Mako | חדשות היום . 22/05/10
[center][b][IMG]http://rcs.mako.co.il/images/header/logo_big.gif[/IMG][color=#331cba]
[SIZE=15]חדשות היום בחסות Mako[/SIZE]
[SIZE=10]22/05/10 - שבת[/SIZE]
אז שוב חזרתי עם חדשות היום , בימים האחרונים היה לי עומס של מבחנים
אבל הנה , אני כאן , אחרי עבודה מסכמת במתמטיקה , הכנת סיכומים
לקראת מבחן המפמ"ר באזרחות , ואחרי מבחן מסכם שנתי בביולוגה - תורשה .
ביום ראשון בתחילת השבוע הבא..(30/05/10) אני מסיים רשמית עם כל
המבחנים והעבודות , ואז אהיה פעיל כמו שבחיים לא הייתי פעיל .
[U]השר ארדן: לפתוח חקירה פלילית בעניין השריפה בצפון[/U]
[SPOILER]השר להגנת הסביבה גלעד ארדן הורה הערב למנכ"ל משרדו לפתוח בחקירה פלילית על מנת לאתר את האחראי לשריפה שפרצה היום בסמוך לעכו וגרמה לזיהום האוויר הקשה באזור. השר ארדן אמר שהאחראים עתידים לשאת באחריות פלילית.(יוסי מזרחי)[/SPOILER]
[U]השריפה בצפון: תושבי הקיבוצים באזור מורשים לצאת מבתיהם[/U]
[SPOILER]שירותי כיבוי האש הודיעו בשעות אחר הצהריים כי תושבי קיבוץ כפר מסריק ועין המפרץ יכולים לצאת מבתיהם, כשש שעות לאחר פרוץ השריפה באזור עכו. כוחות כיבוי מהצפון מסייעים בשעה זו לכיבוי השריפה.(חדשות 2)[/SPOILER]
[U]נתניה: צנחן רחיפה פגע בנחיתתו בבת 17 - ונמלט מהמקום[/U]
[SPOILER]צנחן רחיפה שצנח היום באזור חוף סירונית בנתניה פגע בנחיתתו בנערה בת 17 ששהתה באזור ופצע אותה קל. כוחות מד"א פינו הנערה לבית החולים לניאדו בעיר, והצנחן, שזהותו אינה ידועה נמלט מהמקום. המשטרה מנסה לאתרו. (חדשות 2)[/SPOILER]
[U]פיצוץ אירע במכונית ביפו; שתי נשים וילדה לקו בחרדה[/U]
[SPOILER]פיצוץ אירע בשעות הצהריים במכונית ברחוב גר צדק ביפו. איש לא נפגע בפיצוץ, אולם שתי הנשים והילדה שהיו ברכב לקו בחרדה. המשטרה חוקרת את נסיבות הפיצוץ.(עזרי עמרם)[/SPOILER]
[U]בן 30 נעצר בחשד למעשי פדופיליה בבני 8 מגבעתיים[/U]
[SPOILER]תושב רמת גן בן 30 נעצר בגינה ציבורית ברחוב כורזים בגבעתיים בחשד שתקף מינית ילדים כבני שמונה. חבלן משטרה שנקלע לאזור הבחין בחשוד, כשהוא נוגע בילדים עמם שיחק בגן. בדיקה של המשטרה העלתה שמדובר בעבריין מין מוכר.(עזרי עמרם)[/SPOILER]
[U]בן 21 נעצר בחשד שהכה פרוצה שהזמין לביתו בת"א; מצבה בינוני[/U]
[SPOILER]משטרת תל אביב עצרה הבוקר תושב תל אביב בן 21 בחשד לאונס ותקיפה של אישה שהגיעה לביתו ברחוב חננאל. על פי החשד הוא הכה את האישה בת ה-35, שהגיעה לביתו במסגרת עיסוקה בזנות. היא פונתה לבית החולים וולפסון במצב בינוני.(עזרי עמרם)[/SPOILER]
[U]שריפה פרצה במפעל פלדה בעכו; עשן סמיך התפזר באזור[/U]
[SPOILER]עשן סמיך מכסה את אזור הגליל המערבי בעקבות שריפה שפרצה סמוך למפעל "חוד מתכות" שמדרום לעכו. שמונה צוותי כבאות פועלים לכיבוי השריפה. המשטרה מבקשת להימנע מהגעה לאזור. מספר תושבים התבקשו להסתגר בביתם. (יוסי מזרחי)[/SPOILER]
[U]23 ק"ג של מריחואנה נתפסו בגבול הצפון[/U]
[SPOILER]שוטרי יחידת "ארז" של מג"ב עצרו הלילה שני צעירים בשנות ה-20 לחייהם מהיישוב פראדיס הסמוך לזכרון יעקב, שברכבם 23 קילוגרם של מריחואנה. השניים נעצרו ונלקחו לחקירה.(חדשות 2)[/SPOILER]
אז מה אתם חושבים ? מה יש לכם להגיד ?
לי יש דבר אחד להגיד , או לשאול יותר נכון
מה נהיה מארץ ישראל ? ומה יהיה בעתיד ?
זה מאוד מסקרן אותי .
[/b][/center][/color]