אם תשימו לב לפי דעתי הדמות הזכר במשחקים אדום אש וירוק עלה הוא אותו הדבר כמו במשחקים של לב זהב ונשמת כסף אותו כבע אותו לבוש ובול אותו דבר אני צודק או טועה?אני מדבר על רד מהר סילבר לא הדמות שאיתה אתם מתחילים לשחק שלא תתבלבלו.
Printable View
אם תשימו לב לפי דעתי הדמות הזכר במשחקים אדום אש וירוק עלה הוא אותו הדבר כמו במשחקים של לב זהב ונשמת כסף אותו כבע אותו לבוש ובול אותו דבר אני צודק או טועה?אני מדבר על רד מהר סילבר לא הדמות שאיתה אתם מתחילים לשחק שלא תתבלבלו.
כן, זה ברור, אם אתה עוקב אחרי העלילה אתה יודע שהמשחק הזה מתרחש שלוש שנים לאחר העלילה של אדום אש וירוק עלה (או בגרסאות הישנות, זהב כסף וכריסטל מתרחשים שלוש שנים אחרי אדום כחול ירוק וכו'), ובלו כל הזמן מדבר על זה שהוא היה אלוף הליגה והפסיד לרד (מה שאכן נכון מבחינת אדום אש וירוק עלה), ורד הוא אכן האלוף לפי המשחקים האלה.
[quote=LordAbizi;612596]כן, זה ברור, אם אתה עוקב אחרי העלילה אתה יודע שהמשחק הזה מתרחש שלוש שנים לאחר העלילה של אדום אש וירוק עלה (או בגרסאות הישנות, זהב כסף וכריסטל מתרחשים שלוש שנים אחרי אדום כחול ירוק וכו'), ובלו כל הזמן מדבר על זה שהוא היה אלוף הליגה והפסיד לרד (מה שאכן נכון מבחינת אדום אש וירוק עלה), ורד הוא אכן האלוף לפי המשחקים האלה.[/quote]
אייך 3 שנים?אדום אש וירוק עלה יצאו לראשונה ביפן ב2004 והמשחקים לב זהב ונשמת כסף יצאו ב2009 ביפן זה 5 שנים הפרש.
הכוונה היא 3 שנים בין אדום כחול ירוק לזהב .קריסטל וסילבר
מבחינת קו העלילה~
לא באמת חייב שיעברו בעולם 3 שנים.
במשחק אחרי יום יכולים לומר לך כעבור 3 שנים...
זה כמו בסדרות
עוברת לה שנה,מגיעה עונה חדשה ובום אומרים לנו שעברו 10 שנים...
חח מי היה מאמין שהדמות שאיתה אנחנו משחקים באדום אש ירוק עלה תילחם נגדינו בקרב פוקמונים
כן אה? אפשר לנעול?
[quote=הראשון מהסוף;613768]כן אה? אפשר לנעול?[/quote]
חיובי.
נעול:)