-
החדרים נעלבו מז"לצמן
[center][b][color=#331cba]
[SIZE=15]החרדים נעלבו מהפרסומת של Hot[/SIZE]
[SIZE=10]זלצמן חזר בתשובה והחרדים הגישו תלונה[/SIZE]
החרדים לחצו - וזלצמן יורד מהמסך
ה"בורר" חיפש את זלצמן ומצא אותו מחופש לחרדי. סופו של זלצמן היה כשהושלך מהגג - כך על פי הפרסומת החדשה של הוט. תלונות רבות שהגיעו מארגונים חרדיים הביאו את הרשות השנייה לדרוש מהוט לשנות את הפרסומת
חברת הכבלים HOT תידרש לתקן את הפרסומת של "זלצמן והבורר", זאת לאחר שעשרות תלונות הגיעו לרשות השנייה בנוגע לתוכן הפרסומת בה נראה צוות הסדרה "הבורר" רודף אחרי זלצמן שהחליף את זהותו והפך לחרדי. בסיומה של הפרסומת זלצמן אף מושלך מגג של בניין. לרשות השנייה הגיעו תלונות רבות מארגונים חרדים ובעקבותן הוחלט ברשות לשנות את התשדיר כדי להמשיך לשדרו.
[IMG]http://img.mako.co.il/2010/05/24/107530.jpg[/IMG]
[/b][/center][/color]
-
לא חוכמות,הם הסתכנו בכך שחרדים יתייחסו לכך.
אבל אני לא מבין משהו-למה ככה כל הזמן לצעוק על אנשים שעושים פרסומות עם חרדים?כאילו מה קרה?סוף העולם הגיע?מותר לצחוק על עצמכם לפעמים,וזה בריא לצחוק!
-
[quote=Master GoKu;619485]לא חוכמות,הם הסתכנו בכך שחרדים יתייחסו לכך.
אבל אני לא מבין משהו-למה ככה כל הזמן לצעוק על אנשים שעושים פרסומות עם חרדים?כאילו מה קרה?סוף העולם הגיע?מותר לצחוק על עצמכם לפעמים,וזה בריא לצחוק![/quote]
אני מסכים איתך לגמרי הם באמת הגזימו הפעם (החרדים)!!!
-
גם אני מסכים , הם צריכים לראות בזה דבר טוב
שכדי לברוח מצרות זלצמן חזר בתשובה .
אדיוטים .
-
אויי רק שתדעו כמה פעמים היו פרסומות על עדות רחבות...
והחרדים לחצו קצת וקיבלו את זה.
לדעתי הם הורסים לנו את הטלוויזיה
ד"א רשמתה ה[b]חדרים[/b] נעלבו מזלצמן
-
שוב אני יחזור ויאמור...
זה לא כולם!!!!יש לי חצי משפחה חרדים והם אחלה אנשים...
וחוץ מזה חרדים לא רואים טלביזיה אז מה יש...
לי אתם גורמים כל פעם להרגיש אשם...זה לא פייר שאתם מאשימים את כולם ככה
-
זה רובם , ואם זה לא היה רובם לא היו מורידים את הפרסומת .
הרוב קובע , למדת על זה בטח , בחיים , או בשיעור אזרחות .
אולי המשפחה שלך הם המיעוט , למרות שאני בטוח שגם להם היה מה להגיד על
הפרסומת .. בלי לפגוע או משהו , לא מאשים אותם .
-
הם שונאים אותנו החילונים ואוהבים לעשות לנו דווקא :\
באסה דווקא אהבתי ת'פרסומת הזו גם כן איתם...
אני בטוח שלא באמת אכפת להם מאיזה מישהו שהתחפש לדתי באיזו פרסומת בטלויזיה.. הרי אין להם בכלל טלויזיות מזה עיניינם
-
אין לי תגובה בעניין
לא אוהב חרדים ,עושים עניין מכל דבר ופיפס קטן ולאחר מכן הם בוכים על דברים אחרים
שילכו...
-
[QUOTE=Steve;619506]גם אני מסכים , הם צריכים לראות בזה דבר טוב
שכדי לברוח מצרות זלצמן חזר בתשובה .
אדיוטים .[/QUOTE]
כשאנשים חוזרים בתשובה רק על מנת לברוח מצרות זו התנהגות שגויה, באמת נראה לך שהעדה החרדית האמיתית שחרדה לה' רוצה שזה מה שילמדו? מובן שלא! העדה החרדית צודקת כל מי שיראה את הפרסומת הזאת יגיד "אוי עוד פושע מושחט שחזר בתשובה... הדתיים האלה תאמין לי דפוקים!" ולמה זה טוב? הרי הדת היא האמת וזה שהחרדיים הולכים אחריה זה מקסים! אני אישית מתנגד לזרם החרדי ויותר משתייך ומתחבר לזרם הדתי שמבצע את הכל הדברים שרשומים בתנ"ך ולא את כל ההלכות שהרבנים מביאים. אני שמח מאוד שהפרסומת תשתנה ושמח שהרשות ה2 החליטה לדרוש מחברת הכבלים להסירה\להחליפה! כנראה שאם כך הפרסומת באמת מוגזמת!
-
תראו מה שהתקשורת עושה.
קודם כל אני דווקא לא רואה בעין רעה את הפרסומת הזאת ורודפים אחרי ז"לצמן לא בגלל שהוא חרדי אלא בגלל מה שהיו בפרסומות הקודמות של זה...
דבר שני ,
ביקשו שיסירו את הפרסומת לא [u]רק [/u]בגלל החרדים , אלא גם מארגונים שדואגים לבטיחות ואזרחים אחרים שבכלל לא חרדים.
וישר כולם רצים להאשים את החרדים.
בושה.
[B]שימו לב איך התקשורת גררה לזה שאתם תכתבו פה תגובות מאשימות נגד החרדים.. וזה עוד לפני שידעתם את הפרטים האמיתיים.[/B]
-
[quote=YoRt3m;619559]תראו מה שהתקשורת עושה.
קודם כל אני דווקא לא רואה בעין רעה את הפרסומת הזאת ורודפים אחרי ז"לצמן לא בגלל שהוא חרדי אלא בגלל מה שהיו בפרסומות הקודמות של זה...
דבר שני ,
ביקשו שיסירו את הפרסומת לא [U]רק [/U]בגלל החרדים , אלא גם מארגונים שדואגים לבטיחות ואזרחים אחרים שבכלל לא חרדים.
וישר כולם רצים להאשים את החרדים.
בושה.
[B]שימו לב איך התקשורת גררה לזה שאתם תכתבו פה תגובות מאשימות נגד החרדים.. וזה עוד לפני שידעתם את הפרטים האמיתיים.[/B][/quote]
מה אתה רוצה אנחנו מסבססים על מה שסטיב רשם.. יש צד אחר לסיפור? ._.
-
[QUOTE=Just Haim~;619562]מה אתה רוצה אנחנו מסבססים על מה שסטיב רשם.. יש צד אחר לסיפור? ._.[/QUOTE]
מה שאתה אומר עכשיו הוא שאתה עבד ושפוט של התקשורת.. עצוב מאוד
יש את הצד שלך, יש את צד האמת.. עזוב לא יעזור לי להסביר לך בכלל איזה עוד "צד" יש לסיפור
-
רשמתי מה הצד השני... אתה פשוט לא הבנת או לא קראת.
-
[QUOTE=Just Haim~;619562]מה אתה רוצה אנחנו מסבססים על מה שסטיב רשם.. יש צד אחר לסיפור? ._.[/QUOTE]
אני רשמתי בידיוק מה שהתקשורת הביאה לאתר Mako .
ואם אלה היום גורמים אחרים שגרמו לפרסומת לרדת מהטלוויזיה
הכותרת של הכתבה באתר Mako לא הייתה "החרדים לחצו - וזלצמן ירד מהמסך"