שדרוג שיר|שלום ולא להתראות
שיר נוסף שכתבתי לפני שנה וקצת ,והחלטתי לשדרג אותו
הנה מה שיצא.
[CENTER][B][I][U]שלום ולא להתראות /ארוין[/U][/I][/B][/CENTER]
[CENTER][CENTER][COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=3]יוצא החוצה זה עומד להשתנות[/SIZE][/FONT][/COLOR][/CENTER]
[CENTER][COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=3]היא הבטיחה ש.. את זה אפשר לראות[/SIZE][/FONT][/COLOR][/CENTER]
[CENTER][COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=3]בכל ליבי ,אוהב אותה[/SIZE][/FONT][/COLOR][/CENTER]
[CENTER][COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=3]ויחדיו נישאר עד התמותה[/SIZE][/FONT][/COLOR][/CENTER]
[CENTER][COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/COLOR][/CENTER]
[CENTER][COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=3]מכת ברק ,רסיסים [/SIZE][/FONT][/COLOR][/CENTER]
[CENTER][COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=3]שעוברים וטסים ופוגעים לי בפנים[/SIZE][/FONT][/COLOR][/CENTER]
[CENTER][COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=3]מכת ברק ,החיים[/SIZE][/FONT][/COLOR][/CENTER]
[CENTER][COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=3]היא לא מבינה את משמעות החיים[/SIZE][/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Arial]
[/CENTER][/CENTER]
[/FONT][/COLOR][CENTER][CENTER][COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=3]אז רק אפשר לירות [/SIZE][/FONT][/COLOR][/CENTER]
[CENTER][COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=3]זה לא יכול לקרות [/SIZE][/FONT][/COLOR][/CENTER]
[CENTER][COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=3]אז רק תרשו לי בבקשה להראות[/SIZE][/FONT][/COLOR][/CENTER]
[CENTER][COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=3]ואני אגיד לכם שלום ולא להתראות [/SIZE][/FONT][/COLOR][/CENTER]
[CENTER][COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/COLOR][/CENTER][/CENTER]
[COLOR=black][FONT=Arial][CENTER][CENTER]
[SIZE=3]בחיים הכוח בא ופוגע [/SIZE][/FONT][/COLOR][/CENTER]
[CENTER][COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=3]עוצר תנשימה ,אותי הוא משגע[/SIZE][/FONT][/COLOR][/CENTER]
[CENTER][COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=3]לנסות לבכות [/SIZE][/FONT][/COLOR][/CENTER]
[CENTER][COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=3]אם זה לא עוזר רק תגידו לי איפה בוכים[/SIZE][/FONT][/COLOR][/CENTER]
[CENTER][COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/COLOR][/CENTER][/CENTER]
[COLOR=black][FONT=Arial][CENTER][CENTER]
[SIZE=3]אז רק אפשר לירות [/SIZE][/FONT][/COLOR][/CENTER]
[CENTER][COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=3]זה לא יכול לקרות [/SIZE][/FONT][/COLOR][/CENTER]
[CENTER][COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=3]אז רק תרשו לי בבקשה להראות[/SIZE][/FONT][/COLOR][/CENTER]
[CENTER][COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=3]ואני אגיד לכם שלום ולא להתראות [/SIZE][/FONT][/COLOR][/CENTER]
[CENTER][COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=3]אז רק אפשר לירות [/SIZE][/FONT][/COLOR][/CENTER]
[CENTER][COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=3]ואני אגיד לכם שלום ולא להתראות [/SIZE][/FONT][/COLOR][/CENTER][/CENTER]