-
אז ככה יש לי DSL מקורי ....
איפה נמצא הבית שבו מזווגים פוקימונים ומקבלים ביצים ?
נגיד יש לי טוטודייל זכר כע ? ואני מחליף עם מישהו בעד משהו זה לא משנה ויש לי םג טוטודייל נקבה ...
אני יכול לזווג את שינהם ?
ובהתחלה כשמקבלים פומונים תמיד יוצא זכר ? או גם וגם ?
כי בעצם ככה אני יכול לזווג אותםויהיו לי הרבה טוטודיילים ויש הרבה שרוצים להחליף בעד התחלתיים אז אני אוכל להחליף בעד הרבה פוקמנים ככה נכון ?
-
בית הרבייה נמצא בדרך לעיר GOLDENROD אם אני לא טועה, אתה אמור לעבור ליד זה במהלך המשחק, ואז LYRA תפגוש אותך שם וגם שם אתה מקבל אותה בPOKEGEAR.
אז שיעור קטן על רבייה במשחקי פוקימון:
יש קבוצות רבייה, שאת הרשימה של כולן ואילו פוקימונים נמצאים בכל אחת תוכל למצוא בפוקדע של serebii.net
כל הפוקימונים שנמצאים באותה קבוצת רבייה יכולים להתרבות. אחד מהם כמובן חייב להיות זכר והשני נקבה (או אחד מהם דיטו). הפוקימון שיווצר יהיה מאותו סוג של הנקבה (כלומר צ'ארמנדר נקבה יחד עם דרגונייט זכר יתן צ'ארמנדר נקבה). כמו כן לפוקימון שיווצר יהיו חלק מהמתקפות שהפוקימון הזכר יודע, קוראים לזה EGG MOVES וגם על זה יש הרבה מידע ורשימות בserebii.net.
הסיכוי שייצא מין מסויים הוא כמו הסיכוי שייצא המין הזה בכל מקרה אחר, כלומר, אם הסיכוי אצל פוקימון מסויים להיות זכר הוא 25%, אז גם בביצה יש 25% שיבקע פוקימון זכר.
אין הגבלה על כמות הפעמים שניתן להרבות פוקימונים מסויימים, אז אתה יכול לשלוח לאנשים טוטודיילים רמה 5, השאלה כמה באמת צריכים את זה ומה הם יתנו לך בתמורה.
-
אני אענה לך רק על השאלה הראשונה, כי רק בה אני יודע את התשובה בבירור.
הבית נמצא ממש מתחת לעיר גולדנרוד (עיר המכון השלישי), מעל ליער אילקס.
כלומר, הבית נמצא ממש ביניהם.
אתה תראה בית, ובתוכו זקן וזקנה.
-
אין כותרת עניינית, הנושא ננעל.
תקרא חוקים!