איך אני יפתח את איווי הכי מהר בשמחה ולמי כדאי לפתח אמבראון או אספאון?
לי ניראה אספאון הוא מקבל מתקפות יותר חזקות לא :P
Printable View
איך אני יפתח את איווי הכי מהר בשמחה ולמי כדאי לפתח אמבראון או אספאון?
לי ניראה אספאון הוא מקבל מתקפות יותר חזקות לא :P
ראשית אתה חייב לתפוס 60 פוקמונים אחרי הליגה ואז פרופסור אוק ישדרג לך את הפוקדע רק אז איווי יתפתח לאחד מהם בגלל שזה דור שני אם עשית את זה אז כל מה שעליך לעשות זה לאמן אותו לתת לו ווטמנים לשים אותו ראשון בשישיה אני לא יודע אייך אפשר לפתח אותו בלילה כי אין באדום אש וירוק עלה לילה כמו משחקי הדור הרביעי אז זה קצת בעיה .
[quote][i]Originally posted by NIKO[/i]@Apr 9 2010, 06:43 PM
[b] ראשית אתה חייב לתפוס 60 פוקמונים אחרי הליגה ואז פרופסור אוק ישדרג לך את הפוקדע רק אז איווי יתפתח לאחד מהם בגלל שזה דור שני אם עשית את זה אז כל מה שעליך לעשות זה לאמן אותו לתת לו ווטמנים לשים אותו ראשון בשישיה אני לא יודע אייך אפשר לפתח אותו בלילה כי אין באדום אש וירוק עלה לילה כמו משחקי הדור הרביעי אז זה קצת בעיה . [/b][/quote]
לא אכפת לי אם הוא יתפתח לאמראון או לאספאון העיקר שיתפתח באהבה :lol:
אני חושב אתה מביא צריך להביא לו אבן ירח ביום בשביל שיתפתח לאספיון ובלילה לאמבריאון
[quote][i]Originally posted by shlomii4[/i]@Apr 9 2010, 06:49 PM
[b] אני חושב אתה מביא צריך להביא לו אבן ירח ביום בשביל שיתפתח לאספיון ובלילה לאמבריאון [/b][/quote]
מה פתאום אני צריך לעלות לו את השמחה למקסימום ואז לעלות רותו רמה
אם אני מעלה אותו בלילה או יתפתח לאמראון
ואם ביום אז לאספאון
לא ניתן לפתח את איווי לאספיאון או אמבראון באדום אש או בירוק עלה. מה שעושים זה מעבירים אותו לאמרלד, רובי או ספיר (ושם צריך לשמח אותו מחדש כי זה מאמן אחר שהוא שונא) ואז שם הוא כבר יתפתח.