אתגר מוזיקלי|מצא את השיר!
[CENTER]
[SIZE="1"][COLOR="Lime"]*יש אישור מהפקח ארווין.[/COLOR]
[/SIZE]
[U][SIZE="7"][B][COLOR="Red"]מצא[/COLOR][/B] [I][COLOR="Yellow"]את[/COLOR][/I] [U][COLOR="Blue"]השיר[/COLOR][/U][/SIZE][/U]
[U][I][B][SIZE="5"][COLOR="YellowGreen"]אז...מה זה בכלל?![/COLOR][/SIZE][/B][/I][/U]
[COLOR="SeaGreen"]
[SIZE="3"]טוב, אז העיקרון של זה זה כמו השם של זה, אני נותן לכם תיאור של שיר, ורמז, השיר יכול להיות מכל סגנון שהוא, אך לרוב אני אומר לכם אותו.
[/SIZE]
[/COLOR]
[SIZE="1"][I][COLOR="MediumTurquoise"]דוגמא: שרה אותי להקה מאוד מפורסמת, אשר נחשבת ללהקה הטובה יותר שהייתה אי פעם, ויש הטוענים שהמילים שלי "קוברות" את אחד מחברי הלהקה.
תשובה:Strawberry fields forever, שאותו שרים הביטלס. והמילים האחרונות בו נשמעות כמו-I burried paul.-חלק מהקונספירציה שפול מקרטני מת. הבנתם?
[SIZE="4"]הבנתם את הרעיון?![/SIZE]
[/COLOR][/I][/SIZE]
[U][SIZE="6"][COLOR="DarkSlateBlue"]טוב, הבנו את הרעיון, אבל למה לעזאזל להשתתף?![/COLOR][/SIZE][/U]
[B][COLOR="purple"]טוב חברים, הסיבה היא שתקבלו פרסים נורא נורא שווים![/COLOR][/B]
[SIZE="5"][B][I][U][COLOR="Wheat"]הפרסים:[/COLOR][/U][/I][/B][/SIZE]
[I][SIZE="4"][COLOR="SandyBrown"]מקום ראשון-ווינר לחמישה ימים![/COLOR][/SIZE][/I]
[B][SIZE="3"][COLOR="DarkOrange"]מקום שני-ווינר לשלושה ימים![/COLOR][/SIZE][/B]
[U][SIZE="2"][COLOR="Sienna"]מקום שלישי-חתימה לבחירתכם![/COLOR][/SIZE][/U]
[SIZE="6"][COLOR="Pink"][I]יש רק שני חוקים, הראשון-מי שנתפס מרמה, וזה כולל לערוך את הודעתכם, מבחינתי כדיי להוסיף פסיק, מחוץ למשחק! והחוק היותר חשוב[/I]-[B]ליהנות!! :D[/B]
[/COLOR][/SIZE]
שאלה ראשונה:
[SPOILER]אני שיר שהיה להיט באמצע שנות התשעים, תורגמתי לעשרות שפות, בייניהם עברית, שרים אותי צמד. מי אני?
רמז:
[SPOILER]שפת המקור שלי היא ספרדית[/SPOILER]
[/SPOILER]
[/CENTER]