חדשות| Tna בpg ?,טריפל H מדבר על הpg,קיין נפצע,מתי מלינה חוזרת? ועוד
[B][U][COLOR=#ff0000]# מאט מורגן מדבר על מעבר עתידי של TNA לPG
[/COLOR][/U]כבר דובר בעבר על זה שידקסי קרטר העלתה רעיון לעבור לתוכן PG בTNA בעתיד [/B]
[B]ועל זה שהוגאן לא בעד בקשר לרעיון הזה וכו ,אבל היום לראשונה מתאבק מTNA מביע[/B]
[B]את דעתו על מעבר של TNA לPG :[/B]
[B]מאט מורגן התייחס לזה בראיון לתוכנית הרדיו “Busted Open” והוא נשאל לגבי זה [/B]
[B]שTNA מנסים לפנות לקהל יעד מבוגר יותר בהשוואה לתכני הWWE שהם PG-TV .[/B]
[B]מורגן אמר שהוא מאמין שTNA צריכים ללכת אחרי ילדים ומשפחות בנוסף למבוגרים.[/B]
[B]הוא אמר שTNA לא צריכים להיות קריקטורה או פטרון לאוהדים אבל הוא אמר שTNA צריכים[/B]
[B]לספק ולפנות לקהל הצעיר שעוד לא עבר מעולם הפרו רסלינג.[/B]
[B]"אנשים בגיל שלי-אני לא חושב כבר שהם צופים בהאבקות,הם עוקבים אחרי MMA"[/B]
[B][U][COLOR=red]# טריפל H מדבר על הPG [/COLOR][/U][/B]
[B]ועוד ידיעה שקשורה לPG האנטר התראיין לניו יורק טיימס ושם הוא דיבר [/B][B]על הPG .[/B]
[B]"יש לי ילדים קטנים.לפני שנים היינו מה שהיינו ואני בהחלט לא הייתי רוצה שהילדים הקטנים שלי[/B]
[B]יצפו במוצר הזה,[/B][B]התפתחנו מאז"[/B]
[B]עוד בנוגע להאנטר בראיון אחר[/B] [B]בNewsday's Kidsday section[/B] [B]הוא נשאל אם הוא היה יכול לבחור[/B]
[B]אם מי הוא היה מתאבק שוב והוא אמר שון מייקלס.[/B]
[B]הוא אמר גם שאליל ההאבקות שלו היה ריק פלייר ושהתמזל מזלו והוא התאבק נגד סטיב אוסטין,הרוק,[/B]
[B]שון מייקלס ג'ון סינה והקברן.[/B]
[B][U][COLOR=red]# קיין נפצע בקרסול בטור במקסיקו[/COLOR][/U][/B]
[B]קיין נפצע בקרסול במהלך קרב בטור במקסיקו.[/B]
[B]הקרב היה קיין והקברן נגד אדג' וג'ריקו ובמהלך הקרב קיין נחת לא טוב על הרגל [/B][B]אבל קיין המשיך [/B]
[B]את הקרב למרות הפציעה,אפשר לראות את זה בקטע הבא זה רק [/B][B]הסוף של הקרב מהאוסשואו [/B][B]הזה [/B]
[B]שבו קיין נפצע ורואים שהוא קצת מדדה וגם אחרי הקרב הוא בקושי יכל [/B][B]לבעוט בג'ריקו והוא [/B][B]תפס[/B]
[B]את [/B][B]הרגל [/B][B]ורואים את טייקר בא לבדוק מה קורה איתו,אבל לפי הדיווח כרגע זה לא נראה רציני.[/B]
[CENTER] [I][B]ERROR:[/B] If you can see this, then [URL="http://www.youtube.com/"]YouTube[/URL] is down or you don't have Flash installed.[/I] [/CENTER]
[B][U][COLOR=red]# בטי וויט תיהיה GH בRAW ?[/COLOR][/U][/B]
[B]דווח שבטי וייט השחקנית בת ה88 תיהיה הGH של RAW ב31/05 .[/B]
[B]התוכנית הזאת תיהיה באוסטין,טקסס וזה יהיה ביום הזיכרון בארה"ב .[/B]
[B]כרגע זה מעודכן רק בויקפידה ולא בטוח שזה נכון עד שהWWE לא יאשרו את זה.[/B]
[B][U][COLOR=red]# מתי מלינה תחזור מהפציעה ?[/COLOR][/U][/B]
[B]מלינה רשמה בטוויטר שלה שהטיפולים הפיזיותרפיים שהיא עושה מתקדמים יפה אבל היא לא יודעת [/B]
[B]עוד כמה זמן יקח לה עד שהיא תוכל לחזור לזירה. [/B]
[B]הרופאים מעריכים שזה יקרה בסוף חודש יוני או תחילת יולי, בעוד המאמנים שלה מאמינים כי יקח לה [/B]
[B]לפחות 3-4 חודשים עד שתיכנס מחדש לכושר מלא.[/B]
[B][U][COLOR=red]# המשפט של ג'ף הארדי נדחה שוב[/COLOR][/U][/B]
[B]המשפט של ג'ף הארדי נדחה שוב ליום חמישי ב03/06.[/B]
[B][U][COLOR=red]# עדכון על טרה (ויקטוריה) בTNA (ספויילרים מהקלטת התוכנית של TNA לחמישי)[/COLOR][/U][/B]
[B][COLOR=black]בלבן :[/COLOR][/B]
[COLOR=white][B]בהקלטות TNA לתוכנית ביום חמישי נקבע קרב לסקרפייס של טרה נגד אלופת [/B][B]הנשים מדיסון.[/B][/COLOR]
[COLOR=white][B]הקרב יהיה קרב אליפות נגד פרישה,כלומר מי שתפסיד "תפרוש".[/B][B]כבר מספר שבועות מדובר על [/B][/COLOR]
[COLOR=white][B]זה שטרה קרבה לעזוב את TNA וכרגע דווח שהחוזה [/B][B]של טרה בTNA מסתיים כמה ימים אחרי סקרפייס.[/B][/COLOR]
[COLOR=white][B]הקרב הזה של טרה כנראה יהיה האחרון שלה בTNA והיא לא תמשיך בחברה והיא "תפרוש"[/B][B]בגלל סיום [/B][/COLOR]
[COLOR=white][B]החוזה [/B][/COLOR][COLOR=white][B]ושני הצדדים לא מעונינים לחדש את החוזה,כבר מדובר על זה שברגע [/B][B]שטרה תעזוב את TNA [/B][/COLOR]
[B][COLOR=white]הWWE מעונינים להציע לה חוזה ולהחזיר אותה לחברה .[/COLOR][/B]
[B]כל מי שמגיב על הידיעה הזאת חייב אבל חייב לרשום בלבן ומי שלא ייעשה את זה ייקבל אזהרה![/B]
[B][U][COLOR=red]# ג'רמי באק (ג'נרשיין מי) סובל מזעזוע מוח [/COLOR][/U][/B]
[B]מתאבק TNA ג'רמי באק סובל מזעזוע מוח אחרי שהוא התאבק בארגון PWG .[/B]
[B]הדיווח הראשוני הוא שג'רמי עבר סריקת סיטי ודווח שהכול בסדר אבל עדין לא ידוע מה חומרת הפציעה.[/B]
[B][U][COLOR=red]# הקלטות SD יהיו יום אחרי יום בסוף יולי [/COLOR][/U][/B]
[B]הWWE דיווחו שהקלטות SD בסוף יולי יהיו יום אחרי יום בטקסס.[/B]
[B]ביום שלישי 27/07 SD תקליט תוכנית אחת בקורפוס קריסטי ויום למחרת ב28/07 ביום רביעי [/B]
[B]יקליטו עוד תוכנית בלרידו.[/B]
[B]התוכנית שתוקלט ב27/07 תשודר ביום שישי ב30/07.[/B]
[B]והתוכנית שתוקלט ב2/07 תשודר ביום שישי ב06/08 .[/B]
[B]הסיבה להקלטת 2 התוכניות היא בגלל שהרוסטר של SD יטוס לטור באוסטרליה ובניו זילנד ביום[/B]
[B]חמישי למשך כשבוע וחצי.[/B]
[B][U][COLOR=red]# ג'ף הארדי חושב שהוא מודל לחיקוי לצעירים [/COLOR][/U][/B]
[B]ג'ף הארדי ערך ראיון באתר TNA ושם הוא נשאל האם הוא חושב שהוא מודל לחיקוי :[/B]
[B]"בהחלט כן.אני יודע שאני כן.אני מעולם לא שוכח מאיפה באתי כדי לקבל מה שאני היום[/B]
[B]וזה דבר חשוב מאוד.לעולם אל תשכח מאיפה התחלת.[/B]
[B]תמיד תחשיב את עצמך כבן אדם ולהישאר על הקרקע.להתייחס על האוהדים שלך בכבוד[/B]
[B]שמגיע להם ותקבל את כל זה חזרה בטווח הארוך"[/B]
[B][U][COLOR=red]# אלוף הWWE ג'ון סינה בטוויטר [/COLOR][/U][/B]
[B]היום אלוף הWWE ג'ון סינה פתח חשבון בטוויטר מי שרוצה לעקוב :[/B]
[URL="http://twitter.com/@WWEJCena"][COLOR=#000000]http://twitter.com/@WWEJCena[/COLOR][/URL]
קרדיט לאתר אחר על החדשות.