לעיתים אני משחק במייפל סטורי ואני לא יכולתי להיכנס כי הם אמרו לי שאני צריך להוריד את המשחק החדש אז הורדתי את הגרסא ואז אני רואה שזה בעצם אתר אינטרנט ואני לא יודע איך להיכנס למשחק
Printable View
לעיתים אני משחק במייפל סטורי ואני לא יכולתי להיכנס כי הם אמרו לי שאני צריך להוריד את המשחק החדש אז הורדתי את הגרסא ואז אני רואה שזה בעצם אתר אינטרנט ואני לא יודע איך להיכנס למשחק
[quote][i]Originally posted by shlomii4[/i]@Apr 4 2010, 04:32 PM
[b] לעיתים אני משחק במייפל סטורי ואני לא יכולתי להיכנס כי הם אמרו לי שאני צריך להוריד את המשחק החדש אז הורדתי את הגרסא ואז אני רואה שזה בעצם אתר אינטרנט ואני לא יודע איך להיכנס למשחק [/b][/quote]
מי אמר לך? :huh:
מי אמר לי מה? אני הורדתי את המשחק,אני לוחץ עליו כדי לשחק והוא פתאום פותח לי אתר שגם הוא לא עולה לי,למה?
[quote][i]Originally posted by shlomii4[/i]@Apr 4 2010, 04:36 PM
[b] מי אמר לי מה? אני הורדתי את המשחק,אני לוחץ עליו כדי לשחק והוא פתאום פותח לי אתר שגם הוא לא עולה לי,למה? [/b][/quote]
אתה משחק בשרת הרשמי? אם כן, מאיפה הורדת? אם לא, אז אתה צריך לפנות לבעלים של השרת שאתה משחק בו
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 4 2010, 04:43 PM
[b] אתה משחק בשרת הרשמי? אם כן, מאיפה הורדת? אם לא, אז אתה צריך לפנות לבעלים של השרת שאתה משחק בו [/b][/quote]
לא אני הורדתי את המשחק מהאתר האמריקאי ואמרו לי שאני צריך להתחבר דרך האתר הרשמי דרך start game והתחברתי אבל זה רושם לי כזה שגיאה בחלון קטן אז אני נכנסתי למשתמש ואני לא יודע עכשיו איך אני פותח שחקן חדש?
וזה רושם לי גם:an eeror occurred during installation please try agian
אני לא מבין?
[quote][i]Originally posted by shlomii4[/i]@Apr 4 2010, 04:52 PM
[b] לא אני הורדתי את המשחק מהאתר האמריקאי ואמרו לי שאני צריך להתחבר דרך האתר הרשמי דרך start game והתחברתי אבל זה רושם לי כזה שגיאה בחלון קטן אז אני נכנסתי למשתמש ואני לא יודע עכשיו איך אני פותח שחקן חדש?
וזה רושם לי גם:an eeror occurred during installation please try agian
אני לא מבין? [/b][/quote]
אתה צריך למחוק את המשחק ולהתקין מחדש לפי ההודעה. משהו בהתקנה לא הסתדר.
[quote][i]Originally posted by הראשון מהסוף[/i]@Apr 4 2010, 11:38 PM
[b] אתה צריך למחוק את המשחק ולהתקין מחדש לפי ההודעה. משהו בהתקנה לא הסתדר. [/b][/quote]
אוקי בסדר הסתדרתי עכשיו עוד שאלה אני לא יכול לכתוב במשחק בלי caps lock אם אני מוריד את זה אז זה לא רושם לי כלום,איך מתקנים את זה?
תלך לWINDOW MODE (באמצעות ALT+ENTER נראה לי), ואז תחליף את השפה בסרגל הכלים למטה לאנגלית, ואז תנסה. אם לא עובד תסגור את הכל פרט למשחק ואז תנסה.
ספר לנו אם מה שארכימדס כתב לך עובד. אם לא, ננסה למצוא עוד דרכים לפתור את הבעיה, ואם כן, אני ארצה לנעול כדי למנוע ספאם מיותר