תקשיב אני תפסתי פידג'י צהוב ואדום הצהוב זאת בת ואדום זה בן אז תקשיבו אני יכול לזווג אותם כאילו שתהיוא לי ביצה או שאיתם אי אפשר? ואגב תפסתי אותם בירוק עלה.
Printable View
תקשיב אני תפסתי פידג'י צהוב ואדום הצהוב זאת בת ואדום זה בן אז תקשיבו אני יכול לזווג אותם כאילו שתהיוא לי ביצה או שאיתם אי אפשר? ואגב תפסתי אותם בירוק עלה.
אין קשר בין הדברים. לכל הפוקימונים הבדלי מין לא גורמים להבדלים במראה. זה שלכדת פיג'י צהוב אומר שזה פיג'י זוהר, שגם זה לא שונה מאף פיג'י חוץ מהמראה. כדי לדעת את המין של הפוקימון, תכנס למידע עליו בשישייה ותבדוק אם יש לך חץ למטה אדום או חץ למעלה וימינה כחול. חץ אדום זה נקבה וכחול זה זכר. ואפשר לעשות רבייה לפוקימונים מאותה קבוצת רוויה ושוני מין, אבל רק באי 4 אחרי הליגה.
הפידג'י הצהוב יש שם חץ למטה בצבע אדום והפידג'י האדום יש שם חץ למעלה בצבע כחול מיזו אני יודע עם זה בן או בת אז אני יכול לרבות אותם או לא?
אתה יכול להרבות אבל רק באי ארבע אחרי הליגה.
כל פוקימון הוא נקבה אם יש לו חץ אדום
כל פוקימון הוא זכר אם יש לו חץ כחול
המין לא קשור (במשחקים האלה) למראה של הפוקימון.
טוב תודה ומה שאמרתה לי על המינים והאי אני כבר יודע מזה אבל כאילו פעם ראישונה שאני טופס גם פידג'י צהוב וגם פידג'י אדום ועוד נקבה וזכר
פידג'י אדום?
אין כזה דבר.
אתה בטוח שאתה לא מתבלבל עם ספירו?
לא אני אומר לך את האמת פידג'י אדום אולי זה באג של המישחק אבל לא משנה.אני פעם במישתמש של חבר שלי שזה נער המים.וליפעמים אני בשלי :D