-
במזל גיליתי שאני בהודעה ה-1999 , למרות שיכולתי למחוק הודעות אחרי שהייתי מגלה שעברתי את ה-2K אבל זה לא היה כיף ממש .
אני מקדיש אך ורק לחברים הטובים והמיוחדים שיש לי כאן בפורום .
אם זה ניראה לכם יותר מידי , תבינו שאין כמו קהילת פורום פוקימונס .
ההקדשה המיוחדת שלי היא ל[color=blue]רותם[/color] , אני רוצה למסור לך תודה רבה על שהקמת את הפורום אני נהנה להיות חלק פעיל ממנו .
[color=darkred][b]מור -[/b][/color] חבר טוב מאוד שמח לדבר איתך , תודה על השתתפותך במשחק שלי אני נהנה ממך במשחק .
[color=purple][b]יוסי המעדכן -[/b][/color] גם חבר טוב מאוד וכיף לי לדבר איתך תודה על השתתפותך במשחק שלי אתה שחקן מאוד טוב ויצירתי
[color=blue][b]ניצן -[/b][/color] הילדה הכי חמודה בפורום הזה , אל תחשבי שאני אומר את זה בגלל שאת הבת היחידה שאני מכיר , אני באמת מתכוון לזה
[color=gray][b]שגיא "המסכה" -[/b][/color] אתה חבר טוב ואתה עוזר לי המון , תודה על הכל .
[color=gray][b]שגיא הספאמר -[/b][/color] חבר טוב , חדרתי , ודודה שלך המורה לאנגלית שלי .
[color=darkred][b]אליאב -[/b][/color] חבר טוב , תודה על כל העזרה שלך לגבי פורום ציור ממוחשב .
[color=gray][b]ארווין -[/b][/color] חבר טוב , אני אוהב את המשחק תפקידים שלך תמשיך כך .
[color=red][b]יוסי ראשי -[/b][/color] בחור כ'ניגה' , יש לך חתימות מעולות ואף פעם לא הכנת חתימה במיוחד בשבילי , אבל עדיין מגיע לך .
[color=red][b]עומר ראשי -[/b][/color] אתה ממש נחמד מזל טוב על הניהול הראשי שקיבלת .
[color=green][b]עומריקו -[/b][/color] מזל טוב על הפקחות ותודה על העזרה שלך . ילד נחמד
[color=grey][b]איציק -[/b][/color] מזל טוב על ניהול חת"מ , כיף לי לדבר איתך .
[color=gray][b]ליאור -[/b][/color] תודה על הפוטושופ ועל ההשקעה בפורום חתימות .
[color=purple][b]שי -[/b][/color] היית חסר הרבה זמן נחמד שחזרת , חבל שסגרת את המשחק תפקידים שלך נהינתי ממנו .
[color=blue][b]אורי -[/b][/color] מכביסט וצופיפניק נחמד
[b]גל קודקוד -[/b] שמח שאתה פעיל בפורום ציור ממוחשב , השתדל לא לעבור על החוקים שוב .
[b]ליעד ה"L" -[/b] שמח שאתה משתתף במשחק שלי אתה ילד נחמד .
[b]נדב -[/b] חבל שאתה מורחק ואתה לא יכול ליראות את זה , היית ילד נחמד .
[color=gray][b]ניב -[/b][/color] מזל טוב על ניהול פורום חת"מ , תמשיך להיות פעיל .
[color=gray][b]מתן -[/b][/color] א.נ.מ.ס שכמותך ! אני פרשתי ממייפל סטורי (מוחאחא) אתה חבר טוב .
[color=blue][b]עמית -[/b][/color] סחטיין על הכינוי החדש "YopleShtuzim" אהבתי חחח .
[color=#FF1493][b]אלכס -[/b][/color] מיאו , בחור נחמד .
[color=#FF1493][b]אביב -[/b][/color] כבר לא כאן וחבל ממש אהבתי לדבר איתך !
[color=blue][b]שון -[/b][/color] ילד מייפל גאה , שמח לדבר איתך לפעמים ולהספים איתך בנו"דים .
לכל האחרים ששכחתי , אם שכחתי - מצטער תגידו לי ואני יוסיף אותכם .
תודה לכל המשתמשים .
-
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Jan 1 2010, 10:24 PM
[b][color=gray][b]ניב -[/b][/color] מזל טוב על ניהול פורום חת"מ , תמשיך להיות פעיל .[/b][/quote]
תודה רבה על ההקדשה X 2K מזל"ט
-
מזל טוב אחי!
תודה על ההקדשה,ועוד לא סתם הקדשה,הקדשת 2010 אני יקרא לה...
עד 120K
אם אתה שואל את מי שכחת-את שון
עריכה:רועי הוא לא פעיל מיתוך בחירה כי המחשב שלו כמעט לא מאפשר לו איטרנט אז הפורום מסבך לו את המחשב עוד יותר.
כשיקנו לו מחשב חדש אז הוא יחזור לפורום D:
-
אתה צודק אבל הוא כבר לא פעיל כ"כ בכל זאת אוסיף אותו .
תודה לכולם .
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Jan 1 2010, 10:24 PM
[b] במזל גיליתי שאני בהודעה ה-1999 , למרות שיכולתי למחוק הודעות אחרי שהייתי מגלה שעברתי את ה-2K אבל זה לא היה כיף ממש .
אני מקדיש אך ורק לחברים הטובים והמיוחדים שיש לי כאן בפורום .
אם זה ניראה לכם יותר מידי , תבינו שאין כמו קהילת פורום פוקימונס .
[color=grey][b]איציק -[/b][/color] מזל טוב על ניהול חת"מ , כיף לי לדבר איתך . [/b][/quote]
תודה רבה אחשליי!
המון מזל טוב עד עודד מלאא הודעות!!
שמח שאתה עוזר לי במשחק שלי :)
מת עליך!
אני שונא ששמים אותי בצבע אפור...
זה עונש בגלל שאני מנהל?
-
-
מזל''ט ותודה אחי.
-
תודה לכולם
ואיציק , אפור זה הצבע שהכי דומה לצבע של השם שלך , וגם שלי .
תראה את זה בתור צבע "כסף" ולא "אפור" :)
-
-
מזל טוב ותודה על ההקדשה 3:
-
-
-
אורי - מכביסט וצופיפניק נחמד
נחמד ? XD
נחמד לי לדעת שאני נחמד ^_^
נ
נח