החלטתי לפתוח נושא משוב עליי כמנכ"ל.
מה אתם חושבים עליי כמנכ"ל?
יש לכם הצעות לשיפור עליי כמנכ"ל?
מה לדעתכם לא בסדר בי כמנכ"ל?
[size=1]קרדיט לאלכס על השאלות ><[/size]
אני רוצה לדעת הכל ובלי התחנפיות וכאלה...
Printable View
החלטתי לפתוח נושא משוב עליי כמנכ"ל.
מה אתם חושבים עליי כמנכ"ל?
יש לכם הצעות לשיפור עליי כמנכ"ל?
מה לדעתכם לא בסדר בי כמנכ"ל?
[size=1]קרדיט לאלכס על השאלות ><[/size]
אני רוצה לדעת הכל ובלי התחנפיות וכאלה...
האמת אני לא הבנתי מה הסמכויות של מנכ"ל
אולי אני טועה אבל אני לא רואה שום פעילות מצדך כמנכ"ל חוץ ממינוי של ארווין לפקח
יש ימים שאתה עוזר הרבה ויש ימים שאתה רק ננכס לבקר...
חוץ מזה... בסדר.
עצלן!
העתקת ממני את השאלות!
Xd
טוב עכשיו לעיניין:
אתה מנכ"ל אחלה,אבל גם אתה קצת קשוח קצת..
בלי להיעלב,לפעמים אתה עצלן.
חחח עוד אחד?טוב נזרום יוסי אתה בן אדם טוב לא מהיום אני מכיר אותך אוהב להשקיע לעזור להקשיב לייעץ ואני מקווה שאתה תהיה היורש של רותם כאשר הוא לא יתחבר לפה ואתה תהיה מייסד בעזרת השם.
הוא לא יכול להיות מייסד לעולם O.o
[quote=Farmer;600761]האמת אני לא הבנתי מה הסמכויות של מנכ"ל
אולי אני טועה אבל אני לא רואה שום פעילות מצדך כמנכ"ל חוץ ממינוי של ארווין לפקח[/quote]
יש לי עוד הרבה סמכיות, כמו של רותם כמעט :O
ת'אמת אני חושב שאתה מתעצל ועושה טובה שאתה עושה משהו.
אתה יודע שאני מת עליך. אבל אחי אם אני בא אליך עם בעיה כלשהי לומר לי תיפטור לבד זו לא תשובה.
יש לך אחריות וכשאתה מנפנף בה כשאתה רוצה ומנפנף אותה כשאתה לא, זה לא עובד ככה.
אני באמת חושב שתשב עם עצמך ותראה שאתה באמת מסוגל ורוצה לעשות את זה.
כי וואלה את בן אדם סבבה אבל יש דברים שאתה עושה על רגל אחת ורואים את זה.
תוד עומריקו D:
עוד משוב! :o
אכן אני רוצה לחזק את דבריו של עומר..
יוסי אתה מנכ''ל בסדר סה''כ אבל אני חושב שהיו כמה החלטות בקשר לניהול שאותן עשית ולא הייתי מרוצה מהן(אני לא ארחיב פה,אם אתה רוצה לדעת,יש מסן) אבל למרות זאת אתה מנכ''ל טוב.
אם כבר אני פה אז ניגש לנושא. אני חושב שאתה הברירת מחדל של הפורום ולא מהצד החיובי של המתרס.
רותם נאלץ לעזוב את עמדת המייסד והוא העמיד את מאזן המנהלים הכי טוב שהיה בפורום שישגיח עליו.
לפי דעתי, ניצן קיבלה רגליים קרות מהאחריות שהיא קיבלה לידיים והיא זרקה את האחריות אלייך.
הבעייה היא שאתה לא מסוגל לנהל את הפורום הזה בדיוק כמו שאני מסוגל לסתום את הפה בנושאי משוב.
זה כמו שהייתה קבוצת של 10 אנשים, 9 היו מוכשרים לתפקיד, אלה לא יכלו לגשת ולטפל בנושא, ונתנו את זה לחוליה החלשה.
ההתנהלות שלך בפורום לדעתי היא סוג של בדיחה לגולש הממוצע והיא אחת הסיבות שאני אישית עברתי לאתר המתחרה.
העלאת לניהול אנשים שרוצים את רעת הפורום והצהירו על זה ברשי גליי, כדוגמת [URL="http://www.pokemons.co.il/forum/member.php?u=3890"][COLOR=#608aa0]Konoha Shinobi[/COLOR][/URL] וSuicide.
כשהם הורדו מהתפקיד הניהולי שלהם, הם סחטו אותך, בכו לך במסרים, איימו ומחקו את "ההשקעות שלהם" על מנת שתקשיב להם.
ואני ראיתי את ההתקפלות שלך, ואת הצורת ההתנהלות שלך, ועם השקעה כמו שלהם, עדיף כבר שלא תהיה השקעה בכלל.
שתקתי הרבה מאוד זמן והכל תודות לכבוד שאני רוכש לרותם ולגולשים פה. מדי פעם ניסיתי לכוון יד מכוונת לעבר שיפור ולא עשית כלום.
לפני כמה שבועות שלחתי לך מסר שבו הבהרתי לך שאני מעוניין לחזור ולתרום את חלקי, אם תתנו לי. לא ענית לי.
אני חושב שאנשים רבים היו מטילים ספק בהחלטה הזו לו הם היו יודעים על המסר, והיו מרימים גבה על העובדה שאתה מעדיף אנשים אחרים לצידך.
לפי דעתי יש הרבה חרא שאתה מסתיר מהפורום או שאתה מטאטא על מנת שהוא יחשוב שהכל תקין, ורואים את זה בשטח.
אני יכול בקלות למנות את הדברים שהרבה אנשים (כולל אלה שבצוות הניהול, הגבוה והנמוך) היו עושים אחרת, אך "משתפים פעולה" עם המנכ"ל.
לדעתי, אחרי הסתכלות על הדברים שעשית בשטח מאז הפכת למנכ"ל, ניתן לסכם את זה בתור כשלון.
ומצער אותי שהאתר ש-לי היה חלק כל כך גדול בבנייתו במשך שנתיים נפל בשנייה תחת הניהול הלוקה שלך.
תשמע אחי אתה לא מעדכן וכו'
אתה נכנס פעם ב-
ואחרי זה יוצא לא בודק את הפורומים אם יש ספאם לנעול משהוא לנעוץ משהוא פעם ב-
זהו להיום