-
הודעה למשתמשים!לילה לבן!
[CENTER][SIZE=7][B][I][U]לילה לבן[/U][/I][/B][/SIZE] [/CENTER]
[CENTER][B][COLOR=royalblue]רובכם כבר יודעים שיש לילה לבן .[/COLOR][/B]
[B][COLOR=royalblue]אז הלילה יתחיל בשעה 23:00 בתאריך 18.5 בערב יום שלישי![/COLOR][/B][/CENTER]
[CENTER][B][COLOR=deepskyblue]בלילה עצמו יהיו הרבה תחרויות ,הגרלות ,חידונים ועוד!![/COLOR][/B][/CENTER]
[CENTER][B][COLOR=mediumturquoise]לוח זמנים לילה לבן.[/COLOR][/B][/CENTER]
[CENTER][B][COLOR=darkorchid][COLOR=red]23:00 -פתיחת הלילה הלבן[/COLOR] + חת"מ רקע הזהב בניהול אביעד +תחרות האנימה של השנה [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorchid]00:00-פורום משחקים כלליים -ראש בראש ,דמויות משחקים בניהול אביעד /תחילת "חידון כדור הארץ" בדיבורים בניהול ארוין[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorchid]+תוצאות "הכדורגל השנה" בחירת שחקן ,קבוצה עולמיים וארציים בהנהלת מור.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorchid]01:00 -תחרות מוסיקה בהנהלת מיכאל[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorchid]02:00-תוצאות התחרות "השיר שעשה לכם את החורף" בניהול ארוין/תחרות הזמר-זמרת-להקת השנה בהנהלת מיכאל[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorchid]03:00 -תוצאות התחרות "הפוקימון הכי הכי" בניהול ארוין[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorchid]04:00-[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorchid]05:00 -חידון שבועות קצר מאוד בהנהלת אחד מההנהלה הגבוהה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorchid]06:00 -סיום הלילה הלבן ותחילת חג השבועות[/COLOR][/B][/CENTER]
-
לצערי הלילה הלבן הזה הינו כשלון מוקדם מכמה סיבות:
• יום שלישי הוא ערב חג השבועות, ביום רביעי רוב המשפחות הולכות לטייל ולכן יש לישון מוקדם ביום שלישי.
• חלק מהדתיים לא מדליקים חשמל מיום שלישי בערב עד יום רביעי בערב.
• ביום שלישי בערב כולם חוגגים את ערב חג השבועות וחוזרים הביתה בשעות 12-1
• רוב הנערים יוצאים לבלות במועדונים בימי שני-שלישי בערב
• קשה להסתגל לישון ב6 על היום הראשון של החופש, לכן לילה לבן בשבועות יהיה כשלון מוחץ.
• גם אם מישהו יבחר להשאר לישון מאוחר הוא לא יבזבז את כל זמנו על פורום פוקימון מכיוון שהוא יתלהב מהיום ה-1 של החופש וינצלו לעיסוקים שהוא יותר אוהב, לכן לילה לבן יש לערוך בחופש ממושך ולא בחופש קצר כמו שבועות.
ולסיום הערה אישית: אם בחופש הגדול הצלחתם להביא 10 משתמשים, הרי שבשבועות תצליחו להביא משתמש וחצי. שבת שלום :wink:
-
שבת שלום לך עידו
הלילה הלבן הוא למטרות הקפצת הפורום ,הפורום צריך את האתגרים האלה ,וביום רגיל ההשקעה היא אפסית .
הוחלט שיהיה לילה לבן ,סוף.
-
מצטער אני נושא לחופשה בצרפת אני לא יכול לבוא ללילה הלבן אין לי שם מחשב
-
-
סורי רוב הסיכויים שאני יוצא לבלות או שההורים שלי מארגנים חופשה.. :\
-
אני כנראה ייצא עם חברים בלילה הלבן אז אני לא יוכל להגיע ולעזור...
-
פורסם בהודעה הראשית הלו"ז.
-
-
ארוין ערכתי לך את זה שיהיה יותר יפה.
בהצלחה בלילה הלבן.
-
-
אני לא אגיע, יש דברים אחרים, מה גם שאני לא אוכל כנראה להשתמש בחשמל.
-
-
לא נראה לי אני כניראה הולך למועדון הקונטרול :p
-