מישהו יודע איך אני משיג את המפתח למחבו של צוות רוקט
Printable View
מישהו יודע איך אני משיג את המפתח למחבו של צוות רוקט
על איזה מחבוא אתה מדבר? בעיר סלדון, ספרון או אי 5?
ניראה לי שהוא מדבר על העיר סלדון.כי הרבה ניתכאים שם ובאי 5 לא ממש קשה. B)
כן, בקזינו
דרך אגב, איך משיגים כסף לקזינו
[quote][i]Originally posted by jooleeboolee[/i]@Mar 19 2010, 02:55 PM
[b] כן, בקזינו
דרך אגב, איך משיגים כסף לקזינו [/b][/quote]
תישמע אני לא יכול לעזור לך אני כבר לא זוכר איך כי עברתי את זה מיזמן אז תישאל מישהו אחר או שפשוט תחפש בפורום.
[quote][i]Originally posted by valery[/i]@Mar 20 2010, 09:43 AM
[b] תישמע אני לא יכול לעזור לך אני כבר לא זוכר איך כי עברתי את זה מיזמן אז תישאל מישהו אחר או שפשוט תחפש בפורום. [/b][/quote]
אולי תפסיק כבר לעשות פה ספאם?תקרא חוקים אם אתה לא יודע אז אל תענה פשוט.
ומשיגים כסף בקזינו בעיר סלדון מבית אחד בצד ימין אתה מקבל איזה חפץ אחד שבו אתה יכול להשתמש בקזינו אתה משחק במכונות בתוך הקזינו צובר נקודות ואז אתה יכול לקנות מתקפות בתוך הקזינו או לקנות פוקמונים אבל לא מהכסף שלך בכרטיס המאמן אלה בכסף של הקזינו בלבד הבנת?
למשל תוכל לקנות שם דרטיני או פינסר או פוריגון ועוד פוקמונים מעולים וטובים.
אוקי
אבל מה עם המתח
על איזה מפתח אתה מדבר ? silph scope ? card key ?
אני חושב ש card key
בבניין הגדול שלהם בעיר ליד שמה העיר האמצעית מלא זמן לא שיחקתי אדום אש אז אני לא יכול להגיד לך בדיוק אבל זאת עיר שמוקפת ב-4 ערים מ-4 כיוונים ושמה יש בניין ענקי של איזה 11 קומות שזה בניין של צוות רוקט בסוף אתה נלחם עם המנהיג של צוות רוקט ומקבל מאסטר ושמה בתוך הבניין איפשהו אתה מוצא את הCARD KEY
[quote][i]Originally posted by tototomer1[/i]@Mar 26 2010, 08:43 PM
[b] בבניין הגדול שלהם בעיר ליד שמה העיר האמצעית מלא זמן לא שיחקתי אדום אש אז אני לא יכול להגיד לך בדיוק אבל זאת עיר שמוקפת ב-4 ערים מ-4 כיוונים ושמה יש בניין ענקי של איזה 11 קומות שזה בניין של צוות רוקט בסוף אתה נלחם עם המנהיג של צוות רוקט ומקבל מאסטר ושמה בתוך הבניין איפשהו אתה מוצא את הCARD KEY [/b][/quote]
במילים אחרות ופשוטות אתה מוצא את ה Card key בבניין Silph scope הממוקם בעיר סאפרון, העיר האמצעית במפה.