אני רודף אחריו ורואה אותו הרבה אבל אני מתלבט בלתפוס אותו באולטרה בול או במאסטר בול אז תעזרו
Printable View
אני רודף אחריו ורואה אותו הרבה אבל אני מתלבט בלתפוס אותו באולטרה בול או במאסטר בול אז תעזרו
ממש, אבל ממש לא שווה לבזבז עליו מאסטר בול.
בכלל לא יותר מדי קשה לתפוס אותו.
תתפוס אותו באולטרה בול..
זה קל מאוד,עושים Save ואם זה לא יוצא אז עושים Load עד שהוא לא נתפס
דבר ראשון תלמד אחד מהפוקימונים שלך MEAN LOOK אז מספריט לא יברח מהקרב.
שנית תישמור את המשחק ליפני שאתה נילחם מולו.
דבר שלישי תיצטייד בהרבה אולטרה בול ובפוקימון שמוריד לו מעט חיים במכה שלא תהרוג אותו בטעות.
יש לי גולבט עם meen look אבל לפני שאני מנסה הוא בורח ויש לי הרבה אולטרה בולים ואחרי שאני שומר הוא בורח למקום אחר
[quote][i]Originally posted by shayrahamim[/i]@Mar 21 2010, 10:06 AM
[b] יש לי גולבט עם meen look אבל לפני שאני מנסה הוא בורח ויש לי הרבה אולטרה בולים ואחרי שאני שומר הוא בורח למקום אחר [/b][/quote]
תעלה את גולבאט שלך לרמה 40+
הגולבט שלך לא מספיק מהיר בשביל לתקוף ראשון.
תפתח אותו לקרובט ותעלה אותו עוד כמה רמות.
תשים לב לשים לקרובט מתקפות שיעזרו לך להחליש אותו, כי אם תחליף לפוקימון אחר ההשפעה של זה תגמר.
יש בעיה אחת קטנה קרובט וגם גולבאט שנהם פוקמונים מסוג רעל מספרייט הוא פוקמון מסוג על חושי יש לו יתרון על סוג רעל כי על חושי סופר אפקטיבי על סוג רעל אז זה קצת בעיה כי הוא יכול לנצח אותך ואז הוא יברח בקרב.
יש לי את גולבט עכשיו ברמה 40 אז לאמן אותו כאילו ואז הוא יתפתח לקרובט אבל אני יודע שהוא מתפתח באהבה אבל אני לא יודע איך לעשות שהוא יואהב אותי
[quote][i]Originally posted by shayrahamim[/i]@Mar 22 2010, 08:16 AM
[b] יש לי את גולבט עכשיו ברמה 40 אז לאמן אותו כאילו ואז הוא יתפתח לקרובט אבל אני יודע שהוא מתפתח באהבה אבל אני לא יודע איך לעשות שהוא יואהב אותי [/b][/quote]
יש לך מדריך השימחה בלינקיה גם של פנינה ויהלום וגם ברובי ספיר וברקת.
תודה הצלחתי לפתח אבל עדיין קשה לי לתפוס אותו כי הוא הורג את קרובט