-
בדיון הזה תכתבו משהו שאני לא ראיתי שעשו אף פעם שאתם משחקים במשחקים של פוקמון כמו כחול אדום צהוב רובי ספיר ברקת ועוד מה יותר כייף לכם ומה אתם יותר אוהבים?אז נעשה כזה דבר.
היו לנו משחקים ראשונים שהם.
אדום כחול וירוק .
ואז בא צהוב שלפי דעתי זה הצלע הרביעית במשחקים של הדור הראשון.
אחר כך היה לנו את גולד וסילבר.
ואז היה קריסטל שזה הצלע השלישית.
אחר כך היה רובי וספיר.
ואז בא ברקת שזה הצלע השלישית.
ואחר כך היו פנינה ויהלום.
ואז היה פלאטניום שזה הצלע השלישית.
וזהו לא היה יותר משחקים כאלה ואחרים היו אדום אש ירוק עלה אבל לא עשו להם צלע שלישית.
אז מה יותר אהבתם את 2 המשחקים הרגילים?או את הצלע השלישית שעשו שינוי בין המשחקים מה אהבתם ולמה?אני יתחיל
קריסטל אהבתי יותר כי הפוקמונים שם זזו והיה אפשר ללכוד סויקון והיה גם מגדל הקרבות.
ברקת אהבתי כי אפשר היה להלחם נגד צוות מגמה וגם אקווה ביחד והיה גם את חזית הקרב.
פלאטניום אהבתי כי זה המשחק שהכי אהבתי מה שעשו עם העולם האפל וחזית הקרב ועוד הרבה דברים.
מה אתם אהבתם יותר את צהוב קריסטל ברקת ופלאטניום?או רובי ספיר פנינה יהלום גולד וסילבר?
-
צהוב זה לא צלע רביעית ממש, זה פשוט משחק שמבוסס על הסדרה.
אבל באופן כללי אני מעדיף את הצלעות השלישיות, הן בדר"כ יותר "מפותחות" ומכילות את שני הצוותים/אגדיים וכו'.
-
[quote][i]Originally posted by DarK EviL[/i]@Sep 29 2009, 03:38 PM
[b] צהוב זה לא צלע רביעית ממש, זה פשוט משחק שמבוסס על הסדרה.
אבל באופן כללי אני מעדיף את הצלעות השלישיות, הן בדר"כ יותר "מפותחות" ומכילות את שני הצוותים/אגדיים וכו'. [/b][/quote]
נכון ויש שם יותר דברים מאשר זה לך תדע מתי יהיה עוד צלע שלישית שחקתי לפחות 10 פעמים גם בברקת וגם בפלאטניום הם פשוט משחקים ענקיים ממש מבוססים כמעט על הסידרה עצמה.
-
צהוב זה צלע שלישית, לאנגלית תורגמו אם איני טועה רק ירוק ואדום[או רק כחול ואדום] ואחריהם יצא צהוב, בכל מקרה, ברור שהצלע השלישית תמיד יותר טובה...רמות יותר גבוהות, פוקימונים רבים יותר שאפשר לראות בשדות, לפעמים יותר קרבות כפולים[טוב, לפחות במקרה של ברקת],דברים מעניינים...
-
בעיקרון הצלע השלישית זו דרך לסחוט עוד כסף, הם עושים שני משחקים, ועד שקנית אחד מהם, הם מוציאים עוד משחק, שיותר טוב משניהם, ואז אתה חייב לקנות גם אותו. בעיקרון אני תמיד בעד המקור
-
אני בעד הצלע השלילשית הם תמיד יהיו יותר מחודשות למשל בפלאטיניום אפשר לעשות קרבות מכון אחרי הליגה מה שאי אפשר בפנינה ויהלום...
-
[quote][i]Originally posted by קיציס:-)[/i]@Oct 1 2009, 06:00 PM
[b] אני בעד הצלע השלילשית הם תמיד יהיו יותר מחודשות למשל בפלאטיניום אפשר לעשות קרבות מכון אחרי הליגה מה שאי אפשר בפנינה ויהלום... [/b][/quote]
אל שכח את חזית הקרב