-
[url=http://news.walla.co.il/?w=//1626579]http://news.walla.co.il/?w=//1626579[/url]
מה דעתכם על זה ?
"[b]פוגעים בכבודן של הנשים ובזכותן להחליט על גופן[/b]"
מי מדבר בכלל על גופן?? מדברים על הילד ! מי יגן עליו ? הם לא מבינים שזה פשוט רצח ?
יש לי עוד הרבה מה להגיד בעניין , כמו למשל על זה שהן בכלל נכנסות להריון , אבל זה כבר לא לדיון.
פשוט נמאס שכולם מנסים להוציא את מה שהחרדים עושים ככפייה דתית.
-
אני מסכים איתך.
אם כבר שימסרו את הילד לאימוץ, אבל למה להרוג אותו?
-
צודק
הן צודקות! העובדה שהן יולדות ילדים פגומים בזה אחר זה בגלל שההורים הם לעיתים קרובות בני משפחה פוגע בגנים ובגוף!
החרדים הורסים את הארץ! אני קוראת להוציא חוק שחייבים אולטרסאונד ולא לשים על החרדים.
-
[quote][i]Originally posted by charizard kun[/i]@Dec 29 2009, 10:08 PM
[b] צודק
הן צודקות! העובדה שהן יולדות ילדים פגומים בזה אחר זה בגלל שההורים הם לעיתים קרובות בני משפחה פוגע בגנים ובגוף!
החרדים הורסים את הארץ! אני קוראת להוציא חוק שחייבים אולטרסאונד ולא לשים על החרדים. [/b][/quote]
אז זהו שאמרת צודק ואני אמרתי משו אחר לגמרי :mellow:
-
הם סתם נשים דפוקות ששוכבות עם כל גבר בלי לקחת בחשבון את ההשלכות, הרבנים יודעים הרבה יותר מכולנו, הם חכמים בהרבה תחומים, תמיד טוב לשמוע להם.
-
מה אכפת לי מה הרבנים אומרים.
בת דודה שלי התחתנה ילדה בת. והיא הייתה אמורה לקרוא לילדה על שם סבתא שלנו שנפטרה.
אז הלכה לרבנים שאלה עם זה שם טוב,אז הרבנים אמרו לי שזה שם לא טוב כי הוא על שם של מישהו מת! גם כן מי שם עליהם.
שיעשו מה שהם רוצים אבל לא יתערבו במה שלא קשור אליהם.
אישה שנכנסת להריון בטעות ולא רוצה פתאום ילד באמצע החיים זכותה לעשות הפלה.
היא לא רוצה לשמור אותו או לשלוח אותו לאימוץ מהסיבה הפשוטה שה9 חודש האלה היא סתם תסבול לדוגמה יש מקומות עבודה שרואים קצת בטן פתאום תבואי פחות לעבודה,פיטורים בלאגנים.
הן לא רוצות את זה.
סתם בולשיט.
-
חיי אדם זה חיי אדם ורק במקרים קיצוניים מותר לקחת אותם.
הפלה היא מעיין רצח ולקרוא ולתת לאדם אחד להחליט על חיי אדם אחר ולתת לו את האפשרות להוציא אותו להורג בלא עוול בכפו זה נורא.
רבנים לא ממציאים שטויות, הם לא סתם מבזבזים עשרות שנים של לימודים, הם כנראה מבינים במה שהם אומרים ואם אומרים שזה רצח, מה שנכון גם רפואית, אז זה רצח ואין מה לעשות נגד זה.
-
[quote][i]Originally posted by Castiel[/i]@Dec 29 2009, 10:46 PM
[b] אישה שנכנסת להריון בטעות ולא רוצה פתאום ילד באמצע החיים זכותה לעשות הפלה.
היא לא רוצה לשמור אותו או לשלוח אותו לאימוץ מהסיבה הפשוטה שה9 חודש האלה היא סתם תסבול לדוגמה יש מקומות עבודה שרואים קצת בטן פתאום תבואי פחות לעבודה,פיטורים בלאגנים.
הן לא רוצות את זה.
סתם בולשיט. [/b][/quote]
+1
זה רצח בדיוק כמו שלעשות ביד זה רצח,התינוק עוד לא מרגיש הוא עדיין בבטן של האמא,ילדה בת 15 שנכנסת להריון לא יכולה לגדל ילד אז היא חייבת לעשות הפלה אין מה לעשות.
-
אני מאוד אוהב את שומרי המסורת והכל
הדתיים וזה אבל החרדים יותר מדי מתלהבים
מרביצים לתיירים בירושלים ,מה הקטע?
-
[quote][i]Originally posted by SexStyle[/i]@Dec 30 2009, 02:45 AM
[b] +1
זה רצח בדיוק כמו שלעשות ביד זה רצח,התינוק עוד לא מרגיש הוא עדיין בבטן של האמא,ילדה בת 15 שנכנסת להריון לא יכולה לגדל ילד אז היא חייבת לעשות הפלה אין מה לעשות. [/b][/quote]
אם היא מטומטמת עד כדי כך שהיא נכנסה להריון אז היא דפקה ומגיע לה.
דבר שני, עובדה שרופאים אומרים שהוא כן מרגיש ומנסה להלחם בהפלה.
אם הפלה בחודש, חודשיים ראשונים אז סבבה, זה לא רצח.
אבל אח"כ, כשיש לו צורה אנושית ורופאים אומרים לך שהוא מרגיש ורואים באולטרסאונד שהוא מנסה להלחם בהפלה אז זה לא רצח?
-
[quote][i]Originally posted by GuiDe[/i]@Dec 30 2009, 05:46 AM
[b] אני מאוד אוהב את שומרי המסורת והכל
הדתיים וזה אבל החרדים יותר מדי מתלהבים
מרביצים לתיירים בירושלים ,מה הקטע? [/b][/quote]
אני גר פה, עוד לא היה מקרה שהרביצו לתיירים.
-
וואלה החלטה של הנשים שנימצאות בהריון.
לא צריך לדחוף את האף לכל דבר.
מיצטער אבל התקיעת אף הזאת ולהחליט בשביל כולם זה פשוט מגוחך.
ומה אם האישה עברה אונס וניכנסה להריון?
אז מה היא עדיין צריכה לשמור על התינוק?
ידוע שליד יהיו המון בעיות שכליות ופיזיות והוא ימות בגיל צעיר אז לשמור עליו או פשוט להפיל אותו לפני שהוא יוכל לסבול?
ההחלטה הזאת לא שלהם (החרדים)
אלה של האישה שנימצאת בהריון.
רק היא באמת יודעת את כל מה שסובב סביב אותו הריון ומודעת לכל הצדדים שלו.
-
לפעמים קורים טעויות ויש ילד בבטן, אבל לא האישה לא במצב לטפל וצריך להרוג אותו. למה שהילד יוולד עם הרעיון שאמא שלו לא רצתה אותו? אם באמת יקשיבו לרעיון של נגד הרבנים אז ישראל סתם תגדל פי 7(סתם זרקתי מספר)
-
זה דבר מורכב.
לפי דעתי הפלה זה רצח, תטענו מה שתטענו זה רצח.
רוב גדול של המפילות הן נשים שעשו עם החבר שלהם ו"בטעות" יצא להם תינוק.
אני מסכים שילדה בת 15 או אפילו בחורה בת 20 תתקשה לגדל ילד, במיוחד לבד.
אבל אם יש זוג צעיר, אפילו שלא התחתן, עם עבודה סדירה ואפשרות לגדל ילד(שיש לא מעט כאלה) ורוצים להפיל רק כי אין להם כוח או שזה לא בא בזמן המתאים צריך לאסור על כך, זהו רצח של אדם שאפילו לא מודע על היותו יצור חי.
אך במקרה של אשה שנאנסה או נערה צעירה בלי אפשרות לגדל את התינוק שיוולד או תינוק בעל מומים קשים שיגרמו לו כל חייו לסבל רב, אין ברירה אלא להפיל.
אני אישית מאמין בריבוי, הדרך היחידה של עם ישראל לשרוד הוא להתרבות. "פרו ורבו ומלאו את הארץ"
-
[quote][i]Originally posted by Castiel[/i]@Dec 29 2009, 11:46 PM
[b] מה אכפת לי מה הרבנים אומרים.
בת דודה שלי התחתנה ילדה בת. והיא הייתה אמורה לקרוא לילדה על שם סבתא שלנו שנפטרה.
אז הלכה לרבנים שאלה עם זה שם טוב,אז הרבנים אמרו לי שזה שם לא טוב כי הוא על שם של מישהו מת! גם כן מי שם עליהם.
שיעשו מה שהם רוצים אבל לא יתערבו במה שלא קשור אליהם.
אישה שנכנסת להריון בטעות ולא רוצה פתאום ילד באמצע החיים זכותה לעשות הפלה.
הן לא רוצות את זה.
סתם בולשיט. [/b][/quote]
1. מי שם עליהם ? אם היא לא שמה עליהם למה היא הולכת לשאול רב אם השם הזה בסדר?
2. אסור לפטר נשים בהריון בגלל שהן בהריון וזה חוק , אז אל תדבר שטויות.