-
אז ככה מכיוון שאנחנו כבר קרובים לדור החמישי חשבתי לעצמי וברצוני לשמוע את דעתכם בעניין הזה.
האם אתם רוצים שיעשו חידושים למשחקים שלא עשו להם?
וזה פוקמון צהוב חידוש לפוקמון צהוב המקורי שפיקצו הולך אחריכם ולא מוכן להתפתח אפילו באבן ברק ממש כמו בסידרה עצמה
או שאתם רוצים חידוש לרובי וספיר כמו שלקחו את סילבר וגולד ושמו שם גם את החידוש של קריסטל אז גם יעשו חידוש לרובי וספיר ויעשו אותו ממש כמו ברקת?הכוונה שלי בחידוש של גולד וסילבר שמו גם את העלילה של קריסטל הבנתם?
או שאתם רוצים חידוש לאדום אש וירוק עלה ?
על כל זה אני מדבר על גרפיקה של דור חמישי ושיהיה לDS בלבד
מה דעתכם ?
-
אני דווקא רוצה חידוש לכחול,זה נראה שיהיה אחלה משחק ושהמאמן יהיה רד,זה מגניב...
אם זה יהיה גם בגראפיקה הזו,זה יהיה ממש טוב,זה יראה כמו בסדרה!
-
לדעתי, לפי מה שקרה עד עכשיו, לאחר שיעשו את שחור לבן והצלע השלישית שלהם, יעשו חידושים לרובי וספיר. כלומר לכל דור n גדול מ או שווה ל 3, קיימים חידושים למשחקים מהדור הn-2.
עד כה זה היה נכון ולכן אני מצפה לזה שיחדשו את רובי וספיר.
השאלה היא, האם אדום אש וירוק אלה, שהם חידושים בעצמם, יחודשו. לי לא נראה שיחדשו את אדום אש וירוק עלה שוב.
-
[quote][b]השאלה היא, האם אדום אש וירוק אלה, שהם חידושים בעצמם, יחודשו. לי לא נראה שיחדשו את אדום אש וירוק עלה שוב.[/b][/quote]
הם יכולים לעשות לכחול,ואז לא יעשו לירוק עלה ואדום אש..
תחשוב על זה LordAbizi..
-
[quote][i]Originally posted by Riolu[/i]@Apr 15 2010, 04:36 PM
[b] אני דווקא רוצה חידוש לכחול,זה נראה שיהיה אחלה משחק ושהמאמן יהיה רד,זה מגניב...
אם זה יהיה גם בגראפיקה הזו,זה יהיה ממש טוב,זה יראה כמו בסדרה! [/b][/quote]
עדיף כבר חידוש לצהוב כי אם היו רוצים לעשות לכחול היו עושים כחול מים ולא אדום אש וירוק עלה מה גם שפוקמון צהוב הרבה יותר טוב מכחול דרך אגב לדעתי הגרפיקה של רובי וספיר או אדום אש וירוק עלה לא רעה כל כך אבל זה שייך לדור השלישי ואנחנו דור חמישי כבר כמעט אז הגיע הזמן לקדם גם את המשחקים האלה באיכות של DS ולא GBA.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Apr 15 2010, 04:37 PM
[b] לדעתי, לפי מה שקרה עד עכשיו, לאחר שיעשו את שחור לבן והצלע השלישית שלהם, יעשו חידושים לרובי וספיר. כלומר לכל דור n גדול מ או שווה ל 3, קיימים חידושים למשחקים מהדור הn-2.
עד כה זה היה נכון ולכן אני מצפה לזה שיחדשו את רובי וספיר.
השאלה היא, האם אדום אש וירוק אלה, שהם חידושים בעצמם, יחודשו. לי לא נראה שיחדשו את אדום אש וירוק עלה שוב. [/b][/quote]
פיתחת פה נוסחה :D
ולשאלה לא ניראה לי שיהסו חידוש לאדום אש ולירוק עלה וגם לצהוב לא ניראה לי
דבר יחידי שיחולים זה לדור 3 וזה גם בעוד כמה שנים
-
אני הייתי רוצה חידוש לרובי וספיר כי אני מאוד אהבתי את המשחקים האלה וחרשתי עליהם בלי סוף
-
אולי גם חידושים לרובי וספיר זה לא יהיה רע :XD:
-
אם יהיה חידוש לרובי וספיר בגרפיקה של הds אז זה יהיה מזה מגניב
-
[quote][i]Originally posted by chimcharboy[/i]@Apr 15 2010, 07:59 PM
[b] אם יהיה חידוש לרובי וספיר בגרפיקה של הds אז זה יהיה מזה מגניב [/b][/quote]
צודקק..הם בין המשחקים היפים שנראו אם לא היפה ביותר לגיימבוי
-
קחו בחשבון שאם יהיה חידוש לרובי וספיר אז יהיה גם את אקווה וגם את מגמה וגם את גורידון וגם את קיוגר וריקאוזה בקיצר ישימו את פוקמון ברקת בחידושים האלה לדעתי
-
Remakes לרובי וספיר? גם אני חשבתי על זה-הדור הרביעי היה דומה בהרבה מונחים לשני, אז האם הדור הקרוב יידמה להואן? בואו נראה-אבל נחכה ל2013, עשר שנים מאז רובי וספיר...
-
-
[quote][i]Originally posted by YoRt3m[/i]@Apr 16 2010, 05:23 AM
[b] סטאדיום 2? :P [/b][/quote]
מה זה המשחק הזה? :huh:
-
[quote][i]Originally posted by chimcharboy[/i]@Apr 16 2010, 06:04 AM
[b] מה זה המשחק הזה? :huh: [/b][/quote]
ישירות מהאתר.
מידע כללי:
אופן המשחק : סימולצית קרבות
שחקנים : 1-4
תאריך יציאה ביפן : 14 דצמבר , 2000
תאריך יציאה בארצות הברית : 25 מרץ , 2001
פוקימון סטאדיום הוא משחק לקונסולה ניטנדו 64 הבנוי ממנוע תלת מימדי , בנוסף לפוקימונים המופיעים במשחק סטאדיום 1 במשחק זה נוספו גם הפוקימונים של הדור השני.
אשר אפשר להחליף מהמשחקים אדום , כחול , צהוב , ירוק , כסף , זהב וקריסטל.
המשחק נמצא במקום שנקרא העיר הלבנה , בעיר זו יש זירת פוקימונים , מעבדה , אוניברסיטה יוקרתית לפוקימונים ועוד...
הגביעים :
Little Cup \ גביע קטן - פוקימון ברמות 5 , למקתפות Sonicboom ו- Dragon Rage לא אפקטיביות.
PokeCup \ פוקיגביע - רמות 50-55 , מיוטו , מיו , לוגיה , הו-הו וסלבי לא יכולים להשתתף.
Prime Cup \ גביע ראשי - רמות 100 , בניגוד למשחק הקודם פה יש רק רמת קושי 1.
Challange Cup \ גביע האתגר - פה יש 4 רמות קושי.
Poké Ball: Level 30
Great Ball: Level 45