-
שיר חדש|הדיכאון ישוב
[RIGHT][B][I][U][FONT=Times New Roman][SIZE=5]הדיכאון ישוב /ארוין[/SIZE][/FONT][/U][/I][/B][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=5]בערב האחרון ,בשריקת הסיום ,השפלתי מבט [/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=5]השפלתי את עצמי .[/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=5]בערב האחרון ,בשריקת הסיום ,נתתי לך יד [/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=5]נתת לי סטירה .[/SIZE][/FONT] [/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=5]מחבק אותך כה קרוב[/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=5]ורוצה אותך פה לידי ![/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=5]חולם לנשק אותך שוב [/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=5]ומחכה שהילדה תשוב![/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=5]את רק תגידי שוב [/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=5]למה שהדיכאון ישוב ?[/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=5]שמח בפנים ,עצוב בחוץ [/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=5]להיות דכאוני זה טוב כתירוץ[/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=5]ברגעים אחדים ,את נעלמת מעיניי[/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=5]בשניות של החיים את הופכת מתחתיי[/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=5]את רק תגידי שוב... [/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=5]תגיד לי למה הדיכאון ישוב ?[/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[SIZE=5][/SIZE][FONT=Times New Roman][RIGHT][SIZE=5]חולם לנשק אותך שוב [/SIZE][/FONT]
[SIZE=5][/SIZE][/RIGHT]
[SIZE=5][/SIZE][FONT=Times New Roman][RIGHT][SIZE=5]ומחכה לילדה שתשוב[/SIZE][/FONT]
[SIZE=5][/SIZE][/RIGHT]
[SIZE=5][/SIZE][FONT=Times New Roman][RIGHT][SIZE=5]השארת אותי בלי מילים [/SIZE][/FONT]
[SIZE=5][/SIZE][/RIGHT]
[SIZE=5][/SIZE][FONT=Times New Roman][RIGHT][SIZE=5]השארת אותי ואותך המומים[/SIZE][/FONT]
[SIZE=5][/SIZE][/RIGHT]
[SIZE=5][/SIZE][FONT=Times New Roman][RIGHT][SIZE=5]למה זה טוב ?[/SIZE][/FONT]
[SIZE=5][/SIZE][/RIGHT]
[SIZE=5][/SIZE][FONT=Times New Roman][RIGHT][SIZE=5]אני רוצה להיות אלייך קרוב![/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[SIZE=5][/SIZE]
[RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=5]אז רק תגידי לי שוב [/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=5]למה שהדיכאון ישוב?[/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=5]שמח בפנים ,עצוב מבחוץ[/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=5]להיות דכאוני זה טוב כתירוץ[/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=5]בערב האחרון ,בשריקת הסיום ,השפלתי מבט [/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=5]השפלתי את עצמי .[/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=5]בערב האחרון ,בשריקת הסיום ,נתתי לך יד [/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=5]נתת לי סטירה .[/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=5]אז רק תגידי לי שוב [/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=5]למה שהדיכאון ישוב?[/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=5]שמח בפנים ,עצוב מבחוץ[/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=5]אני אומר אין קו אדום לאהבה![/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=5]ואת שוב... נתת לי סטירה.[/SIZE][/FONT][/RIGHT]
-
פחות חרוזים יותר דיכאון
ואתה הופך למלחין אהבה סוכר וכו'
-
לא הבנתי את התגובה שלך ..
אהבת או לא?
-
אחד הטובים שלך עד עכשיו אם לא הכי טוב... אבל הבית הזה:
[QUOTE][RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=2]חולם לנשק אותך שוב [/SIZE][/FONT][SIZE=2]
[/SIZE] [FONT=Times New Roman][SIZE=2]ומחכה לילדה שתשוב[/SIZE][/FONT][SIZE=2]
[/SIZE] [FONT=Times New Roman][SIZE=2]תביני זה לא אני ,זאת את [/SIZE][/FONT][SIZE=2]
[/SIZE] [FONT=Times New Roman][SIZE=2]תביני שמה שתבקשי ,תקבלי[/SIZE][/FONT][SIZE=2]
[/SIZE] [FONT=Times New Roman][SIZE=2]תביני כי אני רק שלך ![/SIZE][/FONT][SIZE=2]
[/SIZE] [FONT=Times New Roman][SIZE=2]תביני כי אין לאהבה גיל![/SIZE][/FONT][/RIGHT]
[/QUOTE]
לא משהו וקצת מוריד מהאיכות של השיר
-
תודה אביעד.
אבל למה?
מה רע בבית שאני אתקן?
-
[quote=ErWiN;602926]תודה אביעד.
אבל למה?
מה רע בבית שאני אתקן?[/quote]
הוא יותר מידי קלישאתי... זה דבר שחוזר בכל השירים שלך. חלק מהם מקורי ויפה, ופתאום אתה מוציא איזו קלישאה שחוקה ומאוסה... "[FONT=Times New Roman][SIZE=2]זה לא אני ,זאת את ", "[/SIZE][/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=2]אין לאהבה גיל"... זה מעצבן שיש שיר כל כך יפה ואז אתה שם את הקלישאות האלו...
מצטער אם אני קצת בוטה:sorry:
[/SIZE][/FONT]
-
תיקנתי אותו .
והחלפתי את הבית במשהו אחר.
איך עכשיו?
-
הרבה יותר טוב.
[size=2][/size]
-
תודה רבה רבה.
השיר הזה נראלי הכי טוב שהיה לי עד עכשיו.