הקטגוריה הזאת פשוט ריקה , המנהל היחיד שממונה הוא מנהל חתימות
וגם הוא לא נמצא אף פעם , לדעתי כדאי לכם לאחד את כל הקטגוריות האלה ולעשות עם זה משהו
כבר אף אחד לא נכנס והקטרוגיה הזאתי קבורה עמוק .
שמח להעיר את תשומת לבכם .
Steve
Printable View
הקטגוריה הזאת פשוט ריקה , המנהל היחיד שממונה הוא מנהל חתימות
וגם הוא לא נמצא אף פעם , לדעתי כדאי לכם לאחד את כל הקטגוריות האלה ולעשות עם זה משהו
Steve
מסכים. גרפיקה היא לא היחידה שסובלת מהבעיה. גם כל הקטגוריה של המחשבים ריקה לחלוטין
מחשבים תמיד ככה.
זה פשוט בזבוז .
בוא נשמע... מה אתה מציע לעשות ? :)
אם נאחד את כל הפורמים,זה יצור בלאגאן.כשהפורמים נשארים בצורה כזו,זה יוצר סדר בין הנושאים השונים..
בנוגע למנהל חתימות,נטפל בו.
[QUOTE=Steve;611338]לדעתי כדאי לכם לאחד את כל הקטגוריות האלה ולעשות עם זה משהו
Steve[/QUOTE]
רותם , אני חושב שכבר כתבתי בהודעה הראשית מה אני מציע לעשות .
[QUOTE=YoRt3m;611914]בוא [B][U]נשמע[/U][/B]... מה אתה מציע לעשות ? :)[/QUOTE]
[QUOTE=Steve;612138]רותם , אני חושב שכבר [B][U]כתבתי[/U][/B] בהודעה הראשית מה אני מציע לעשות .[/QUOTE]
רותם רוצה [B][U]לשמוע[/U][/B] מה יש לך להגיד, אני מציע שבמקום להתחכם תתקשר אליו בכל אמצעי שיעלה על דעתך או תפגש איתו פנים מול פנים.
הדרישה של רותם היא [U][B]לשמוע[/B][/U] ולא [B][U]לקרוא[/U][/B] את מה שיש לך להגיד.
במקום [U]להתחכם[/U] מול מייסד (שזו חוצפה ללא בושה לעניות דעתי) תקשיב בקולו או שתאלץ לקבל באן וזה לא יהיה נעים לא לך, לא לרותם ולא לגולשים (טוב אולי לגולשים זה יהיה קצת נעים, ממש טיפה :wink:)
[quote=idos055;612148]רותם רוצה [B][U]לשמוע[/U][/B] מה יש לך להגיד, אני מציע שבמקום להתחכם תתקשר אליו בכל אמצעי שיעלה על דעתך או תפגש איתו פנים מול פנים.
הדרישה של רותם היא [U][B]לשמוע[/B][/U] ולא [B][U]לקרוא[/U][/B] את מה שיש לך להגיד.
במקום [U]להתחכם[/U] מול מייסד (שזו חוצפה ללא בושה לעניות דעתי) תקשיב בקולו או שתאלץ לקבל באן וזה לא יהיה נעים לא לך, לא לרותם ולא לגולשים (טוב אולי לגולשים זה יהיה קצת נעים, ממש טיפה :wink:)[/quote]
עידו.... הגזמת הפעם...
לנושא, אם הפורומים מתים, אז איחוד לא ייצור בלאגן, הוא אולי יגביר טיפה את הפעילות.
[QUOTE=idos055;612148]רותם רוצה [B][U]לשמוע[/U][/B] מה יש לך להגיד, אני מציע שבמקום להתחכם תתקשר אליו בכל אמצעי שיעלה על דעתך או תפגש איתו פנים מול פנים.
במקום [U]להתחכם[/U] מול מייסד (שזו חוצפה ללא בושה לעניות דעתי) תקשיב בקולו או שתאלץ לקבל באן וזה לא יהיה נעים לא לך, לא לרותם ולא לגולשים (טוב אולי לגולשים זה יהיה קצת נעים, ממש טיפה :wink:)[/QUOTE]
איך בידיוק הוא ישמע ? להתקשר אלי ?
אם אתה כ"כ נחמד בזה שאתה נותן לי עצות
אולי גם תביא לי את המספר שלו כדי שהוא יכול [B][U]לשמוע[/U][/B] את דעתי ?