-
יש לי..:
Empoleon-45
Surf
Drill Pack
Hydro Pump
Waterfall
Luxray-45
Strength
Spark
Crunch
Thunder Fang
Kadabra-46
Psybeam
Trick
Psycho cut
Psychic
Staeaptor-43
Aerial Ace
Fly
Wing Attack
Take Down
Palkia!!-48
Water Pulse
AncientPower
Dragon Claw
Spacial Rend
Lopunny-34....לא הישתמשתי בה הרבה זמן..אבל אני אאמן אותה!
Rock Smash
Quick Attack
Drain Punch
Jump Kick
זהו!!!!!
את מי כדי להחליף??ובמי??
עד איזה רמה לעלות אותם..?
איזה מתקפה כדי להחליף??באיזה??
תעזרו לי אני כמה שלבים לפני הסוף....
:box:
:box: :box:
-
דבר ראשון למה הוצאת לסטרפטור close combet שהוא לומד מתי שהוא מתפתח זה עוזר לו נגד פוקמוני האבן שהוא חלש נגדם
דבר שני כדי לך להוציא ללוקסריי Strength כי זה מתקפה שלא תעזור לו אז היה עדיף שתשאירי את הswagger ואני יודע שיש כמה אנשים שיגידו שלוקסריי לא חזק אבל הוא חזק
דבר שלישי למה הכנסת לאמפוליון waterfall היית תופסת פוקימון עבד והיית שמה לו את זה כמו תנתקרול או כל מיני פוקימוני מים שאפשר להכניס להם את המתקפה
-
אופסססס....חחח.... :rolleyes:
איך אני יכולה להחזיר להם אותם?...
-
את יכולה להחזיר אותם עם הארט סקאל שאפשר למצוא מתחת לאדמה בקירות זה לא כזה מסובך אבל לדגמה את המתקפות של אמפוליון ולוקסריי Strength וwaterfall צריך להשכיח ולצערי אני לא יודע איפה אלה שמשכיחים נמצאים...אני ינסה לחפש באתר
-
אני אחכה....אבל איפה אני מוצאת את הלבבות האלה???באיזה איזור..???? :huh:
-
[quote][i]Originally posted by Katya13[/i]@Mar 12 2010, 05:07 PM
[b] אני אחכה....אבל איפה אני מוצאת את הלבבות האלה???באיזה איזור..???? :huh: [/b][/quote]
קודם כל לא חייבים לרדת מתחת לאדמה כדאי להשיג אותם רק שתדעי שיש עוד מקומות חוץ ממה שהוא אמר לך ואם את רוצה לדעת איפה יש כאלה אז תסתכלי באוגדן המדריכים של פיצו צאן בנעוץ וגם כתוב שם איפה נמצא מחזיר המתקפות בקיצר זה יעזור לך בהרבה דברים במשחק אם תסתכתלי בנעוץ אוגדן המדריכים.
כתוב לך שם גם איפה נמצא מוחק המתקפות כמו HM שנתת שאי אפשר למחוק אותם ללא עזרה פשוט סתכלי בנעוץ ותביני הכל.
-
מצאתי את המדריך
קרדיט לפיצ'ו צ'אן
מוחק המתקפות - Move Deleter - העיר קנלייב
מוחק המתקפות יכול למחוק מתקפות HM שהפקומינים שלכם למדו בעבר, ושעכשיו אתם רוצים למחוק. לא ניתן למחוק מתקפות כאלו בדרך אחרת. הוא למעשה יכול למחוק כל מתקפה, אבל אין טעם לעשות זאת מכיוון שניתן פשוט ללמד מתקפה אחרת במקום.
הנה רשימת המתקפות שניתן למחוק רק ב-Move Deleter:
HM 01 - Cut
HM 02 - Fly
HM 03 - Surf
HM 04 - Strength
HM 05 - De fog
HM 06 - Rock Smash
HM 07 - Waterfall
HM 08 - Rock climb
זה נמצא בבית שמתקחת למרכז הפוקימונים ומעל האיפה שקונים פוקדורים פשוט התמונות לא עלו..
קרדית לפיצ'ו צ'אן