-
אני עורך את ירוק עלה ורציתי שתגידו לי מה כדאי לי לערוך,לבנתיים הוספתי שדות ועשיתי שאפשר לתפוס את כל ההתחלתיים ואת כל הפוקימונים וגם שיהיו הפוקימונים החסרים,ושמוצאים את הפוקימונים ברמות גבוהות יותר,מה עוד לעשות?
ואם אני אכין את העריכה מישהו ישחק בזה בכלל?
-
[quote][i]Originally posted by itamar7[/i]@Feb 28 2010, 07:46 PM
[b] אני עורך את ירוק עלה ורציתי שתגידו לי מה כדאי לי לערוך,לבנתיים הוספתי שדות ועשיתי שאפשר לתפוס את כל ההתחלתיים ואת כל הפוקימונים וגם שיהיו הפוקימונים החסרים,ושמוצאים את הפוקימונים ברמות גבוהות יותר,מה עוד לעשות?
ואם אני אכין את העריכה מישהו ישחק בזה בכלל? [/b][/quote]
אתה יכול לשנות פוקמונים למאמנים הרגילים וללמנהגי המכון וגם לצוות רוקט וגם לגארי ולשנות את כל המפה ואם זה יהיה משחק טוב אני מאמין שהרבה ישחקו אה כן ותשנה את מקומם של האגדיים .ואם אתה רוצה שזה יהיה משחק באמת משולם תשנה פוקמונים למאמני הליגה.
-
-
[quote][i]Originally posted by elbaz2008[/i]@Mar 1 2010, 05:24 PM
[b] אולי דור 3 ו4 [/b][/quote]
אין דור רביעי במשחקי אדוונס.
-
קודם כל הדור השלישי הוא באדוונס ויש לפלטינום אור את הפוקימונים של כל הדורות למרות שזה עובד באדוונס
-
לא מדויק, הפוקימונים של הדור הרביעי בפלטינום אור מוחקים חלק מהפוקימונים של הדור השלישי (אם תסתכל בערכים בפוקדקס של פוקימונים מהדור הרביעי, אז תראה שם תיאורים שמתאימים לפוקימונים מהדורות הקודמים)
-
אני יכול לשים את דורות 1-2-3
-
-
[quote][i]Originally posted by itamar7[/i]@Feb 28 2010, 07:46 PM
[b] אני עורך את ירוק עלה ורציתי שתגידו לי מה כדאי לי לערוך,לבנתיים הוספתי שדות ועשיתי שאפשר לתפוס את כל ההתחלתיים ואת כל הפוקימונים וגם שיהיו הפוקימונים החסרים,ושמוצאים את הפוקימונים ברמות גבוהות יותר,מה עוד לעשות?
ואם אני אכין את העריכה מישהו ישחק בזה בכלל? [/b][/quote]
האם הצלחת לפתוח את A-TRAINER?
כאשר ניסיתי לערוך את אדום אש, הצלחתי לפתוח את ADVANCE MAP.
אם יש לך קישור של A-TRAINER תקין שלח לי בבקשה בפרטי.
בהקשר למשחק, דור 3 יוסיף הרבה, אך מה שהכי יוסיף יהיה עם תשנה את הרמות של הפוקימונים של המאמנים ואת הפוקימונים שלהם עצמם. בהצלחה ! אשחק במשחק כשיצא, אבל לדעתי יותר קל לערוך אדום אש(באנגלית).