-
לכבוד הודעת ה1000 שלי החלטתי לפתוח נושא בפעם הראשונה בפורום "דיבורים ואקטואליה". לא שיכולתי קודם... כמו כן קצת עליי כדמות לא מוכרת בפורום- שמי מור ואני מקווה להתמזג קצת בפורום הזה.... והנה ההקדשות:
ראשית, תודה הכי גדולה ל[b]YoRt3m[/b] (רותם)- על שנתן לי להיות בפורום ולא קיבלתי אף באן אחד ובפורומים אחרים קיבלתי! כיף הא?
[b]CraZyCatMe[/b]- על שאישר לי את פתיחת המשחק Pokemon- Mission Of The Win 2
תודה למשתתפי המשחק שלי שמשתתפים בו ובזכותו הוא מתפתח :) (והם:[b] Suicide Junior ;LordAbizi ;Suicide ;~nitay~ ;Steve ;kretorrbwly; Uchiha_Madara[/b])
ותודה ל[b]Garfield[/b] שאולי שאישר אותי במשחק שלו ולכן אני משתתף במשחק שלו!
תודה גם ל[b]Suicide Junior[/b] שאישר אותי במשחק שלו ולכן אני משתתף גם במשחק שלו!
תודה גם ל[b]STM[/b] שלפני כשלושה חודשים אישר לי את פתיחת החידון של המשחקים (אם יש מנהל משחקים שרואה את זה, שימחוק זה כבר נגמר... אלא אם רוצים המשך...)
אני רוצה להודות גם ל[b]Naruto- the best anime[/b] על שהיה המרואיין הראשון שלי במגזין חת"מ, ועל שכמעט פתחנו משחק משותף בפורום חת"מ!
וזהו... תמזלטו :)
-
מזל טוב אחי
עוד 141353262 .
תודה רבה על הקדשה .
ב7K אתה אצלי ; )
-
מזל טוב!!
תודה על ההקדשה..
שחכת לכתוב שאני אדיב וחביב שמתחרז עם אביב! :angry:
לא נורא.. בכל מקרה...
שתגיע עד ל-100K! :)
-
-
תודה!!!!
Naruto- the best animeוואלה נכון, כמעט פתחנו אני ואתה משחק משותף (תזכור על מה דיברנו באייסי). ויש לי עוד על מה להוסיף אותך. תחכה כדקה ותראה!!!
-
[quote][i]Originally posted by Grass-Man[/i]@Nov 5 2009, 02:39 PM
[b] תודה!!!!
Naruto- the best animeוואלה נכון, כמעט פתחנו אני ואתה משחק משותף (תזכור על מה דיברנו באייסי). ויש לי עוד על מה להוסיף אותך. תחכה כדקה ותראה!!! [/b][/quote]
תודה על ההקדשה ובנוגע למשחק מי יודע, אולי עוד נפתח משחק משולב בנושא ששונה מפוקימון.
מזלטעב"פ (מזל טוב ענק בגודל פלנטה)
-
-
Naruto- the best anime האמת שהיינו כמעט שם, לא זוכר שכמעט פתחנו משחק כזה? (תזכורת- תראה בה"פ אם לא תזכור!). מזלטעב"פ חחח חזק!!!
Dingo תודה אחי
-
-
מזל טוב
רק חבל שאתה מעתיק את השם שלי שאתה נרשם למשחקים <_<
-
תודה חברים!!!
@Shon@ אז אזכור את כל האותיות... את הכינוי של STM אני בקושי זוכר....
-
-
מזל"ט
אתה גם מוזמן להגיב בנו"ד אם בא לך או משהו P:
-
תודה!!!!!
CreatiVe אין הרבה על מה... אבל אני אנסה להגיב מידי פעם
-
מזל טוב, תודה על ההקדשה. עד 2 בחזקת א0 הודעות. (שזה אגב, כמות המספרים הממשיים)