מה כדאי לצייר לי בחדר ? אני רוצה פיקצ'ו ועוד משהו ? ואני צייר טוב אז לא אכפת לי דברים קשים ... אבל לא משהו יותר מדי מסובך ....
בכללי אני רוצה לצייר כמה פוקמונים וזהו חחח ^^
Printable View
מה כדאי לצייר לי בחדר ? אני רוצה פיקצ'ו ועוד משהו ? ואני צייר טוב אז לא אכפת לי דברים קשים ... אבל לא משהו יותר מדי מסובך ....
בכללי אני רוצה לצייר כמה פוקמונים וזהו חחח ^^
[quote][i]Originally posted by פיקסלוק :)[/i]@Apr 9 2010, 06:37 PM
[b] מה כדאי לצייר לי בחדר ? אני רוצה פיקצ'ו ועוד משהו ? ואני צייר טוב אז לא אכפת לי דברים קשים ... אבל לא משהו יותר מדי מסובך ....
בכללי אני רוצה לצייר כמה פוקמונים וזהו חחח ^^ [/b][/quote]
מגניב אחי בוא אלי גם צייר לי חחחח
אני מציע לצייר את ארכאוס חחח הוא מגניב :P
וגם את כריסליה ודרקרי ביחד(הם כמו קויוגר וגראודון)
או שתחכה ותצייר את הפוקימונים שיהיו בדור ה5
לא נראה לי .. לא בא לי על האגדיים האלה :( אני לא מתחבר אליהם .... ולגבי הפוקמונים מהדור ה5 חחח נראה אם יהיה שם פוקימונים טובים ולא יהרסו את הדור חחח ^^ חשבתי אולי לצייר את כל ההתחלתיים יחד ^^ כי בעיקר באלי את צ'יארמנדר בלבא טוטודייל סינדקוויל ופיפלאפ חחח ^^
[img]http://i221.photobucket.com/albums/dd87/Kayla_Corpse/pokestarters.jpg[/img]
אם אתה אומר שלא קשה לך.
באמת יכול לצאת מדהים אם תצייר ככה את כולם.
עזוב- צייר את השישייה שהייתי רוצה שתהיה לך..
בשבילי זה יהיה בעיקר סייטר, צאריזארד, דרגונייר, פיג'יוט, ג'ולטיאון וגולם..
(כן אני די זקן- אז אני בחור של האסקולה הישנה P:)
באותה מידה אתה יכול להשתמש בדוגמיות מהקלפים- יש כמה פוקימונים שפשוט נראים טוב על הקלף..
עם היו לי קלפים חחח ^^ באלי את התמונה למעלה עם כל ההתחלתיים !!! חחח יצא חזק !1
[quote][i]Originally posted by פיקסלוק :)[/i]@Apr 9 2010, 04:51 PM
[b] עם היו לי קלפים חחח ^^ באלי את התמונה למעלה עם כל ההתחלתיים !!! חחח יצא חזק !1 [/b][/quote]
מה שאני נתתי?
כן זה יצא באמת יפה והיא גם + הפיקאצ'ו שלך חח.
אתה יכול להוסיף לזה רקע של יער\דשא\עצים וכו' עם שמיים מהראש שלך וזה יצא מושלם.
יש גם תמונה כזאת עם כל ההתפחויות של ההתחלתיים אם אתה רוצה ?
חחח כע תביא! וואו תודה זו התמונה המושלמת !!!! בדיוק מה שרציתי !! חחח תודה ^^^ כשיהיה מוכן אני אפרסם חחח ^^ נראה אולי אני אכין אחרי שיצא הדור החמישי ואני יוסיף את הפוקימונים חחח ^^
[img]http://th00.deviantart.net/fs9/300W/i/2006/049/1/7/Pokemon_Starter_Evolutions_by_Yayster.png[/img]
תוסיף את שלושת ההתפחויות של הדור הרביעי תשלב אותם, את פיקאצ'ו בצד ואת הלוגו של פוקימון בגדול מעל הכל.
יצא מושלם.
נראה לי אני אלך על הקטנים חחח ^^ הם יותר חמודים (וקלי חחח) סבבה אחי תודה רבה ^^
אין על מה.
תפרסם שתסיים D:
סבבה אחי ^^ תודה רבה מזה עזרת לי חחח [=
תצייר פוקימונים שאתה אוהב,לא את ההתחלתיים שזה נדוש.
תעשה אותם עושים משהו שאתה אוהב(אני הייתי מצייר צ'אריזארד מנגן בגיטרה אבל מכישרון הציור שלי לא הייתי עושה את זה..)
[quote][i]Originally posted by Riolu[/i]@Apr 10 2010, 11:06 AM
[b] תצייר פוקימונים שאתה אוהב,לא את ההתחלתיים שזה נדוש.
תעשה אותם עושים משהו שאתה אוהב(אני הייתי מצייר צ'אריזארד מנגן בגיטרה אבל מכישרון הציור שלי לא הייתי עושה את זה..) [/b][/quote]
לפי דעתי אתה ממש צודק :D
רק לא פיקצק'ו. צייר לוגיה, צייר סייטר, כאלה דברים.