-
היום הממשלה הודיעה על מספרם של האסירים ששוחררו למען קידום עסקת שליט
980 אסירים שוחררו ושמם עדיין לא נחשף .
העסקה קרובה מתמיד להפוך להיות למציאות .
980?
האם זה שווה את זה?
980 אסירים =200 פיגועים =אסיר אחד.
[url=http://news.walla.co.il/?w=/1/1615983&m=1&mid=78896]http://news.walla.co.il/?w=/1/1615983&m=1&mid=78896[/url]
הכתבה.
תנו את דעתכם.
-
לא שווה.
אבל אין מה להתווכח , אני בטוח שאם לא היו לוחצים על ביבי כל המדינה , אז הוא היה בוחר החלטה נכונה.
-
לא שווה!!!#@%^@#$^&%#*%$&#$
מוות לקופסאות קרטון!#@!$@#^&%$
ועכשיו ברצינות.
לא שווה
יהרגו לנו יותר מדי אנשים, ואותם אי אפשר להחזיר, לא משנה כמה אסירים ניתן תמורתם.
-
אני אישית נגד
יהיו יותר נפגעים ,בעיקר במרכז הארץ..
האם עדיף לשחרר את גלעד שליט?
-
קונפליקט קשה,קשה מאד.הצבא התחזק מאד מאז שהם עשו פיגועים ופגעו באנשים יש מצב שיצליחו לעצור את הפיגועים.מצד שני יש סיכוי גבוה שלא יצליחו ויהיה שוב כמו בימי האינטיפאדה שאנשים חששו לצאת לת"א והיה פיגוע אוטובוס כל שני וחמישי
-
[quote][i]Originally posted by charizard kun[/i]@Nov 29 2009, 07:46 PM
[b] קונפליקט קשה,קשה מאד.הצבא התחזק מאד מאז שהם עשו פיגועים ופגעו באנשים יש מצב שיצליחו לעצור את הפיגועים.מצד שני יש סיכוי גבוה שלא יצליחו ויהיה שוב כמו בימי האינטיפאדה שאנשים חששו לצאת לת"א והיה פיגוע אוטובוס כל שני וחמישי [/b][/quote]
עדיין , אז למה לעשות חיים קשים לחיילים ? את רואה את זה כמובן מאליו ש'הצבא יותר טוב היום' אבל את לא מבינה שמדובר באנשים שזה מעמיד את החיים שלהם בסכנה ומשנה להם את כל מהלך היום \ החיים.
-
אני לגמרי איתך רותם בכל מה שאמרת
אני רואה אותך כמישהו שמתגייס אז אני מבין את דעותיך
-
אני לגמרי מבינה את הטיעון שלך,זה למה הקונפליקט כ"כ קשה..זאת בעיה..מצד אחד פשוט נמאס לי לראות הפגנות עליו ואת שדרן החדשות בערוץ 2 אומר גלעד שליט בשב כבר XXXXX ימים מצד שני זה נורא לשחרר כמות כזאת של רוצחים שהדם עדיין לא ירד מידיהן ושטיפלנו בהם טוב מדי
-
אז מה
גלעד שווה מיליון כמותם
שיחזירו אותו כבר הביתה זה לא משנה כמה אסירים נצטרך לשחרר
אין מה לעשות
-
היה כבר נושא על זה ואמרתי מה שאני חושב..
יש להם 5000 אנשים שיכולים לעשות פיגועים,אם הם רוצים אינתיפאדה הם יעשו אינתיפאדה עם 5000 איש או עם 6000 איש.
אבל זה לא עסק ככה שכל פעם ששובים חייל עבודה קשה של שנים שלקחנו להם שבויים תהרס,אחרי גלעד צריכים להוציא חוק שלא יהיו יותר עסקאות כאלה עם כל העצב =\
-
לא חבל?
ברגע שלפחות 2 ימותו מהמחבלים האלה זה לא יהיה שווה.
ובעסקה הזאת הערבים רק מראים מה הם שווים.1 שלנו=980 שלהם.
-
אצלם אנשים זה כמו בהמות,סוחרים בהם ואם הם מתים מחליפים אותם. עם המצב שלנו צה"ל עוד יצריך אותו להמשיך לשרת בצה"ל
-
[quote][i]Originally posted by togeBEAM[/i]@Nov 29 2009, 09:35 PM
[b] לא חבל?
ברגע שלפחות 2 ימותו מהמחבלים האלה זה לא יהיה שווה.
ובעסקה הזאת הערבים רק מראים מה הם שווים.1 שלנו=980 שלהם. [/b][/quote]
זה עוד במחיר מבצע , פעם שעברה הבאנו פי 3 יותר רק בשביל 2 גופות :(
-
סתם החלטה קקה.
דוגרי טוב מאוד ששחררו אותם,עכשיו אפשר להרוג אותם סתם כי באלנו.
העיקר שנקבל את שליט ונתפוס אותם מחדש!
-
כן, ותתחיל האינתפאדה השלישית...
כמו שנאמר פה, זה לא הכמות, אלא האיכות, לא?