-
אני לא יודע איך לבנות את הסטים שלכם אז תתקנו אותי אם צריך
טורטרה
סוג: עשב אדמה
חולשות: קרח, אש, מעופף
Body Slam/ Double-edge/ Earthquake/ Wood Hammer
Solarbeam
Giga Drain
Leaf Storm
אינפרנייפ
סוג: אש לוחם
חולשות: מים, מעופף, על חושי
Fury Swipes
Close Combet
Flamethrower
Flare Blitz
אמפוליאון
סוג: מים ברזל
חולשות: חשמל ואדמה
Metal Claw
Drill Pack
Surf
Hydro Pump
סטרפטור
סוג: רגיל מעופף
חולשות: חשמל
Brave Bird
Fly
Close Combet
Wing Attack
לקסריי
חולשה: אדמה
Quick Attack
Thunderbolt
Thunder
Crunch/ Thunder Fang
גרנצ'ומפ
סוג: דרקון אדמה
Dragon Rush
Sand Tomb
Outrage
Dragon Claw
-
תגיד אבל איזה התחלתי אתה רוצה..אני אישית במשחק שלי עם טורטרה אבל תחליט מה שאתה רוצה..ללוקסרי תכניס cranch במקום מתקפה מהירה.לסטרפטור תוציא wing attack מתי שהוא לומד brave bird וברמה 28 הוא לומד אס אווירי לדוגמא הסטרפטור שלי יש לו wing attack fly,close combet,aerial ace. אבל אני מחכה שהוא ילמד brave bird ברמה 48 גרצ'ומפ אני לא מציע כי אתה לא יכול לתפוס אותו עצמו אתה צריך לתפוס גיבל וקשה לתפוס אותו ואני ניסיתי( תפסתי במשחק הקודם שלי ופיתחתי אבל הוא מתתח רק ברמה 48)אז עם אתה רוצה פוקימון חזק אז אני מציע לא יודע מה אחרים יגידו לך אני מציע כרינידוס ואם אתה מתקשה לתפוס אני יכול להחליף איתך יש לי 4 קרינידוס ואחד רמפרדוס
-
אני יביא לך אתר שהבאתי פה לכמה משתמשים וזה עזר להם הסבר על האתר אתה בוחר איזה פוקמון אתה רוצה ואז יש לך לפחות 5 אפשריות של סטים תוכל להסתכל על כל האפשריות ואז תיראה מה מתאים לך הינה.
[url=http://www.smogon.com/dp/pokemon/]http://www.smogon.com/dp/pokemon/[/url]
-
הסטים שמה גרועים כמו רוב הסטים פה
-
אחי אם אתה רוצה את הרמפרדוס שלי אני לא צריך אותו יש לי 5 מאובנים אם אתה רוצה אותו הוא ברמה 36 והוא חזק אז אם אתה באמת רוצה תביא לי את הקוד של הפאל פאד שלך בפרטי
-
[quote][i]Originally posted by יוני[/i]@Mar 9 2010, 02:10 PM
[b] הסטים שמה גרועים כמו רוב הסטים פה [/b][/quote]
הסטים שבאתר שנתתי לך הם מעולים אתה צריך להחליט אם אתה רוצה מתקפות פיזיות או הגנתיות .
-
יואו!! אם אתה לא אוהב את הסטים שלנו אז תפסיק לפרסם!! נמאס לראות את הסטים שלך? תנסה להילחם נגד מישהו טוב למשל כמו cold eye בשודי באטל (לא חובה cold eye אפשר גם כל איש בשודי באטל והוא ינצח אותך) עכשיו אם אתה רוצה להיות רציני רגע עם הסטים הנה סט לטורטרה
stone edge נגד החולשה המטורפת שלו לקרח
earthquake סטאב
wood hammer (אם אתה יודע איך לשים לו את זה) סטאב
sithneses (בטח את זה לא תרצה...) מרפה לטורטרה כמעט את כל החיים
-
ושוב יוני כרגיל פותח נושאים ולא מוכן להקשיב.
ננעל.