דיאגליה גירטנה פאקליה היטראן ארכוס ודארקאי
איזה סטים טובים לתת להם?
Printable View
דיאגליה גירטנה פאקליה היטראן ארכוס ודארקאי
איזה סטים טובים לתת להם?
ככה לא בונים שישיית אוברים...שלא לדבר על זה שאורסיאוס כרגע בבאן מוחלט...
[quote][i]Originally posted by ColdEye[/i]@Feb 23 2010, 12:56 AM
[b] ככה לא בונים שישיית אוברים...שלא לדבר על זה שאורסיאוס כרגע בבאן מוחלט... [/b][/quote]
מה זה אוברים תסביר תא עצמך?ותתפלא הוא הפוקמון הכי חזק מבין כל ה493 פוקמונים יש לך סטים או שאתה רוצה להמשיך לעשות ספאם?
cold eye
תבין! הוא לא משחק בגיימבוי! הוא לא משחק נגד אנשים אחרים!! לא מעניין לו את הזין שזאת שישיית אוברים ושארסאוס בבאן מוחלט!!! וניקו כל אחד יודע שארסאוס הוא הכי חזק!
אז אל תפרסם מלתחילה, אם אתה משחק במשחק פיראטי במחשב מתוך קמצנות ולא אכפת לך מהפוקימונים של עצמך אז גם לנו לא צריך להיות אכפת מהנושא הזה!
[quote][i]Originally posted by ColdEye[/i]@Feb 23 2010, 09:01 PM
[b] אז אל תפרסם מלתחילה, אם אתה משחק במשחק פיראטי במחשב מתוך קמצנות ולא אכפת לך מהפוקימונים של עצמך אז גם לנו לא צריך להיות אכפת מהנושא הזה! [/b][/quote]
לך לא אמור להיות אכפת מהנושא הזה אבל לאחרים כל אז אל תדבר בשמם של אחרים כי אתה עושה להם בושות תתבגר כבר ותפסיק להיות תינוק מי אמר לך שכל אחד משחק בגמבויי אני משחק במחשב מה קשור פראטי קיצר לא אתיחס אליך אתה לא שווה יחס יש כאן משתמשים אחרים שיכולים לתת לי סטים לאגדיים שכתבתי?ואני משחק במחשב.
[quote][i]Originally posted by ColdEye[/i]@Feb 23 2010, 09:01 PM
[b] אז אל תפרסם מלתחילה, אם אתה משחק במשחק פיראטי במחשב מתוך קמצנות ולא אכפת לך מהפוקימונים של עצמך אז גם לנו לא צריך להיות אכפת מהנושא הזה! [/b][/quote]
סתום תפה שלך למה מי אתה חושב שאתה?
אתה כמו טמבל בזבזת כסף על די אס!!!
אני יכול להביא לך 20 אנשים שיקרעו אותך אז תסתום את הפה שלך!
אתם גולשים מהנושא!
הבא במגיב משהו שלא קשור לנושא יקבל באן.
dialga-draco meteor,overheat,thunder,aura sphere
או
dragon claw,earthquake,shadow claw,stone edge
giratina(origin forme)-draco meteor/dragon pulse,shadow ball,aura sphere,thunder
או
dragon claw,shadow claw,earthquake,stone edge/thunder
או
shadow ball,earth power,thunderbolt,draco meteor
palkia-surf,thunder,spacial rend,aura sphere
או
aqua tail,spacial rend,thunder,stone edge
או
aqua tail,dragon claw,stone edge,earthquake
heatran-flamethrower,earthpower,dragon pulse,hidden power(ice/grass)או
flamethrower,hidden power(grass),dragon pulse,earth power
אני אחפש לך עוד לארסיאוס ולדארקארי
לארסיאוס לא מצאתי אבל הנה לדארקארי
dark void,ice beam,thunder,dark pulse
אני רוצה לתת לגירטנה דאלגיה ופאקליה את המתקפה.
-draco meteor
זה יהיה טוב לסטים שלהם לא?איפה משיגים את המתקפה הזאת בפלאטניום?
[quote][i]Originally posted by NIKO[/i]@Feb 25 2010, 08:39 AM
[b] אני רוצה לתת לגירטנה דאלגיה ופאקליה את המתקפה.
-draco meteor
זה יהיה טוב לסטים שלהם לא?איפה משיגים את המתקפה הזאת בפלאטניום? [/b][/quote]
אחרי הליגה יש את מלמד ההתקפות והוא למד את כל הפוקימונים שלך שיכולים ללמוד את המתקפה תמורת שארדים
את המתקפה בכלל ניתן ללמוד מאישה בדרך 210.
דרך 210 מחולקת ל-2 חלקים.
חלק אחד רגיל, וחלק שני עם ערפל.
בחלק עם הערפל יש מקום להשתמש בHM8 כלפי מטה.
זה יוביל אותך לבית, שם היא נמצאת.
ממש לא צריך לעבור את הליגה בשביל זה.
ראיתי בסרבי ששניכם מדברים על זה וזה נמצא רק בפנינה ויהלום אתם בטוחים שזה תקף גם לפלאטניום?ויש לכם רעיונות לעוד סטים בשבילם?
[quote][i]Originally posted by guzis[/i]@Feb 24 2010, 01:20 PM
[b] סתום תפה שלך למה מי אתה חושב שאתה?
אתה כמו טמבל בזבזת כסף על די אס!!!
אני יכול להביא לך 20 אנשים שיקרעו אותך אז תסתום את הפה שלך! [/b][/quote]
סתם את הפה שלך, בסדר? אני דווקא מעוניין בקרבות נגד אנשים אמיתיים ולא נגד מכונה, דבר ש"לשחק במחשב" לא ייאפשר לי לעשות...(אבל Wi-Fi כן...)
לך קנה סוכרייה בדמי הכיס שלך ילד קטן, אני מתנהג כמו תינוק? אני זה שדווקא אכפת מטכניקות קרב ולא להתלהב שניצחתי מכונה [b]שאמורה[/b] לתת לך לנצח בקלות...
עכשיו תזכיר לי בן כמה אתה?
[quote][b]
לך לא אמור להיות אכפת מהנושא הזה אבל לאחרים כל אז אל תדבר בשמם של אחרים כי אתה עושה להם בושות תתבגר כבר ותפסיק להיות תינוק מי אמר לך שכל אחד משחק בגמבויי אני משחק במחשב מה קשור פראטי קיצר לא אתיחס אליך אתה לא שווה יחס יש כאן משתמשים אחרים שיכולים לתת לי סטים לאגדיים שכתבתי?ואני משחק במחשב.[/b][/quote]
אם אתה באמת האמנת שה"משחק" במחשב הוא אפילו חוקי או רשמי, יש לך בעייה רצינית...ולהגיד שDS זה גימבוי זה כמו להגיד שDVD זה סוג חדש של פטיפון...
לך תתלהב מזה שניצחת ביזוף רמה 5 במכונה חסרת חשיבה, מה דעתך על לנסות קרב נגד שחקן אמיתי? יש לך עניין?
[quote][b]לארסיאוס לא מצאתי אבל הנה לדארקארי
dark void,ice beam,thunder,dark pulse[/b][/quote]
בלי Nasty Plot ><?
Nasty Plot/Dark Void/Dark Pulse/Focus Blast יותר טוב...