אברתי כבר את העוזרים
של המנהיגה
אבל אותה אני לא מצליך לאבור
הפוקמונים שלי הם:
היתפתחות השניה של תותודיל 24
עוניק שקיבלתי באחלפה 23
פיגיותו 18
הוטהוט 14
שאלה שניה
להוניקס שלי יש אפשרות ליתפתח
באזה רמה הוא אמטור לאסות את היתפתחות?
Printable View
אברתי כבר את העוזרים
של המנהיגה
אבל אותה אני לא מצליך לאבור
הפוקמונים שלי הם:
היתפתחות השניה של תותודיל 24
עוניק שקיבלתי באחלפה 23
פיגיותו 18
הוטהוט 14
שאלה שניה
להוניקס שלי יש אפשרות ליתפתח
באזה רמה הוא אמטור לאסות את היתפתחות?
אוניקס מתפתח רק בהחלפה שיש עליו חפץ מיוחד(שכחתי איזה)
תלכוד דרוזי בדרך שמתחת לעיר ואז לך לקניון גולדרנד בקומה ה-5 יש ילד שמן שירצה דרוזי וייתן לך מאצ'ופ בתמוקה תחליף איתו.
מאצ'ופ הוא מזוג לוחם הסוג היחיד שמשפיע על פוקימוני נורמל,ואז פשוט תלך למכון לא חייב מאצ'ופ אפשר כל פוקימון לחימה אחר או אפילו מתקפת לחימה...
תודה
ורק שתידה יש לי אוניקס מוחלף
כן אבל האוניקס שלך מוחלף מהמשחק אני מתכוון שאתה צריך לשים עליו חפץ מיוחד ואז להחליף אותו ממשחק אחד שלך לאחר נגיד אם אתה משחק בסול סילבר אתה צריך לשים עליו תחפץ הזה ולהחליף את האוניקס ללב זהב
[quote][i]Originally posted by mor15[/i]@Dec 19 2009, 02:10 PM
[b] כן אבל האוניקס שלך מוחלף מהמשחק אני מתכוון שאתה צריך לשים עליו חפץ מיוחד ואז להחליף אותו ממשחק אחד שלך לאחר נגיד אם אתה משחק בסול סילבר אתה צריך לשים עליו תחפץ הזה ולהחליף את האוניקס ללב זהב [/b][/quote]
לא מדויק.
אתה צריך להחליף את האוניקס הזה עם משחק אחר, זה יכול להיות סול סילבר, אבל לא השמירה הזאת. אם יש לך חבר שמשחק בזה בDS אמיתי למשל, אם תחליף איתו ותשים על אוניקס Metal Coat בסוף ההחלפה הוא יתפתח, ואז פשוט תחליף חזרה עם חבר שלך (אלא אם כן כמובן, אתה לא רוצה את סטיליקס).
השאלה נענתה אפשר לנעול?
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Dec 19 2009, 02:16 PM
[b] לא מדויק.
אתה צריך להחליף את האוניקס הזה עם משחק אחר, זה יכול להיות סול סילבר, אבל לא השמירה הזאת. אם יש לך חבר שמשחק בזה בDS אמיתי למשל, אם תחליף איתו ותשים על אוניקס Metal Coat בסוף ההחלפה הוא יתפתח, ואז פשוט תחליף חזרה עם חבר שלך (אלא אם כן כמובן, אתה לא רוצה את סטיליקס). [/b][/quote]
אפו מסיגים את הMetal Coat
ואיך עוסים אחלפה בDC
בונא בנאדם אתה לא יודע עברית!!! לך ללמוד במקום לשחק פוקימון
[quote][i]Originally posted by ranchelsea[/i]@Dec 19 2009, 09:18 PM
[b] בונא בנאדם אתה לא יודע עברית!!! לך ללמוד במקום לשחק פוקימון [/b][/quote]
פשוט יש לי לקויות למידה וביגללזה למידה וביגלל זה יש לי שגיעות
[quote][i]Originally posted by אש ה1[/i]@Dec 19 2009, 09:41 PM
[b]
פשוט יש לי לקויות למידה וביגללזה למידה וביגלל זה יש לי שגיעות [/b][/quote]
אל תתיחס אליו אפילו. צריכים לתת לו אזהרה על זה.
אתה משחק במחשב או הDS?
במחשב לא תוכל לפתח את אוניקס בלי קודים, לכן הMetal Coat לא יעזור לך הרבה.
[quote][i]Originally posted by togeBEAM[/i]@Dec 19 2009, 09:43 PM
[b]
אתה משחק במחשב או הDS?
במחשב לא תוכל לפתח את אוניקס בלי קודים, לכן הMetal Coat לא יעזור לך הרבה. [/b][/quote]
אתה יודעה קודים במיקרה?
[quote][i]Originally posted by אש ה1[/i]@Dec 19 2009, 10:36 PM
[b]
אתה יודעה קודים במיקרה? [/b][/quote]
לא, מצטער.
אני מניח שאתה משחק במחשב, אם אתה רוצה סטיליקס תוכל בהמשך הרחוק של המשחק, אחרי שתילחם שוב נגד מנהיגת מכון הברזל, היא תרצה להחליף איתך פוקימון רנדומאלי תמורתו.
תתעלם מההודעה של הזה... ותוכל לעבור את המכון תאמן את הפוקימונים וזהו אין יותר מה להגיד
אוקיי אז ככה,
לשאלה הראשונה שלך-אני מציע לך להשתמש בפוקימון הכי חזק(במקרה שלי זה קוואליביה אבל לא משנה) או בפוקימון אש (כי לדעתי זה הכי חזק)
לשאלתך השנייה-אוניקס לא מתפתח מעליית רמות,אלא מאבן.אני מציע שתיכנס לאתר שלי בטיפו ([url]www.pokeweb.tipo.co.il[/url]) ותבדוק באבנים או בכל סוג אחר של התפתחות כי זה יעזור לך.או שפשוט תכנס לפוקימון ישראל ולדף ההתפתחויות כי זה מאוד עוזר לי עם הפוריגון בפלטינום. :D