-
בקשה | פוקימון מעופף ,
שלום אני כעת גמרתי את מכון העיר Veilstone , היה דיי קשה ,
עברתי אותו עם הפוקימונים הבאים :
1. Grotle רמה 31 ( עלה לרמה 32 והתפתח =] )
2. Gasterdoun רמה 30
3. Ponita רמה 21
החלטתי שאני צריכה גם פוקימון מועפף לשישייה , אני לא רוצה סטרפטור , פוקימון מעופף אחר יעזור ,
וגם תנו הצעות לשישייה ,
-
לפי דעתי את כן צריכה את סטרפטור הוא ממש טוב ולגבי השישיה את צריכה פוקימון חשמל אני ממליץ לך לתפוס שינקס כי אם את מאמנת אותו מההתחלה את גם יכולה לעלות את ההתקפה וההגנה שלו בכך שתילחמי עם פוקימונים שמיתמכים בהגנה והתקפה.ואני גם פיתחתי את פוניטה אבל אני לא שמתי אותו בשישיה שמתי אותו בליגה והוא עזר לי בקושי רק שתי פוקימונים הוא הרג לי לפי דעתי תתפסי פוקימון אחר.
-
אני ממליץ לך על את זואבט [גם רעל וגם מעופף] או דריפליון את יכולה לתפוס אותו בכל יום שישי ליד העיירה פלוארמה את יכולה גם גליגר את יכולה גם פליפר.
לגבי פוקימון אש בעיר הארטהום את יכולה להשיג איווי ולפתח אותו לפריון.
-
[quote=אדון פריון;609524]אני ממליץ לך על את זואבט [גם רעל וגם מעופף] או דריפליון את יכולה לתפוס אותו בכל יום שישי ליד העיירה פלוארמה את יכולה גם גליגר את יכולה גם פליפר.
לגבי פוקימון אש בעיר הארטהום את יכולה להשיג איווי ולפתח אותו לפריון.[/quote]
לגבי הפוקימון אש איפה משיגים שם איווי (אבל אני מדבר על פלטינה וגם איפה משיגים אבן אש בשביל זה)
-
rm21 לא שואלים באשכול לא שלך שאלה
-
טוב סליחה לא ידעתי (טעות חד פעמית)
-
[quote=rm21;609527]לגבי הפוקימון אש איפה משיגים שם איווי (אבל אני מדבר על פלטינה וגם איפה משיגים אבן אש בשביל זה)[/quote]
קיבלת אזהרה על ספאם,קרא חוקים,אל תשאל שאלה בנושא של מישהו אחר.
אתה יכול לפתוח נושא בשביל השאלה הזאת.
-
זובאט לא כזה טוב כי מתקפה על חושית חזקה עליו אני עדין ממליץ לך על סטראפטור ואיווי אפשר לקבל רק אחרי הנשיונל דקס
-
בחרתי גליגר , תודה לכולם , איפה משיגים ניב תער ?
יש אפשרות להשיגו לפני הליגה ?
-
את גליגר אפשר
את ניב התער לא
-
את גליגר גם אי אפשר צריך נשיונל דקס רק אם את משחקת בפלטינה אפשר אם לא אז אי אפשר