לא הבנתי איך לראות את ההתחלתי השלישי למשל:
בחרתי טריקו איך אני אראה מדקיפ ואת ההתפתחויות שלו?
ואיך אני אראה את בלייזיקן?
אם זה חשוב אז אני משחק בברקת!
תודה לעוזרים!
Printable View
לא הבנתי איך לראות את ההתחלתי השלישי למשל:
בחרתי טריקו איך אני אראה מדקיפ ואת ההתפתחויות שלו?
ואיך אני אראה את בלייזיקן?
אם זה חשוב אז אני משחק בברקת!
תודה לעוזרים!
סך הכל, כל ההתחלתיים והמפותחים שלהם נמצאים אצל מאמנים בדרכים שנמצאים בכל מיני מקומות. אם תלחם בכל המאמנים שיש בסופו של דבר תראה את כל המפותחים של ההתחלתיים.
אתה לא יכול לראות אותם אני יסביר לך.
אם אתה לוקח טריקו אתה תיראה רק את גרוביל וסקפטייל ההתפחיות שלו במידה ואתה אישית מפתח אותם.
היריב יקח את טורציק אבל אתה תיראה רק את טורציק ואת קומבסקין בלי בלייזקן.
וככה יהיה עם שאר ההתחלתים שאתה תיקח אם אתה רוצה לראות את כל הפוקדע של הוואן אתה חייב קודים או תוכנות עריכה.
זה שמעליי הוא סתם מבלבל אותך ממש לא רואים אצל מאמנים אחרים חוץ מהיריב שלך במשחק את ההתחלתים של הוואן תאמין לי שאני יודע מה אני מדבר .
בעזרת החלפה אפשר לראות את כל הפוקמונים
ברור שאפשר בלי קודים או תוכנות עריכה...
הגעתי לכרטיס זהב בלי קוד אחד אז אל תגידו סתם
מי שבחרת(לצורך העניין נגיד שבחרת מדקיפ)אז תוכל לראות את ההתפתחויות שלו ואת ההתפתחויות של ההתחלתי של היריב שלך(חוץ מהתפתחות אחרונה)ככה זה הולך,בחרת מדקיפ ליריב יהיה טריקו,בחרת טורצ'יק ליריב יהיה מדקיפ,בחרת טריקו ליריב יהיה טורצ'יק
[quote=NIKO;602079]אתה לא יכול לראות אותם אני יסביר לך.
אם אתה לוקח טריקו אתה תיראה רק את גרוביל וסקפטייל ההתפחיות שלו במידה ואתה אישית מפתח אותם.
וככה יהיה עם שאר ההתחלתים שאתה תיקח אם אתה רוצה לראות את כל הפוקדע של הוואן אתה חייב קודים או תוכנות עריכה.
זה שמעליי הוא סתם מבלבל אותך ממש לא רואים אצל מאמנים אחרים חוץ מהיריב שלך במשחק את ההתחלתים של הוואן תאמין לי שאני יודע מה אני מדבר .[/quote]
אני יודע אבל יש דרך אחרת לראות אותם ?
חוץ מקודים ותוכנות עריכה?
אני משחק במחשב שתדעו!
[SIZE=4][COLOR=red]כן[/COLOR][/SIZE],כמו שרשמתי לך [SIZE=4][COLOR=red]העזרת החלפה [SIZE=2][COLOR=black]הנה מדריך להחלפה [URL]http://pokemons.co.il/forum/showthread.php?t=11388[/URL][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[quote=NIKO;602079]אתה לא יכול לראות אותם אני יסביר לך.
זה שמעליי הוא סתם מבלבל אותך ממש לא רואים אצל מאמנים אחרים חוץ מהיריב שלך במשחק את ההתחלתים של הוואן תאמין לי שאני יודע מה אני מדבר .[/quote]
זה לאקשור אבל באדום אש ירוק עלה אם אתה בוחר צ'רמנדר אז אתה תראה את צ'רמנדר וההיתפתחויות שלו את סקווירטל וההתפתחויות שלו וגם יש כמה מאמנות שיש להן את בלבזור וההתפתחויות שלו
[quote=זורג;613242]זה לאקשור אבל באדום אש ירוק עלה אם אתה בוחר צ'רמנדר אז אתה תראה את צ'רמנדר וההיתפתחויות שלו את סקווירטל וההתפתחויות שלו וגם יש כמה מאמנות שיש להן את בלבזור וההתפתחויות שלו[/quote]
לא, אני משחק בירוק עלה והדבר היחיד שישלים לי את הפוקדקס זה לראות וינוזאור. (בחרתי צ'רמנדר)
הדרך היחידה שהיא לא קודים או תוכנות עריכה היא [B]החלפה [/B]ותוכל לעשות זאת [B]במחשב[/B] דרך המדריך שFarmer נתן
הקפצה!
אסור להגיב בנושא שתאריך התגובה האחרונה שלו עבר יותר מ14 יום!
קראו חוקים!
נעול!