-
סיימתי את הליגה וקיבלתי SS Ticket, הגעתי לספינה וני עכשיו עליה.
תוך כמה זמן היא מגיעה לקנטו? אני פשוט עליה מלא זמן וכלום לא קורה.. זה צריך להיות בימים מסויימים או שצריך להיות עליה בשעות מסויימות? ואם לא, כמה זמן לוקח לה? (אני יכול לכוון את השעון ואז היא תגיע, נכון?)
-
אתה תמיד יכול להגיע לקנטו, אתה פשוט צריך לעשות משהו בספינה. רעיון נחמד(אם כי לא יעיל במיוחד) יהיה לדבר עם כל האנשים, ואז לחזור על זה עד שמשהו משתנה.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Sep 29 2009, 08:17 PM
[b] אתה תמיד יכול להגיע לקנטו, אתה פשוט צריך לעשות משהו בספינה. רעיון נחמד(אם כי לא יעיל במיוחד) יהיה לדבר עם כל האנשים, ואז לחזור על זה עד שמשהו משתנה. [/b][/quote]
מה? :blink: :blink: :blink: WTF?
בכל מקרה שאתה בתוך הספינה אתה צריך בעיקרון לא חובה אבל רצוי תלחם נגד המאמנים כדאי לחזק את הפוקמנים שלך המטרה היא לעשות שלושה דברים.
1 להחזיר את הילדה לסבא שלה תשים לב היא נמצאת אצל רב חובל באוניה.
2 לדבר עם אחד המלאכים של האוניה לעשות איתו קרב ואז הוא מתחלף עם מלאך אחר כדאי שתוכל להגיע לרב החובל אם לא תדבר איתו אז יחסמו לך את הדרך אליו.
3 לדבר עם המיטה ולרפאות את הפוקמנים שלך זה חובה.
אחרי שעשית את כל זה ברוכתיי הגעת למחוז קנטו בעיקרון זה כמו במשחקים הישנים.עניין הספינה וזה.
-
תיראה, הספינה זה לא לפי שעות אתה פשוט צריך לסיים את המשימות.
בהתחלה תלחם נגד כל המאמנים ואז תלך לחדר הימני ותרפא את הפוקימונים
רק למטה ודבר עם המלח שחוסם לך את הדרך
תעלה שוב למעלה ותכנס לחדר עם המלח שישן במיטה
הוא יקפוץ מהמיטה ויקום, אחרי זה תוכל לעבור איפה שהמלח חסם לך בקומה השניה
תעבור אותו תעלה בסולם ואז תיכנס לחדר עם רב החובל ותיראה את הילדה
היא תרוץ ותתחבא בקומה השניה איפה שהמלח חסם לך מיקודם
אחרי שתימצא אותה תוכל לצאת מהספינה.
-
[quote][i]Originally posted by Just Haim~[/i]@Sep 30 2009, 06:22 AM
[b] תיראה, הספינה זה לא לפי שעות אתה פשוט צריך לסיים את המשימות.
בהתחלה תלחם נגד כל המאמנים ואז תלך לחדר הימני ותרפא את הפוקימונים
רק למטה ודבר עם המלח שחוסם לך את הדרך
תעלה שוב למעלה ותכנס לחדר עם המלח שישן במיטה
הוא יקפוץ מהמיטה ויקום, אחרי זה תוכל לעבור איפה שהמלח חסם לך בקומה השניה
תעבור אותו תעלה בסולם ואז תיכנס לחדר עם רב החובל ותיראה את הילדה
היא תרוץ ותתחבא בקומה השניה איפה שהמלח חסם לך מיקודם
אחרי שתימצא אותה תוכל לצאת מהספינה. [/b][/quote]
זה לא נכון מה שכתבת בסוף צריך להביא את הילדה לסבא שלה ואז הוא מביא איזה חפץ מסויים ורק אז אפשר ללכת לקנטו עד שלא מביאים את הילדה לסבא שלה אי אפשר לצאת מהאוניה עשיתי את זה מאה פעמים שאני כבר זוכר בעל פה גם בחידושים גם בישנים.
-
לא יודע עם מותר לי לשאול אבל במשחקים הישנים לא היית ספינה.. היית פשוט הולך לאיזה מקום עם כמה דלתות,עובר בדלת אחת ומגיעה לעיר של אש..
-
[quote][i]Originally posted by POKEMONMASTER[/i]@Sep 30 2009, 12:35 PM
[b] לא יודע עם מותר לי לשאול אבל במשחקים הישנים לא היית ספינה.. היית פשוט הולך לאיזה מקום עם כמה דלתות,עובר בדלת אחת ומגיעה לעיר של אש.. [/b][/quote]
אתה טועה וטועה בענק תשחק בגולד סילבר וקריסטל ו תיראה שיש שם ספינה בעיר אוליבין והיא לוקחת אותך לקנטו אמרתי את זה עכשיו כדאי שלא תבלבל בטעות את פותח הנושא אז סליחה מראש עם התגובה הזאת היא ספאם.
-
תודה רבה! הצלחתי להגיע לקנטו!
איך אני מתחיל את המכונים של קנטו?
-
[quote][i]Originally posted by or19951[/i]@Sep 30 2009, 02:21 PM
[b] תודה רבה! הצלחתי להגיע לקנטו!
איך אני מתחיל את המכונים של קנטו? [/b][/quote]
נורא פשוט אתה מתחיל בעיר ורמליון שזה מכון החשמל תסתובב בקנטו זה מחוז קטן ואז אתה תיראה כל מיני מכונים בכל מיני מקומות כמו ספרון סלדון וכל זה אחרי שתנצח ותצבור 4 תגים כל מה שישאר לך לעשות זה להעיר את סנורלקס לזכות בעוד 3 תגים ואז להלחם נגד רד אה בקנטו אתה לוכד סויקון ועוד מלא אגדיים .