במידה והיו נותנים לך אפשרות שכזו ללמוד עוד שנתיים בכיתות יג' ויד' ולהרחיב את הידע שלכם וגם זה יפצה אותכם בצבא עם תנאים טובים,האם הייתם ממשיכים או לא ללימודי יג' יד' ובאיזו מגמה אם אתם יכולים להגיד...?ולמה?
Printable View
במידה והיו נותנים לך אפשרות שכזו ללמוד עוד שנתיים בכיתות יג' ויד' ולהרחיב את הידע שלכם וגם זה יפצה אותכם בצבא עם תנאים טובים,האם הייתם ממשיכים או לא ללימודי יג' יד' ובאיזו מגמה אם אתם יכולים להגיד...?ולמה?
להמשיך ללמוד.בנוגע למגמה, אין לי מושג, למהר להחליט זה דבר רע
הצבעתי כן ,להעשיר את הידע שלי בעוד ידע שיעזור לי במכללה בעתיד ובכלל למצוא עבודה טובה ועם משכורת טובה תדרוש ממני כמה שאני יכול
עכשיו כשאני בי' אני מבין כמה זה קשה ,אולי יהיה ביג' ויד' קשה ,אבל לפחות יהיה לי לחם להביא הביתה XDD
אני הייתי ממשיך ללמוד
תמיד יותר טוב לדעת כמה שיותר בכל מצב
וגם בגלל שהפסדתי כמה זמן לימודים אז בכלל הייתי מסכים יותר לעוד לימודים
הצבעתי כן
כי יש בצבא יחידת מחשבים ואם זה יכול לעזור לי להגיע לשם אז אני רוצה.
והייתי מגביר חוץ מ5 אנגלית ו5 מתמטיקה 5 מחשבים וב5 האחרון אני לא בטוח.
ברור שלהמשיך ללמוד
כמה שאני שונא לימודים, אני בטוח שאני אשנא יותר צבא, אז.... :rolleyes:
הצבעתי כן אבל למה אתה פותח נושאים על זה? על צבא ודברים כאלה אתה פשוט רוצה יעוץ על מה לעשות או משהו כזה?
תראה אם אתה עושה יג' יד',אתה נשאר לקבע בצבא,זאת אומרת שאתה משתחרר מאוחר יותר חח אבל מצד שני אולי אתה משתחרר מאוחר יותר אבל יהיה לך עבודה בצבא..
יש אנשים שלא רוצים להשאר בצבא יותר מידי זמן אז הייתי רוצה לדעת מה אתם הייתם עושים...בגלל זה פתחתי סקר זה.
לא. מיותר ואני החלטתי מה אני רוצה להיות כשאני אהיה גדול ואני לא צריך ללמוד שעות נוספות בשביל זה. (:P)
[quote][i]Originally posted by YoRt3m[/i]@Nov 14 2009, 08:21 PM
[b] לא. מיותר ואני החלטתי מה אני רוצה להיות כשאני אהיה גדול ואני לא צריך ללמוד שעות נוספות בשביל זה. (:P) [/b][/quote]
אז אתה רוצה רק לעבוד בלי ללמוד?
מה אתה החלטת? מעניין לי לדעת...
הצבעתי לא
ז"א המשכתי שבועיים ופרשתי..לא שאני נגד פשוט הכל תלוי באיזה מקצוע..ואלקטרוניקה זה ממש לא בשבילי
אנייעשה את זה , אני יתגייס שאני יסיים י'ד
אחי , לך על זה , אבא שלי גם עשה את זה ועכשיו הוא עובד בהייטק