אני מפרסם פה , כי אין לי מושג איפה לפרסם את זה.
בפרק 180 הלפרס הקטן של פרייס חזר להורים שלו ,אבל לא הראו מה קרה איתו ,האם הוא מת או שהוא חזר בזמן יחד איתם מישהו יכול להגיד לי?
Printable View
אני מפרסם פה , כי אין לי מושג איפה לפרסם את זה.
בפרק 180 הלפרס הקטן של פרייס חזר להורים שלו ,אבל לא הראו מה קרה איתו ,האם הוא מת או שהוא חזר בזמן יחד איתם מישהו יכול להגיד לי?
קראתי את כל המנגות באנגלית.לא זוכרת מי זה פרייס.אני אבדוק בשבילך.אתה יכול גם להיכנס למנגה פוקס ולקרוא באנגלית הכל,אבל אם אתה לא קורא אנגלית אני אענה לך
[quote][i]Originally posted by charizard kun[/i]@Dec 6 2009, 06:16 PM
[b] קראתי את כל המנגות באנגלית.לא זוכרת מי זה פרייס.אני אבדוק בשבילך.אתה יכול גם להיכנס למנגה פוקס ולקרוא באנגלית הכל,אבל אם אתה לא קורא אנגלית אני אענה לך [/b][/quote]
נו ,גם אני קראתי בmanga fox פרייס זה המסכה וראש המכון הקרח( השמיני) הוא הרע במחוז ג'וטו
או...ההוא.הוא הלך עם הלהקה לפי מה שאני זוכרת,בכ"מ הוא לא משתווה לחבורה >>" תגמור מהר את המנגה הזאת-זאת אחת המשעממות! אחריה כל האקשן עם רובי וספיר !! היחידה שיש בה טיפה רומאנס ומתברר כל הסיפור לגבי ה"שיער הלבן" של ברנדון.
כבר קראתי את הקטע עם רובי וספיר... לא ממש אהבתי את הקטע הזה.. עכשיו הגעתי כשרד גרין בלו יילו וסלבר נהיים מאובנים ,קיצר אני בהתחלה של ברקת..