אם אסור לפתוח דיון כזה אז סליחה תנעלו אבל סתם מסקרן אותי לדעת מה אתם רוצים להיות בעתיד ותגידו את האמת אל תתבישו אינ יגיד שתמיד חשבתי להיות רופא נשים הסיבה ידועה אז אין צורך שארחיב .
Printable View
אם אסור לפתוח דיון כזה אז סליחה תנעלו אבל סתם מסקרן אותי לדעת מה אתם רוצים להיות בעתיד ותגידו את האמת אל תתבישו אינ יגיד שתמיד חשבתי להיות רופא נשים הסיבה ידועה אז אין צורך שארחיב .
מנהל אתרים למחייתי :]
אמממ יש לי שני דברים שמאוד בא לי להיות
1)מדריך טיולים בארץ ובעולם
2)סופר או משורר ,עיתונאי.
מובטל (:
אחלה עבודה Xd
סתם~
לא יודע
תמיד אהבתי לבשל~
או לצייר גם זה כיף D:
אגב מניסיון רובכם פה לפני צבא רוצים עבודה מענינת ?תחשבו על 2 המילים הבאות.
חברת הייטק.
[QUOTE=BroKeN_HearT;597875]אמממ יש לי שני דברים שמאוד בא לי להיות
1)מדריך טיולים בארץ ובעולם
2)סופר או משורר ,עיתונאי.[/QUOTE]
לא היית צריך לנסח את זה
1. מדריך טיולים בארץ ובעולם
2. סופר
3. משורר
4. עיתונאי ?
וג'וןג'ון , אל תרשום שהייטק זה עבודה מעניינת , כי הייטק זה תחום , זה לא עבודה.
[quote=YoRt3m;597888]לא היית צריך לנסח את זה
1. מדריך טיולים בארץ ובעולם
2. סופר
3. משורר
4. עיתונאי ?
וג'וןג'ון , אל תרשום שהייטק זה עבודה מעניינת , כי הייטק זה תחום , זה לא עבודה.[/quote]
זה תחום של מחשבים קודם כל זה חברה מאוד ענקית דבר שני מקבלים הרבה כסף מי שמצליח שם דבר שלישי אם אתה עובד שם הרבה זמן ואתה חושב על מקצוע לעתיד אתה יכול להיות מהנדס מחשבים שזה כבר עבודה .
משפט חכם ותזכרו את זה טוב טוב.
תמיד ההתחלה קשה ופותחת בפניכם דלתות אם תדעו לנצל את הרצון שלכם ואת הסבלנות שלכם לעבודה שתרצו בעתיד זה רק ישתלם לכם ותהיו בטוחים שתצליחו בה הרצון שלכם יעזור לכם תאמינו לי.
[QUOTE=NIKO;597891]זה תחום של מחשבים קודם כל זה חברה מאוד ענקית דבר שני מקבלים הרבה כסף מי שמצליח שם דבר שלישי אם אתה עובד שם הרבה זמן ואתה חושב על מקצוע לעתיד אתה יכול להיות מהנדס מחשבים שזה כבר עבודה .
משפט חכם ותזכרו את זה טוב טוב.
תמיד ההתחלה קשה ופותחת בפניכם דלתות אם תדעו לנצל את הרצון שלכם ואת הסבלנות שלכם לעבודה שתרצו בעתיד זה רק ישתלם לכם ותהיו בטוחים שתצליחו בה הרצון שלכם יעזור לכם תאמינו לי.[/QUOTE]
:um_face: אין לי כח להגיב על זה אפילו.
[quote=YoRt3m;597902]:um_face: אין לי כח להגיב על זה אפילו.[/quote]
אינך חייב אבל בנינו היום מחשבים זה מקצוע מעניין בניית אתרים בניית תוכנות בכל מקרה הדיון כאן לא על מחשבים אז ניתן למשתמשים להביע את דעתם בעניין הדיון.
חחח אפילו רותם שם לב לזה....הייתי חייב, סורי על הספאם.
ללמוד מדעי המחשב
[QUOTE=TickTak;597937]חחח אפילו רותם שם לב לזה....הייתי חייב, סורי על הספאם.
ללמוד מדעי המחשב[/QUOTE]
ידעתי את זה כבר מזמן :|
[quote=TickTak;597937]חחח אפילו רותם שם לב לזה....הייתי חייב, סורי על הספאם.
ללמוד מדעי המחשב[/quote]
שמתי לב שזה הוא כשהוא פתח תנושא על פורום ספורט..
אין לי שמץ של מושג.
הזמן יגיד.
אבל בכללי- סופר, במאי, צייר, מדען(משוגע כמובן).
אלה תחומים שאני מניח שאעסוק בהם.
את האמת לא יודע, או מנהל מקום כל שהוא[לפתוח עסק]
או משהו בתחום המחשבים.
[quote=NIKO;597872]אם אסור לפתוח דיון כזה אז סליחה תנעלו אבל סתם מסקרן אותי לדעת מה אתם רוצים להיות בעתיד ותגידו את האמת אל תתבישו אינ יגיד שתמיד חשבתי להיות רופא נשים הסיבה ידועה אז אין צורך שארחיב .[/quote]
לא קוראים לזה רופא נשים קוראים לזה גניקולוג אם אני לא טועה אני יעסוק במחשבים אני טוב מאוד אז כנראה אני יעסוק בזה שלא תחשבו שאני חשוב שאני טוב אני יודע תכנות אתרים והינדוס תוכנה