איפה אני משיג אותו
Printable View
איפה אני משיג אותו
אם אתה משחק במחשב אתה יכול לקבל ביצה שלו דרך קוד תסתכל בנעוץ יש קודים אתה שם את הקוד הולך לחנות פוקמונים פוכדרים חפצים וכל זה לא חשוב איזה עיר אתה תיראה שם איש בצבע ירוק דבר איתו והוא יביא לך ביצה רק אם יש לך מקום בשישיה אחרי מספר צעדים הביצה תבקע ויצא לך מאנפי.
אם אתה משחק בDS אז אין לי מושג ניראה לי שזה לא אפשרי בארץ שלנו.
אוףףף אני משחק בדי אס
הקודים הם רמאויות שסתם עוזרות בדברים קטנים ואפשר לשחק גם בילעדיהם ואי אפשר להשיג אותו בds
[quote][i]Originally posted by נב נב[/i]@Mar 17 2010, 06:16 PM
[b] הקודים הם רמאויות שסתם עוזרות בדברים קטנים ואפשר לשחק גם בילעדיהם ואי אפשר להשיג אותו בds [/b][/quote]
אתה טועה חייבים את הקודים כדאי לסיים את המשחק נגיד אייך תשלים את כל הפוקדע מכל הדורות ללא קודים?אייך תשכפל חפצים ותאמן פוקמונים בצורה יותר טובה?בכל מקרה הוא קיבל תשובה אל תענה לי שלא יהיה פה ספאם.
יש לך שתי אפשרויות להשיג את מנפאי ב-DS.
הראשונה, והיותר סבירה, היא להשיג מנאפי בהחלפה דרך האינטרנט עם מישהו שיש לו אחד (ככה השגתי את שלי).
השניה, שהיא גם פרקטית אבל יותר יקרה, היא לקנות את הפוקימון ריינג'ר החדש ברגע שהוא יוצא באנגלית, לעבור את המשימה המיוחדת של מנאפי, ולהעביר אותו למשחק שלך.
תודה רבה ויש לי עוד שאלה אני יכול להעביר שמירות מהמחשב כי אין לי כוח להתחיל מההתחלה בDS ומה הדרישות במשחק הזה כדי להחליף
מישהו יכול לעזור???