אני יודע שאנשים לא אוהבים להגיד תאריך אז יש מצב תגידו לפחות בערך?
Printable View
אני יודע שאנשים לא אוהבים להגיד תאריך אז יש מצב תגידו לפחות בערך?
ביפנית הוא יצא בערך בסתיו 2010
ובאנגלית הוא יצא בסביבות 2011
לי יש כבר תאריך מקורי ! אבל לא רוצה לומר אותו
למה ? כי המנהלים פה לוקחים קרדיט לעצמם על כל זה
[quote=Nis-Nis;604050]לי יש כבר תאריך מקורי ! אבל לא רוצה לומר אותו
למה ? כי המנהלים פה לוקחים קרדיט לעצמם על כל זה[/quote]
אתה יכול לשלוח לי בפרטי את התאריך המדויק
[quote=Nis-Nis;604050]לי יש כבר תאריך מקורי ! אבל לא רוצה לומר אותו
למה ? כי המנהלים פה לוקחים קרדיט לעצמם על כל זה[/quote]
יאלה יאלה תפסיק לעבוד כאן על משתמשים אתה באמת חושב שמישהו מאמין לך?אפילו היפנים ב עצמם שהם יוצרים את המשחק אין להם תאריך רישמי עלק לך אנחנו לא תמימים האמן לי ותפסיק להאשים פה משתמשים על קרדיט כי אתה לא עושה לאף אחד פה טובה ולא ממש מאמינים לך שיש לך תאריך רישמי .
אולי ראית את זה באתרים אחרים אבל האמן לי שהתאריכים שהם נותנים ממש לא אמיתיים.
לפותח האשכול זה אמור לצאת בסוף 2010 באנגלית יהיה הורדה כמה ימים במחשב לפני שהמשחקים יוצאים לרחבי העולם ושנה הבאה זה יהיה באנגלית מלאה אגב כנראה שאחרי שנה יהיה צלע שלישית למשחקים האלה ככה שיש לנו הרבה למה לחכות:)
לפכות אני לא כמוך שמעתיק דברים מאחרים ואומר שזה שלך ושזה כתוב שונה !
יש לי הרבה חומר מעניין על המשחק ודברים חדשים אני לא מפרסם פה כי המנהלים ישר נועלים
ואומרים לך תפרסם באשכול רשמי והם לוקחים את כל הקרדיט
זה יוצא למחשב או לאיזשהו אמולטור?,
[quote=Nis-Nis;604651]לפכות אני לא כמוך שמעתיק דברים מאחרים ואומר שזה שלך ושזה כתוב שונה !
יש לי הרבה חומר מעניין על המשחק ודברים חדשים אני לא מפרסם פה כי המנהלים ישר נועלים
ואומרים לך תפרסם באשכול רשמי והם לוקחים את כל הקרדיט[/quote]
צוקק הוא באמת עושה את זה אני תמיד רואה את מה שהוא מאתיק מאתקים אחרים ולנושא זה אמור לצאת לא יותר מ4 חודשים אפילו פחות
[quote=לידור;604710]צוקק הוא באמת עושה את זה אני תמיד רואה את מה שהוא מאתיק מאתקים אחרים ולנושא זה אמור לצאת לא יותר מ4 חודשים אפילו פחות[/quote]
רותם אמר לך ולניס ניס שאני לא צריך לתת קרדיט על תמונות שאני מביא בקשר למשחקים של שחור ולבן אז אתם סתם חושבים שאני עובר על החוקים אינכם מבינים שאת התמונות פרסמתי דרך סרבי ולא מאתר אחר ככה שלמה שאני יתן על זה קרדיט על פורום אחר אייך רואים שאתם ילדים שלא עברו את גיל 18 ומתיחסים לשטיות כמו קרדיט אני מדבר אך ורק על לידור ועל ניס ניס שגם מאשים פה את המנהלים על גניבת קרדיטים וכאלה חח.
הנושא הדרדר לספאם, ננעל.