שלום אני רוצה להתחיל להשיג כסף בכוחות עצמי אז אני רוצה לדעת איזה משימות הכי שוות וכמה כסף אני אוכל לקבל מהם וגם איזה משימות סקרולים יש?
Printable View
שלום אני רוצה להתחיל להשיג כסף בכוחות עצמי אז אני רוצה לדעת איזה משימות הכי שוות וכמה כסף אני אוכל לקבל מהם וגם איזה משימות סקרולים יש?
יש כמה שאני זוכר:
להרוג 99 CURSE EYES מי שנותן את זה זה שלט שנמצא ליד סליפיווד.
subani's legacy אחד מהם נותן glove attack 60%.
אם תעשה את כל הקווסטים של Marcel בלודיבריום בסופו של דבר תקבל glove attack 10 או 60 אחוז.
To the New World באורביס נותן לך גם 10 או 60 אחוז gloves attack.
יש גם כל מיני קווסטים שנותנים shoes jump 60% לא יודע כמה זה שווה היום:
jump quest בלודיבריום, מי שנותן את הקווסט זה assistant chang בקומה השנייה בצד שמאל של מגדל השעון.
The View of the Ocean באורביס.
אולי כדאי לך להסתכל ב
hidden-street.net, זה כמו סרבי רק של מייפלסטורי.
[quote=LordAbizi;598165]יש כמה שאני זוכר:
להרוג 99 CURSE EYES מי שנותן את זה זה שלט שנמצא ליד סליפיווד.
subani's legacy אחד מהם נותן glove attack 60%.
אם תעשה את כל הקווסטים של Marcel בלודיבריום בסופו של דבר תקבל glove attack 10 או 60 אחוז.
To the New World באורביס נותן לך גם 10 או 60 אחוז gloves attack.
יש גם כל מיני קווסטים שנותנים shoes jump 60% לא יודע כמה זה שווה היום:
jump quest בלודיבריום, מי שנותן את הקווסט זה assistant chang בקומה השנייה בצד שמאל של מגדל השעון.
The View of the Ocean באורביס.
אולי כדאי לך להסתכל ב
hidden-street.net, זה כמו סרבי רק של מייפלסטורי.[/quote]
תראה אני evan בסקניה רמה 21 ויש איזו משימות סקרולים טובה חוץ מהמשימה של רמה 25 עם איה וחזירי הבר? וגם איזה עולם אתה אתה משחק בכלל?
אני לא ממש בקיא בקווסטים עכשויים, אבל עד כמה שידוע לי אין קווסטים טובים, אבל תבדוק באתר שהבאתי שם אם אתה רוצה להיות בטוח.
אני לא משחק כבר די הרבה זמן, אבל באופן כללי אני בברה.
[quote=LordAbizi;598345]אני לא ממש בקיא בקווסטים עכשויים, אבל עד כמה שידוע לי אין קווסטים טובים, אבל תבדוק באתר שהבאתי שם אם אתה רוצה להיות בטוח.
אני לא משחק כבר די הרבה זמן, אבל באופן כללי אני בברה.[/quote]
יש לי האמת שחקן בברה אבל אני פתחתי אותו בשביל להרוויח כסף כדי לפתוח שחקן יותר טוב ואם אתה לא משחק הרבה אז אם זאת לא בקשה מוגזמת תוכל להבי אלי את הפרטים שלך? כמובן אם אתה לא פרשת אבל בכל מקרה אם זאת בקשה מוגזמת אז מצטער או שתוכל לעזור לי בברה להרוויח כסף לא?
אני לא פרשתי, אני מתכוון לחזור לשחק יום אחד.
אני לא משחק מהסיבה הפשוטה, שברגע שאני אתחבר יפרצו לי. יש לי קילוגר ארור על המחשב, ואני לא רוצה להסתכן בלאבד עוד כתובות. בכל אופן רמה 21 זה רמה מוקדמת מדי כדי להתחיל לחשוב על איך להרוויח כסף. אפשר בקלות להסתדר בלי כסף עד רמה 30 בערך ושם כבר יש אפשרויות טובות.
[quote=LordAbizi;598355]אני לא פרשתי, אני מתכוון לחזור לשחק יום אחד.
אני לא משחק מהסיבה הפשוטה, שברגע שאני אתחבר יפרצו לי. יש לי קילוגר ארור על המחשב, ואני לא רוצה להסתכן בלאבד עוד כתובות. בכל אופן רמה 21 זה רמה מוקדמת מדי כדי להתחיל לחשוב על איך להרוויח כסף. אפשר בקלות להסתדר בלי כסף עד רמה 30 בערך ושם כבר יש אפשרויות טובות.[/quote]
אוקי אז מה אתה ממליץ לי לעשות? את המשימה של איה ברמה 25 ואחר כך מה?