-
תלונה
אני הופתעתי לגלות שיש צוות של מעדכנים, שבמקרה הם גם צוות האתר, אבל אף אחד מהם לא דואג לשום דבר מלבד עידכונים.
אף אחד לא מעדכן את האתר בשום דבר, ופעם בחודשיים מתווסף עמוד, שגם הוא לא-מי-יודע-מה.
ומה שהמנהל עושה, במקום להגיד למעדכנים לעשות עמודים, הוא מתעצל ולא עושה כלום למען שיפור האתר;
"כמעט כל ההורדות באתר לא עובדות ואף אחד לא טורח לתקן."
לא רוצה להישמע חצוף, אבל אולי תזיז פעם אחת את התחת שלך ותעשה [b]אתה[/b] משהו למען האתר. אף אחד פה לא עובד בשבילך, ולהציע איזו דרגה בשביל השקעה של עמוד בכלל לא שווה את זה.
ועצוב מאוד שהמשתמשים בפורום הם אלו שצריכים לדאוג לאתר.
בנוסף, אני רוצה להעיר על כמה דברים.
העמוד של פוקימון שחור ולבן כתוב בצורה מזעזעת.
בנוסף, בכל העמודים עם שמות הפרקים ששודרו כבר בישראל, במקום לשים את שמות הפרקים הנכונים בעברית, אתם מתרגמים ממש לא נכון את שמות הפרקים באנגלית.
לתשומת לבכם.
-
[QUOTE=Imagine;601720]אני הופתעתי לגלות שיש צוות של מעדכנים, שבמקרה הם גם צוות האתר, אבל אף אחד מהם לא דואג לשום דבר מלבד עידכונים.
אף אחד לא מעדכן את האתר בשום דבר, ופעם בחודשיים מתווסף עמוד, שגם הוא לא-מי-יודע-מה.
ומה שהמנהל עושה, במקום להגיד למעדכנים לעשות עמודים, הוא מתעצל ולא עושה כלום למען שיפור האתר;
לא רוצה להישמע חצוף, אבל אולי תזיז פעם אחת את התחת שלך ותעשה [b]אתה[/b] משהו למען האתר. אף אחד פה לא עובד בשבילך, ולהציע איזו דרגה בשביל השקעה של עמוד בכלל לא שווה את זה.
ועצוב מאוד שהמשתמשים בפורום הם אלו שצריכים לדאוג לאתר.
בנוסף, אני רוצה להעיר על כמה דברים.
העמוד של פוקימון שחור ולבן כתוב בצורה מזעזעת.
בנוסף, בכל העמודים עם שמות הפרקים ששודרו כבר בישראל, במקום לשים את שמות הפרקים הנכונים בעברית, אתם מתרגמים ממש לא נכון את שמות הפרקים באנגלית.
לתשומת לבכם.[/QUOTE]
אתה אולי לא רוצה להשמע חצוף אבל אתה אכן מדבר כמו אחד...
אף אחד לא עובד בשבילי ואני לא מכריח אף אחד להכין עמודים לאתר , כל מי שרוצה זה בהתנדבות! אני לא מכין דפים כי אין לי זמן ויש לי אתרים אחרים לנהל ואני לא חייב לך בכלל דין וחשבון.
עד היום כל התגובות שלך היו בטעם הטוב ולנסות לעזור ולתקן , אבל להתחיל להתערב בעניינים שלא שלך זה כבר משהו אחר.
-
[QUOTE]אני הופתעתי לגלות שיש צוות של מעדכנים, שבמקרה הם גם צוות האתר, אבל אף אחד מהם לא דואג לשום דבר מלבד עידכונים[/QUOTE]
יש את Dr.Pizza שעדיכן דברים,אני עוד לא יודע על מה לעדכן...
-
אני עזרתי לרותם בהתנדבות מלאה לעזור לשפר את עמוד הזוהרים
-
תשמע רועי (נכון?), נראה שאתה יודע הרבה מאוד על פוקימון. בגלל זה אני לא מבין למה לא הצטרפת לצוות המעדכנים בעצמך. קל מאוד לבקר כל הזמן אחרים על מה שהם עושים, אבל בינתיים מי שיושב ולא עושה כלום פה זה אתה.
-
[quote=הראשון מהסוף;601743]תשמע רועי (נכון?), נראה שאתה יודע הרבה מאוד על פוקימון. בגלל זה אני לא מבין למה לא הצטרפת לצוות הסיקורים בעצמך. קל מאוד לבקר כל הזמן אחרים על מה שהם עושים, אבל בינתיים מי שיושב ולא עושה כלום פה זה אתה.[/quote]
זה צוות המעדכנים
צוות הסיקורים עוסק בכל אנימה חוץ מפוקמון
-
[quote=Farmer;601758]זה צוות המעדכנים
צוות הסיקורים עוסק בכל אנימה חוץ מפוקמון[/quote]
Whatever... הבנתם למה אני מתכוון
-
אני הבנתי אבל יכול להיות שהבחור לא הבין
-
[quote=shlomii4;601740]אני עזרתי לרותם בהתנדבות מלאה לעזור לשפר את עמוד הזוהרים[/quote]
עשינו עבודה חצי חצי אל תיקח את כל הקרדיט רק לעצמך תתביש.
-
[quote=niko;601772]עשינו עבודה חצי חצי אל תיקח את כל הקרדיט רק לעצמך תתביש.[/quote]
זה לא מתאים!
-
[quote=YoRt3m;601779]זה לא מתאים![/quote]
סורי על התגובה הזאת אבל הייתי חייב להגיב לשלומי משתמשים פה צריכים לחלק את העבודה שלהם ביחד ולא לקחת את כל הקרדיט רק לעצמם ולהתעלם ממשתמשים אשר עזרו להם בכל מקרה אין לי כוונה להגיב יותר באשכול הזה אז תחליטו אתם מה לעשות עם התלונה של פותח האשכול.
-
[quote=NIKO;601783]אז תחליטו אתם מה לעשות עם התלונה של פותח האשכול.[/quote]
תודה שאתה נותן לנו אישור...
[QUOTE]אני הופתעתי לגלות שיש צוות של מעדכנים, שבמקרה הם גם צוות האתר, אבל אף אחד מהם לא דואג לשום דבר מלבד עידכונים.
לא רוצה להישמע חצוף, אבל אולי תזיז פעם אחת את התחת שלך ותעשה [B]אתה[/B] משהו למען האתר. אף אחד פה לא עובד בשבילך, ולהציע איזו דרגה בשביל השקעה של עמוד בכלל לא שווה את זה.
ועצוב מאוד שהמשתמשים בפורום הם אלו שצריכים לדאוג לאתר.[/QUOTE]
זה לא ממש ענייני,זה עניין של רותם והוא ענה לך על ההודעה הזאת..
[QUOTE]בנוסף, אני רוצה להעיר על כמה דברים.
העמוד של פוקימון שחור ולבן כתוב בצורה מזעזעת.[/QUOTE]
צודק,יטופל.
[QUOTE]בכל העמודים עם שמות הפרקים ששודרו כבר בישראל, במקום לשים את שמות הפרקים הנכונים בעברית, אתם מתרגמים ממש לא נכון את שמות הפרקים באנגלית.[/QUOTE]
אתה מוזמן להביא תרגומים יותר נכונים:wink:.
-
זה לא תרגומים יותר נכונים, זה שפשוט אם היה לכם את המידע הזה, שיש לכל אתר מתחיל של פוקימון, אתם פשוט יכולים לקחת את שמות הפרקים בעברית, שהיו בפרקים המדובבים.
-
נו אז עם אתה כזה מבין בוא תכין אתה עידכון אחד.
-
[quote=Dudi;602154]נו אז עם אתה כזה מבין בוא תכין אתה עידכון אחד.[/quote]
לא מרגיש צורך לעזור לאתר הזה. אתם כל כך עיוורים. אני כל עידכון מעיר לכם על טעויות רק כדי שיהיה לכם עידכונים יותר טובים ועל העזרה שלי אתם משחקים את עצמכם חכמים וקופצים עלי.
שכחתם שאני רק רוצה לעזור.