-
פרסום שיר|הסוף כבר נגמר
[RIGHT][SIZE=3][FONT=Times New Roman][B][I][U]הסוף כבר נגמר[/U][/I][/B] [/FONT][/SIZE][/RIGHT]
[RIGHT][SIZE=3][FONT=Times New Roman]אם אני כל כך חשוב לעצמי[/FONT][/SIZE][/RIGHT]
[RIGHT][SIZE=3][FONT=Times New Roman]אם את עדיין חושבת שאת אוהבת אותי[/FONT][/SIZE][/RIGHT]
[RIGHT][SIZE=3][FONT=Times New Roman]אז למה לעשות עניין מדבר כל כך שטותי[/FONT][/SIZE][/RIGHT]
[RIGHT][SIZE=3][FONT=Times New Roman]בואי הנה מהר ותהיי שלי ![/FONT][/SIZE][/RIGHT]
[RIGHT][SIZE=3][FONT=Times New Roman]אם אני כל כך מעריך את עצמי [/FONT][/SIZE][/RIGHT]
[RIGHT][SIZE=3][FONT=Times New Roman]אני חושב שהרקיע בשבילי [/FONT][/SIZE][/RIGHT]
[RIGHT][SIZE=3][FONT=Times New Roman]בואי אליי ,ברחבה תרקדי [/FONT][/SIZE][/RIGHT]
[RIGHT][SIZE=3][FONT=Times New Roman]תשירי לי שיר ואל תזייפי [/FONT][/SIZE][/RIGHT]
[RIGHT][SIZE=3][FONT=Times New Roman]אם את עדיין אוהבת אותי[/FONT][/SIZE][/RIGHT]
[RIGHT][SIZE=3][FONT=Times New Roman]תחזרי ומהר תגידי שאת שלי [/FONT][/SIZE][/RIGHT]
[RIGHT][SIZE=3][FONT=Times New Roman]אם את עדיין אוהבת אותי [/FONT][/SIZE][/RIGHT]
[RIGHT][SIZE=3][FONT=Times New Roman]בואי אליי תגידי לי בפנים ,שרק אני .[/FONT][/SIZE][/RIGHT]
[RIGHT][SIZE=3][FONT=Times New Roman]אם אני כל כך חשובה לך [/FONT][/SIZE][/RIGHT]
[RIGHT][SIZE=3][FONT=Times New Roman]עזוב אותי כבר במנוחה! [/FONT][/SIZE][/RIGHT]
[RIGHT][SIZE=3][FONT=Times New Roman]למה אתה עושה הצגות ואתה פטפטן[/FONT][/SIZE][/RIGHT]
[RIGHT][SIZE=3][FONT=Times New Roman]נמאס לי כבר ,אתה ילד קטן[/FONT][/SIZE][/RIGHT]
[RIGHT][SIZE=3][FONT=Times New Roman]אם אני כל כך מפריעה לך [/FONT][/SIZE][/RIGHT]
[RIGHT][SIZE=3][FONT=Times New Roman]אני אוכל ללכת רק בשבילך![/FONT][/SIZE][/RIGHT]
[RIGHT][SIZE=3][FONT=Times New Roman]נשארה לי מעט אהבה [/FONT][/SIZE][/RIGHT]
[RIGHT][SIZE=3][FONT=Times New Roman]אבל אני לא אחשוף אותה [/FONT][/SIZE][/RIGHT]
[RIGHT][SIZE=3][FONT=Times New Roman]אם אתה עדיין אוהב אותי [/FONT][/SIZE][/RIGHT]
[RIGHT][SIZE=3][FONT=Times New Roman]עזוב אותי ומהר [/FONT][/SIZE][/RIGHT]
[RIGHT][SIZE=3][FONT=Times New Roman]אם אתה עדיין אוהב אותי [/FONT][/SIZE][/RIGHT]
[RIGHT][SIZE=3][FONT=Times New Roman]עזוב אותי ,חבר אתה חסר [/FONT][/SIZE][/RIGHT]
[RIGHT][SIZE=3][FONT=Times New Roman]אם את עדיין אוהבת אותי[/FONT][/SIZE][/RIGHT]
[RIGHT][SIZE=3][FONT=Times New Roman]תחזרי ומהר תגידי שאת שלי [/FONT][/SIZE][/RIGHT]
[RIGHT][SIZE=3][FONT=Times New Roman]אם אתה עדיין מרגישה בפנים [/FONT][/SIZE][/RIGHT]
[RIGHT][SIZE=3][FONT=Times New Roman]בואי אליי אתן לך נשיקה לפנים[/FONT][/SIZE][/RIGHT]
[RIGHT][SIZE=3][FONT=Times New Roman]הסיום כל כך מר [/FONT][/SIZE][/RIGHT]
[RIGHT][SIZE=3][FONT=Times New Roman]אני כבר בן אדם לא מאושר [/FONT][/SIZE][/RIGHT]
[RIGHT][SIZE=3][FONT=Times New Roman]הסיום תמיד חמוץ [/FONT][/SIZE][/RIGHT]
[RIGHT][SIZE=3][FONT=Times New Roman]בלי להמציא תירוץ [/FONT][/SIZE][/RIGHT]
[RIGHT][SIZE=3][FONT=Times New Roman]הסוף כבר קרוב אליי [/FONT][/SIZE][/RIGHT]
[RIGHT][SIZE=3][FONT=Times New Roman]הסוף כבר נשבר [/FONT][/SIZE][/RIGHT]
[RIGHT][SIZE=3][FONT=Times New Roman]הסוף כבר נמאס עליי [/FONT][/SIZE][/RIGHT]
[RIGHT][FONT=Times New Roman][SIZE=4]הסוף כבר נגמר[/SIZE][/FONT][/RIGHT]
-
שיר יפה!!!נראה אפשר להלחין אותו מזרחית...(מחמאה)
-