איזה פוקימונים טובים (מומלצים, טובים וחזקים) אפשר לפתח (ולמצוא) בעזרת כבל? (החלפת פוקימונים בעזרת כבל, כאילו).
וגם, יש את הפוקימון הזה בברקת?
[IMG]http://up203.siz.co.il/up2/nqzxizmgzjwv.png[/IMG]
ואיך מוצאים אותו?
Printable View
איזה פוקימונים טובים (מומלצים, טובים וחזקים) אפשר לפתח (ולמצוא) בעזרת כבל? (החלפת פוקימונים בעזרת כבל, כאילו).
וגם, יש את הפוקימון הזה בברקת?
[IMG]http://up203.siz.co.il/up2/nqzxizmgzjwv.png[/IMG]
ואיך מוצאים אותו?
יש הרבה פוקימונים שמתפתחים בהחלפה,בוא נתחיל עם סייטר קודם,אי אפשר למצוא אותו בברקת,הדרכים היחידות להשיג אותו בברקת הם קודים,תוכנות עריכה או החלפה מאדום אש.
עכשיו:יש מלא פוקימונים שמתפתחים בעזרת החלפה ורובם גם חזקים,מי שאני אישית חושב שהוא חזק מהמוחלפים הם:גנגר,סיזור,קינגדרה,אלאקאזם וגולם(אני מדבר רק על משחקי הדור השלישי)
אבל כל זה תלוי אך ורק בך ובצורך שלך בשישייה לאותו סוג
[quote=inv;618093]יש הרבה פוקימונים שמתפתחים בהחלפה,בוא נתחיל עם סייטר קודם,אי אפשר למצוא אותו בברקת,הדרכים היחידות להשיג אותו בברקת הם קודים,תוכנות עריכה או החלפה מאדום אש.
עכשיו:יש מלא פוקימונים שמתפתחים בעזרת החלפה ורובם גם חזקים,מי שאני אישית חושב שהוא חזק מהמוחלפים הם:גנגר,סיזור,קינגדרה,אלאקאזם וגולם(אני מדבר רק על משחקי הדור השלישי)
אבל כל זה תלוי אך ורק בך ובצורך שלך בשישייה לאותו סוג[/quote]
המפותח של סייטר זה סיזור.
בכל מקרה, יש למישהו מושג איפה אני יכול למצוא את גנגר?
את גולם כבר יש לי.
תשיג האנטר בירוק עלה\אדום אש..
תעביר אותו לברקת ויש לך גנגר
[QUOTE=Just Haim~;618101]תשיג האנטר בירוק עלה\אדום אש..
תעביר אותו לברקת ויש לך גנגר[/QUOTE]
הבעיה היא שאין לי את המשחקים האלה.
אין סיכוי שיש אותו ברובי?
אין את גסטלי,האנטר וגנגר בברקת,רובי וספיר בכלל
הדרך היחידה היא להעביר מהמשחקים האלה
[quote=inv;618112]אין את גסטלי,האנטר וגנגר בברקת,רובי וספיר בכלל
הדרך היחידה היא להעביר מהמשחקים האלה[/quote]
אהה.
ואפשרי להעביר מהמשחקים ה"עתיקים" כמו קריסטל וכו', הכבל יעבוד עליהם אם אני רוצה להעביר פוקימונים משם לברקת? ואני יעביר להם פוקימונים שיש גם למשחק ה"עתיק".
בין משחקי הדור השני לדור השלישי אי אפשר להעביר
תחשוב על זה,אם היית יכול אז היית מעביר פוקימונים של דור שלישי לקריסטל שם הם לא קיימים בכלל
אבל אני עכשיו משלים את הדור השני בברקת ואפשר להשיג את כל הדור השני בעזרת החלפות מאדום אש+ירוק עלה חוץ מאגדיים כמו סלבי הו או ולוגיה שאותם משיגים מאוונט