שלום אישרו את הדור החמישי והביאו את הצללית של הפוקימון המסתורי החדש מהדור החמישי אז מה שאני רוצה לדעת הוא איזה פוקימונים מכל דור חדש נחשפו? כלומר איזה פוקימונים מהדור שהיה אמור להיחשף אז הם חשפו והראו כמו את הפוקימון החדש?
Printable View
שלום אישרו את הדור החמישי והביאו את הצללית של הפוקימון המסתורי החדש מהדור החמישי אז מה שאני רוצה לדעת הוא איזה פוקימונים מכל דור חדש נחשפו? כלומר איזה פוקימונים מהדור שהיה אמור להיחשף אז הם חשפו והראו כמו את הפוקימון החדש?
אני מקווה שהבנתי אותך.
בדור הרביעי הפוקימונים שנחשפו ראשונים היו מאנצ'אלקס , ההתפתחות של טורצ'יק וההתפתחות הראשונה של סודוודו , וגם מים ג'וניור.. ואולי עוד כמה.
אז אין בהכרח סוג מסויים של פוקימון שהם חופשים , אלא את הפוקימון שישחק תפקיד מרכזי בסרט.
ההתפתחות של טורצ'יק הוא דור שלישי לא? וגם אני התכוונתי איזה פוקימונים נחשפו כמו שחפשו את הפוקיומן החדש בצללית האם עשו את זה לפני? אם לא אשמח אם מישהו יגיד לי איזה פוקימונים נחשפו ראשונים מכל דור
לא עשו את זה בעבר אני חושב
הביאו תמונה של מאנצ'לקס והתוכי הזה שכחתי את שמו כרגע
הפוקימונים של הדור הראשון נחשפו כולם ביחד ,הדור השני לא נחשף בצורה מיוחדת ,ובדור השלישי נחשף קודם כל בלייזיקן
[quote][i]Originally posted by shlomii4[/i]@Feb 8 2010, 06:31 PM
[b] ההתפתחות של טורצ'יק הוא דור שלישי לא? וגם אני התכוונתי איזה פוקימונים נחשפו כמו שחפשו את הפוקיומן החדש בצללית האם עשו את זה לפני? אם לא אשמח אם מישהו יגיד לי איזה פוקימונים נחשפו ראשונים מכל דור [/b][/quote]
לא טורצ'יק ... התבלבלתי חח ><
בכל מקרה , הדור הראשון והשני היו די רגילים ... הדור השלישי נחשפו כמה בודדים והדור הרביעי מה שרשמתי למעלה...