ראיתי במדריך בלנקיה שצריך ללכת לאטרנה ולדבר אם פורפוסר אוק הוא לא שם ויש לי כבר את הנישנל דקס!!
ואיך אני משיג את החפצים לידאגלה ופקליה?
Printable View
ראיתי במדריך בלנקיה שצריך ללכת לאטרנה ולדבר אם פורפוסר אוק הוא לא שם ויש לי כבר את הנישנל דקס!!
ואיך אני משיג את החפצים לידאגלה ופקליה?
קודם כל צריך לפגוש את פרופסור אוק במקום מסויים שאני לא זוכר איך קוראים לו. זה נמצא מתחת לעיר סנדג'ם, אתה צריך לשחות שם למטה וימינה עד שאתה מגיע לאי, ואז יש שם בניין שבו אתה אמור לפגוש את אוק.
את החפצים לדיאלגה ופאלקיה:
לך במסלול שבו השתמשת כדי להגיע לגיראטינה, עד שתראה מפל. תעלה בו ותגיע למערה. במערה יש את שני החפצים. כדי שתוכל להשתמש בהם גם צריך לדבר עם סבתא של סינתיה או משהו כזה.
מאיפו משיגים את החפץ של אלקטרבז?
ותודה אל הציפורים...
רק שלא הבנתי את דיאלגה ופאלקיה ואז מה לעשות לדבר אם הסבתא ו...
[quote][i]Originally posted by yax10[/i]@Apr 10 2010, 02:48 PM
[b] מאיפו משיגים את החפץ של אלקטרבז?
ותודה אל הציפורים...
רק שלא הבנתי את דיאלגה ופאלקיה ואז מה לעשות לדבר אם הסבתא ו... [/b][/quote]
את החפץ שמפתח את אלקטרובז לאלקטיוויר בהחלפה קוראים:
Electirizer
הוא נמצא בתחנת הרוח איפה שמוצאים את דריפלון ועוזרים לילדה שאבא שלה שבוי בתחנת הרוח(בהתחלת המשחק) :lol:
לשאלותך שלא נענו:
א':פרופסור אוק נמצא אחרי השגת הנישיונאלדקס בדרך 221 בפאל פארק אחרי שהוא נותן לך מסך חדש לפוקאץ' הוא ילך לביתו באטרנה ביתו נמצא בדרום העיר זה בית קטן לפני מסלול האופניים.
ב':בבית הגדול שבעיר סלסטיק יש מגילה או אישה שתגיד לך שדאלגיה ופאלקיה נמצאים בהר קורונט אבל כדי להשיג אותם צריך את כדור היהלום והפנינה
[quote][i]Originally posted by DarK LuGiA[/i]@Apr 10 2010, 04:12 PM
[b] את החפץ שמפתח את אלקטרובז לאלקטיוויר בהחלפה קוראים:
Electirizer
הוא נמצא בתחנת הרוח איפה שמוצאים את דריפלון ועוזרים לילדה שאבא שלה שבוי בתחנת הרוח(בהתחלת המשחק) :lol: [/b][/quote]
אחי אני לא מוצא שם כלום :o
בתחנת רוח אין כלום חוץ ילדה ואבא שלה...
אתה בטוח שמשם משיגם את זה?
יש סיכוי למצוא אותו על אלקיד פראי
[quote][i]Originally posted by yax10[/i]@Apr 10 2010, 06:14 PM
[b] אחי אני לא מוצא שם כלום :o
בתחנת רוח אין כלום חוץ ילדה ואבא שלה...
אתה בטוח שמשם משיגם את זה? [/b][/quote]
לא יודע ככה סרבי כותב שהוא נמצא באזור של תחנת הרוח
תבדוק בשדה איפה שהאיש שנותן לך דבש שאתה מציל אותו מצוות גלקטיק
ותחפש שם :P
[quote][i]Originally posted by DarK LuGiA[/i]@Apr 11 2010, 01:45 PM
[b] לא יודע ככה סרבי כותב שהוא נמצא באזור של תחנת הרוח
תבדוק בשדה איפה שהאיש שנותן לך דבש שאתה מציל אותו מצוות גלקטיק
ותחפש שם :P [/b][/quote]
מצאתי אחי זה נמצא מאחרוי תחנת הרוח אתה צריך לשחות בנהר שם לעקוף את התחנה ושמה זה נמצא :)
תודה אל העזרה...
ושמע אחי יש לי גם עוד בעיה לפני כמה ימים נכנסתי לgts הכל עבד יפה ואתמול רציתי עוד הפעם ליכנס לחליף משהו ואז םיתאום שאני נכנס זה עושה לי מסך שחור ונתקע זה שומר ואז זה עושה את זה למה אני רוצה לחליף כבר שמה :(
אתה יכול לעזור לי?