אוקיי רציתי לשאול את הגולשים ..
כל כמה זמן אתם הולכים לספארי ?
כמה פעמים בשנה ? שנתיים ?
או האם בכלל? ומה אתם הכי אוהבים לראות בספארי
גן חיות הוא מקום גדול ויש בו הרבה במה לדון
שתפו אותנו
Printable View
אוקיי רציתי לשאול את הגולשים ..
כל כמה זמן אתם הולכים לספארי ?
כמה פעמים בשנה ? שנתיים ?
או האם בכלל? ומה אתם הכי אוהבים לראות בספארי
גן חיות הוא מקום גדול ויש בו הרבה במה לדון
שתפו אותנו
היתי שם כמה פעמים וזה מספיק לי אני לא אוהב גני חיות כי אני חושב שחיות צריכות לגור בטבע חופשי ולא בכלוב
[quote=Farmer;619594]היתי שם כמה פעמים וזה מספיק לי אני לא הוהב גני חיות כי אני חושב שחיות צריכות לגור בטבע חופשי ולא בכלוב[/quote]
אתה כל כך צודק..
אני מעדיף לראות אותם בערוץ הנשל ג'אוגרפיק רצות בטבע מאשר לשלם כסף כדי לראות אותן עצובות בתוך כלוב
הייתי שם כשהייתי קטן גם עכשיו כבר לא.. חוץ מיזה המקום לא משתנה כמה אפשר לראות את אותן חיות
[QUOTE=Farmer;619594]היתי שם כמה פעמים וזה מספיק לי אני לא הוהב גני חיות כי אני חושב שחיות צריכות לגור בטבע חופשי ולא בכלוב[/QUOTE]
אני מסכים איתך אבל כרגע אני לא יכול לעשות כלום בנוגע לזה ואני מאוד אוהב חיות אז אני הולך כשיוצא לי...
אני חולה על חיות!בגלל זה אני הולך לקייטנת חי נגב בדרום....שם מאכילים חיות כל בוקר ועוד מגוון פעילויות
אני אישית אוהב גן חיות
אבל כמוכם מעדיף לראות בטלוויזיה לראות אותם משוחררות וטבעיות.ץ
הלכתי פעם אחת בחיים.
בסיור בי"ס
הלכתי פעם אחת,
ודעתי היא שזה נוראי, הם שמים שם חיות סתם, מילא לצורכי הרבעה ושיחרור אבל הם שמים גם סתם, שאנשים יבואו לראות...
למרות שאני מאוד אוהב את זה ,
לא הייתי שם 4 ~ 3 שנים..
מה התחדש שם ?
לא הלכתי מגיל 7 אולי O:
הייתי הולך כל שנה עם סבא שלי אבל אחרי שהוא נפטר..:\
הפעם האחרונה שהייתי בספארי זה היה בגיל 5 בגן החיות לפני שנתיים בערך,ומה שכתבו מעליי נכון,חיות לא צריכות ליהיות כלואות בכלובים וליהיות חופשיים בטבע.
תראו, זה מסובך.
יש גני חיות שהחיות מקבלות את התנאים הכי טובים ולא עצובות.
נכון, יש גם גני חיות שלא מספקים את כל הצרכים לבעלי החיים וזה באמת עצוב.
אני מעדיף לראות אותם משוחררות בטבע, אבל אם לא היו גני חיות, לא הייתי יכול לראות את רוב החיות שיש בעולם, חיות שקשה מאוד להגיע לאזור המחייה שלהם.
לכן, יש יתרונות וחסרונות בגני חיות.
לא צריך ישר לפסול דברים.. :/
השאלה היא על ספארי שבו רוב בחיות בכלוב
בסדר, אבל ראיתי כמה דברים גם על גני חיות..
וספארי הוא גן חיות הכי חופשי בארץ (לפחות למיטב ידיעתי)