אני לא כי כבר עברתי את הגיל הזה ומה איתכם?שפכתם מים קמח ביצים וכאלה על חברים שלכם?
Printable View
אני לא כי כבר עברתי את הגיל הזה ומה איתכם?שפכתם מים קמח ביצים וכאלה על חברים שלכם?
לא לא ולא
אני לא סובל את זה..
עדיין לא אבל נראה לי שלא
לא,
אני לא עושה דברים כאלו..
[quote=RockStar:D;613772]לא לא ולא
אני לא סובל את זה..[/quote]
הייתי עושה את זה פעם זה כייף תחשוב על זה אתה יורד למטה וזורקים עליך דלי מים עם כל הבגדים אחר כך אתה עולה הביתה להתקלח יורד שוב למטה חוטף איזה ביצה לפנים ואז שוב מתקלח ואז יורד למטה שוב ואז מקבל מאחורה עוד פעם מים אני מתגעגע לתקופה הזאת בשבילי זאת נוסטלגיה של החיים.
[quote=NIKO;613776]הייתי עושה את זה פעם זה כייף תחשוב על זה אתה יורד למטה וזורקים עליך דלי מים עם כל הבגדים אחר כך אתה עולה הביתה להתקלח יורד שוב למטה חוטף איזה ביצה לפנים ואז שוב מתקלח ואז יורד למטה שוב ואז מקבל מאחורה עוד פעם מים אני מתגעגע לתקופה הזאת בשבילי זאת נוסטלגיה של החיים.[/quote]
אני שברתי למישהו יד בגלל ביצה
אני לא סובל ביצים לא סובל מים ולא סובל קמח
עדיין לא נכנס שבועות ואתה כבר פותח את האשכול הזה ? :s
ואני לא מתכוון לעשות את זה... :|
[quote=YoRt3m;613781]עדיין לא נכנס שבועות ואתה כבר פותח את האשכול הזה ? :s
ואני לא מתכוון לעשות את זה... :|[/quote]
בגלל שהחופש התחיל היום פתחתי את האשכול מוקדם ותתפלא כבר ילדים בשכונה שלי התחילו את החג .
[b]גם מחר יום המיים וגם שבועות לא נכנס.[/b]
[b]שלא נדבר שזה נושא ספאם S:[/b]
[b]נעול.[/b]
מצטער דודי , הנושא הזה בסדר.
תודה לרותם שפתח עכשיו אתם יכולים להגיב שוב.
יום המים זה אחד מהימים המקסימים ביותר שיש!
אני כאמור כנער מתבגר שכבר בן 17 הלכתי אתמול למסיבה וכאשר יום המים התחיל הייתי באמצע החלום ה9 :D
האמת בלי קשר תכננתי ללכת לים היום אבל לא היה לי כוח כי חזרתי מסטול רצח מהמסיבה.
אני זוכר את יום המים שהייתי חוגג שהייתי קטן, כולם היו זורקים בלוני מים אחד על השני בשכונה ויורים עם רובי מים, זה גם היה קצת מסוכן כי על כל 2 בלוני מים שאתה חוטף בפרצוף ה3 היא ביצה קשה :um_face: . אני זוכר שכל הילדים מכיתה ו' היו עומדים למעלה מתצפתים עלינו ומשליכים ביצים. היו ימים..
אני מקווה שכלכם נהנתם מיום המים שלכם, אל תפספסו חוויה כזאת בילדות בחיים! (אני מדבר על ילדים קטנים שגולשים פה בפורום)
אני חזרתי מיזה לפני שעה בערך וואי זה היה כיף היינו כל השיכבה שלי והיו באלגנים צחוקים הכל בקיצור היה כיף חיים ומחר אנחנו הולכים לבריכה כל החברה
[quote=chimcharboy;613945]אני חזרתי מיזה לפני שעה בערך וואי זה היה כיף היינו כל השיכבה שלי והיו באלגנים צחוקים הכל בקיצור היה כיף חיים ומחר אנחנו הולכים לבריכה כל החברה[/quote]
אתה מכיר את הרגע הזה שאתה חוטף מים מהברז אצליכם בבננין ואז יש לך ריח של דשא רטוב:D
[quote=NIKO;613950]אתה מכיר את הרגע הזה שאתה חוטף מים מהברז אצליכם בבננין ואז יש לך ריח של דשא רטוב:D[/quote]
חחח אני לא גר בביניין אני גר בבית פרטי ועישנו את זה בפארק ליד הבית שלי יואו היה כל כך כיף באלי עוד פעם