-
עכשיו בפרק החדש של הישרדות(5.12.2009)שמעו את טומי אומר אחרי ההדחה של אביגאל ואוהד שהוא חייב ליזכות מחר בחסינות אם לא הוא מודח,אבל החסינות היא יומיים אחרי ההדחה,זה מראה שההפקה עושה את משימת הפרס ומשימת החסינות באותו יום וההפקה משקרת שזה ימים שונים.
מה דעתכם?
-
basted חחח
עכשיו זה או שהשרדות ממש מחורטטת-כואב להאמין,אבל גם בלי זה ידוע שהכל מחורטטהגרסה האמריקאית בכבודה ובעצמה נתפסה
או שטומי התבלבל
-
[quote][i]Originally posted by Carmen_Electra[/i]@Dec 5 2009, 09:51 PM
[b] basted חחח
עכשיו זה או שהשרדות ממש מחורטטת-כואב להאמין,אבל גם בלי זה ידוע שהכל מחורטטהגרסה האמריקאית בכבודה ובעצמה נתפסה
או שטומי התבלבל [/b][/quote]
לפי דעתי טומי לא היתבלבל פשוט ניפלט לו בטעות שהחסינות [b]מחר[/b] ולא מחרותיים,רק הערניים שמים לב לטעות הזאת,במיקרה הזה אני שמתי לב כי אני בדרך כלל רואה המון ריאלטים אז אני שם לב לטעויות כאלה,בגלל זה אני מציע את מעמדותי לפורום ריאלטי כי אני ישקיע בו [=
-
הכל זה חרטה שמה
זהו נמאס
אני שונא את הגרסה הישראלית
-
יכול להיות
ויכול להיות שזה צולם ככה בכוונה
גם ככה יש להם טקסטים מול העיניים אז מה לעשות
-
אוי נו ממש קטנוני!!
התבלבל תרגע...
רוצה לשמוע טעות הפקה?! זה שנתנו בהדחה הכפולה לטומי את החסינות במשך כול הדחה.
טומי התבלבל תרגע...
-
וגם נתנו לו וטו פעמיים...
-
[quote][i]Originally posted by ~Jackie Chan~[/i]@Dec 5 2009, 09:53 PM
[b] לפי דעתי טומי לא היתבלבל פשוט ניפלט לו בטעות שהחסינות [b]מחר[/b] ולא מחרותיים,רק הערניים שמים לב לטעות הזאת,במיקרה הזה אני שמתי לב כי אני בדרך כלל רואה המון ריאלטים אז אני שם לב לטעויות כאלה,בגלל זה אני מציע את מעמדותי לפורום ריאלטי כי אני ישקיע בו [= [/b][/quote]
אם זה היה מעיד על איזו פאשלה של ההפקה היו מורידים את זה בעריכה.
אם הם השאירו את זה סימן שזה לא נכון, כי אם זה היה נכון השארה של זה הייתה הורסת אותם.
חוץ מזה יש סיכוי שהוא אמר את זה ביום שלמחרת, לך תדע מתי צילמו את זה
-
[quote][i]Originally posted by Uchiha Brothers[/i]@Dec 6 2009, 07:06 PM
[b] אם זה היה מעיד על איזו פאשלה של ההפקה היו מורידים את זה בעריכה.
אם הם השאירו את זה סימן שזה לא נכון, כי אם זה היה נכון השארה של זה הייתה הורסת אותם.
חוץ מזה יש סיכוי שהוא אמר את זה ביום שלמחרת, לך תדע מתי צילמו את זה [/b][/quote]
הוא אמר את זה בלילה של ההדחה בול אני ראיתי רוצה קישור אפילו?
ודניאל אתה די צודק לגביי ההדחה הכפולה,בגלל שהשאירו לטומי את החסינות פעמיים הם רצו שזה יהיה שווה אז השאירו עליו גם את צמיד הווטו.
-
[quote][i]Originally posted by ~Jackie Chan~[/i]@Dec 5 2009, 09:53 PM
[b] לפי דעתי טומי לא היתבלבל פשוט ניפלט לו בטעות שהחסינות [b]מחר[/b] ולא מחרותיים,רק הערניים שמים לב לטעות הזאת,במיקרה הזה אני שמתי לב כי אני בדרך כלל רואה המון ריאלטים אז אני שם לב לטעויות כאלה,בגלל זה אני מציע את מעמדותי לפורום ריאלטי כי אני ישקיע בו [= [/b][/quote]
גם עם היה נפלט לו היו חותכים את זה בעריכה,לדעתי הוא התבלבל...
-
[quote][i]Originally posted by ~Jackie Chan~[/i]@Dec 6 2009, 09:41 PM
[b] הוא אמר את זה בלילה של ההדחה בול אני ראיתי רוצה קישור אפילו?
ודניאל אתה די צודק לגביי ההדחה הכפולה,בגלל שהשאירו לטומי את החסינות פעמיים הם רצו שזה יהיה שווה אז השאירו עליו גם את צמיד הווטו. [/b][/quote]
כמו שמרקרוו אמר, אם זה לא היה באותו לילה אז הוא התבלבל.
אם זאת הייתה פליטת פה הם היו חותכים את זה, סוף סיפור