2007, השנה יציאתם של המחודשים תהיה 2010 ולכן שנה הבאה ב2011 הגיוני שיצאו משחקי הדור החמישי, או מקסימום 5 שנים לאחר יציאתם של יהלום ופנינה, ב2012.
על פי כך לעולם לא יצאו המשחקים ב2014.
-
[quote][i]Originally posted by Dragonite!!![/i]@Sep 24 2009, 07:29 PM
אני חושב שהגזמת קצת אנחנו רק ב2009 ואתה מדבר איתנו על 2015 או 2016?אני אומר שיעשו כזה דבר כאשר אש יגיע לליגת שינו יתחילו לראות פוקמנים בסידרה מהדור החמישי אחרי שהוא יפסיד בליגת שינו הוא ילך לחזית הקרב של שינו כמו שיש במשחק פלאטניום ושם כבר יראו כמה פוקמנים מהדור החמישי ואז לפי דעתי יצא משחקים של דור חמישי ושנה אחרי זה יצא צלע שלישית ורק אחרי זה יעשו חידוש לרובי וספיר תחשבו על זה אש יכשל בליגת שינו אחר כך הוא ילך לחזית הקרב של שינו ואז הוא יתחיל מסע חדש שזה הדור החמישי .