-
אני נמצא לפני מכון העיר פושיה מכון האש.. הפוקימונים שלי ברמות 50 עד 60 ואני מחפש אזור עם מאמנים/פוקימונים להתאמן בו..
סוגי הפוקימונים שנמצאים באזור לא מעניינים אותי.. מצדי שיהיו עשב ואני יהיה חשמל.. מה שמעניין אותי זה הרמות.. אזור שאתם מכירים עם הרמות הכי גבוהות.
ואני מזכיר.. אני לפני מכון הכי העיר פושיה.. אבל הייתי בכל מקום הנמצא במפה חוץ מהליגה.
תודה מראש :)
-
מכון פיושה הוא מכון הרעל.
מכון האי סיניבר הוא מכון האש-המכון השביעי.
בכל מקרה, הרמות שלך מספיקות לליגה ואתה ממש לא צריך לאמן עוד.
אם אתה בכל מקרה רוצה לאמן עוד-
תלך למרכז הפוקימונים בעיר מכון החשמל.
תדבר שם עם האישה, והיא תביא לך חפץ ל-key items.
בעזרת החפץ הזה תוכל להלחם שוב במאמנים בכל רחבי המפה, חוץ מבמערות, יערות ובניינים.
חלק מהמאמנים התחזקו ויש להם פוקימונים ברמות גבוהות יותר.
ואחרי שתנצח אותם בפעם השנייה הם יתחזקו שוב.
זו אחלה דרך להתאמן וגם דרך מעולה לקבל כסף.
-
התכוונתי לעיר סיניבאר.. פשוט הרבה זמן לא שיחקתי במשחק אז אני רגיל לערים המשחקים החדשים :)
החפץ שאתה מתכוון אליו הוא vs seeker.. חפץ מאוד שימושי אני משתמש בו די הרבה.. אך העניין פה שהמאמנים שיתחזקו בפעם השנייה לא יתחזקו שוב.. הם ישארו עם אותם פוקימונים באותם רמות מחוזקות ואני ? אני כבר אצטרך אימונים חדשים :)
בקשר לכסף.. Amulet coin מסדר לי את העניין אז אין לך מה לדאוג :)
בכל מקרה.. אמנם לא קיבלתי פה תשובה על אזור אימונים טוב.. אבל לפחות אני יודע שלא רק אני מתמצא במשחק :)
אם יש לך הצעות אחרות ותשובה אני אשמח לשמוע :)
תודה תודה :)
-
בטוח שהם לא מתחזקים בפעם השנייה?
בכל מקרה, אחרי מכון האש אתה יכול להגיע לאיים 1-3, ושם זה מקום מעולה לאימונים.
אבל שוב-אתה ממש לא צריך להתאמן עוד.
הרמות מספיקות לליגה.
-
הם מתחזקים שוב אחרי שעוברים משהו מסויים. למשל יש מאמנים שנלחמים בך בקרב כפול בדרך מלבנדר לסנורלקס. בהתחלה יש להם נידורן זכר ונקבה. אחרי תג מסויים יש לך נידורינו ונידורינה, ואחרי הליגה יש להם נידקוינג ונידוקווין.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Mar 23 2010, 08:02 PM
[b] הם מתחזקים שוב אחרי שעוברים משהו מסויים. למשל יש מאמנים שנלחמים בך בקרב כפול בדרך מלבנדר לסנורלקס. בהתחלה יש להם נידורן זכר ונקבה. אחרי תג מסויים יש לך נידורינו ונידורינה, ואחרי הליגה יש להם נידקוינג ונידוקווין. [/b][/quote]
זה אפשרי בהחלט.. אך המטרה שלי היא לאמן את הפוקימונים לפני הליגה, כך שזה לא משפיע כל כך עליי..
בכל מקרה אי 1-3 בהחלט מקומות מצוינים לאמן את הפוקימונים.. אז אני חושב שהסתדרתי.
stm - אני לא מתאמן בשביל הליגה, אני מתאמן מרצון עצמי :)
טוב אז תודה למי שניסה לעזור..
ואם ישנם הצעות נוספות.. אני אשמח לשמוע :)