גמרתי את המכון השמיני הלכתי למערה נילחמתי מול כל המאמנים ששם מצאתי תניב דרקון עניתי על השאלות היא הבאיה לי תתג אך לא הביאה מתקפה וגם הזקן הזה אל הביא לי דרטיני למה???
Printable View
גמרתי את המכון השמיני הלכתי למערה נילחמתי מול כל המאמנים ששם מצאתי תניב דרקון עניתי על השאלות היא הבאיה לי תתג אך לא הביאה מתקפה וגם הזקן הזה אל הביא לי דרטיני למה???
[quote][i]Originally posted by ~JolTeoN~[/i]@Sep 27 2009, 10:40 AM
[b] גמרתי את המכון השמיני הלכתי למערה נילחמתי מול כל המאמנים ששם מצאתי תניב דרקון עניתי על השאלות היא הבאיה לי תתג אך לא הביאה מתקפה וגם הזקן הזה אל הביא לי דרטיני למה??? [/b][/quote]
אם יש לך מקום בשישיה אתה מקבל דרטיני ואם אני לא טועה אתה לא אמור לקבל מתקפה ממנה בחידושים לעומת זאת בגולד סילבר וקריסטל אפשר היה לקבל נשימת הדרקון קבלת את התג השמיני לא?תדאג שיהיה לך מקום בשישיה ותקבל דרטיני.
באתי לשם עם חמישה פוקימונים ולא קיבלתי ובסרבי רשום שאמורים לקבל ממינה פעימת דרקון טיאם חמישים ותשע
היא מחכה מחוץ לבית לבית שבמערה עם הTM...
ודרטיני אני חשוב אפשר לקבל אחרי שאתה מקבל את הTM ממנה.
לא משנה הצלחתי
צריך קודם להיכנס לבית הה לדבר עם הזקן אחרי זה קלייר תביא לכם תתג אחרי זה לכו תיקחו ניב דרקון ואז תלכו ליציאה שם קלייר תעצור אתכם ותביא לכם תמתקפה ואז תלכו לבית הזה ותיקחו את הדרטיני הזה =]