מפעל הרקעים של פורום חת"מ
[SIZE=5][B]חוק חדש! לבדוק בחוקים[/B][/SIZE]
[IMG]http://img576.imageshack.us/img576/2739/72534847.png[/IMG]
[SIZE=6][U][COLOR=Lime]רגע.... מה?[/COLOR][/U]
[SIZE=2]ידוע שהרבה אנשים לא אוהבים לכתוב רקע לדמות שלהם. מצד שני, יש אנשים שאין להם בעיה לכתוב רקע תוך כמה דקות. לכן יש אותי ואת הצוות המובחר שלי (טוב, האמת שזה רק תומר XD) שנכתוב לכם רקעים לדמויות שלכם. כל מה שאתם צריכים לעשות, זה למלות לנו טופס קטן, ולהיות מאוד נחמדים.
[SIZE=4][COLOR=Green][B]שימו לב-[/B][/COLOR] [SIZE=2]אנחנו יכולים גם לתקן שגיאות כתיב ברקעים בשביל משתמשים שרוצים.[/SIZE][/SIZE]
[SIZE=5][I][COLOR=Red][U][SIZE=6]חוקים[/SIZE][/U][/COLOR][/I]
[SIZE=2]1. בקשה אחת כל פעם חברים
2. לפי הטופס, ולפי הטופס בלבד.
3. בלי להתלונן. "מה איתי" לא בבית. חכו בסבלנות
4.אם לא אהבתם רקע שרשמנו לכם, תצטרכו לחכות בתור כמו כולם עד שנכתוב לכם רקע חדש.
5. בלי ספאם וכל הדברים האלה. חוקי הפורום והחוקים הגלובאליים תקפים גם כאן.
6.חובה לתת קרדיט למפעל, ולציין בטופס ההרשמה למשחק שהרקע הוא מהמפעל
[SIZE=6][U]טופס בקשה[/U]
[SIZE=2][COLOR=RoyalBlue][U][SIZE=4]כתיבת רקע[/SIZE][/U][/COLOR]
שם: של הדמות שאתם רוצים, לא שם משתמש ולא שם שלכם.
אופי: לא צריך לפרט, אבל רק טיפה לרשום כדי שנדע איזה רקע אתם רוצים פחות או יותר.
משחק: מאוד מאוד חשוב. לאיזה משחק הדמות שאתם רוצים? קישור.
הערות:
ובקוד:
[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][code]שם:
משחק:
הערות:[/code][SIZE=6][SIZE=2][SIZE=5][SIZE=2][SIZE=6][SIZE=2]
[SIZE=4][COLOR=RoyalBlue][U]תיקון שגיאות כתיב
[/U][COLOR=Black][SIZE=2]שם דמות:
אופי: האופי שכתבתם, אם אתם רוצים שנתקן גם אותו
הרקע שכתבתם: הרקע שאתם רוצים שנעשה לו תיקון שגיאות.
ובקוד:
[/SIZE][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][code]שם דמות:
אופי:
רקע:
בקשות מיוחדות:[/code][SIZE=6][SIZE=2][SIZE=5][SIZE=2][SIZE=6][SIZE=2][SIZE=4][COLOR=RoyalBlue][COLOR=Black][SIZE=2]
[/SIZE][/COLOR][/COLOR][/SIZE] [SIZE=5][COLOR=DarkRed][U][SIZE=7]צוות:[/SIZE][/U]
[COLOR=Black][SIZE=2][B][SIZE=3]אני מחפש כרגע גם מתקני שגיאות שיעזרו לתקן טעויות ושגיאות.
תפקידו של מתקן שגיאות כתיב הוא לתקן שגיאות כתיב ושגיאות הקלדה, לתקן את סימני הפיסוק כך שיהיו כמו שצריך, ובאופן כללי להפוך את הרקע לקריא יותר. חוץ מהחובות שקשורות בתיקון של רקעים שמשתמשים נותנים, מתקן שגיאות גם צריך לתקן שגיאות של רקעים שאנחנו מכינים במפעל. ולכן [COLOR=Red]כל מי שמסיים לכתוב רקע חייב לשלוח אותו לאחד מהמתקנים אלא אם אמרתי לו שהוא לא חייב.[/COLOR]
[/SIZE][/B] [B][COLOR=Blue]אביעד[/COLOR][/B] (הראשון מהסוף)- מנהל מפעל, כותב רקעים, ומתקן שגיאות
[B][COLOR=Blue]תומר[/COLOR][/B] (Flupy)-[/SIZE][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][SIZE=6][SIZE=2][SIZE=5][SIZE=2][SIZE=6][SIZE=2][SIZE=5][COLOR=DarkRed][COLOR=Black][SIZE=2]מנהל מפעל וכותב רקעים[/SIZE][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE]
[SIZE=6][SIZE=2][SIZE=5][SIZE=2][SIZE=6][SIZE=2][SIZE=5][COLOR=DarkRed][COLOR=Black][SIZE=2] [B][COLOR=Purple]דניס[/COLOR][/B] (DarkTiger)- כותב רקעים
[COLOR=Purple][B]דן[/B] [/COLOR](red dd)- כותב רקעים
[B][COLOR=Purple]רומה[/COLOR] [/B](WhiteSpartanBK)- כותב רקעים
אם יש לכם עברית טובה ואתם רוצים לעזור לתקן שגיאות, שלחו לי הודעה פרטית ואני אבחן אתכם.
[B][COLOR=SeaGreen]טל[/COLOR] [/B](tal~)- מתקן שגיאות
[/SIZE][/COLOR][/COLOR][/SIZE] [/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE]