פייסבוק-הנושא הרשמי-facebook
[SIZE=5][U][COLOR=blue]פייסבוק[/COLOR][/U][COLOR=black]-הנושא הרשמי-[/COLOR][COLOR=blue][U]facebook[/U][/COLOR][/SIZE]
[B]קצת מידע,תודה לויקפדיה[/B]
[COLOR=black]פייסבוק (ב[/COLOR][COLOR=black]אנגלית[/COLOR][COLOR=black]: facebook) הוא [/COLOR][COLOR=black]אתר אינטרנט[/COLOR][COLOR=black] א[/COLOR][COLOR=black]מריקאי[/COLOR][COLOR=black] מסוג [/COLOR][COLOR=black]רשת חברתית[/COLOR][COLOR=black]. האתר הוקם על ידי [/COLOR][COLOR=black]מארק צוקרברג[/COLOR][COLOR=black], סטודנט מ[/COLOR][COLOR=black]אוניברסיטת הרווארד[/COLOR][COLOR=black], ב-[/COLOR][COLOR=black]4 בפברואר[/COLOR][COLOR=black]2004[/COLOR].
[COLOR=black]שם האתר נובע מהשם המקובל באקדמיות ובאוניברסיטאות לספר המכיל את תמונות הסטודנטים המחולק בשנה הראשונה ("Face-Book"), על מנת שהסטודנטים החדשים יוכלו להכיר אחד את השני טוב יותר.[/COLOR]
[COLOR=black]האתר הוא בשימוש חופשי, לא גובה כסף בתמורה לשימוש בו, ומאפשר לגולש להצטרף ל"קבוצה חברתית" אשר לה הוא משתייך (עיר, מקום עבודה, בית ספר, דת) וליצור עם שאר חברי הקבוצה [/COLOR][COLOR=black]תקשורת[/COLOR][COLOR=black] ואינטראקציה. באפשרות המשתמשים ליצור לעצמם "רשימת חברים" (וכן לשלוח להם הודעות) וליצור לעצמם פרופיל אישי.[/COLOR]
[COLOR=black]מארק צוקרברג ייסד את האתר כאשר היה סטודנט ב[/COLOR][COLOR=black]אוניברסיטת הרווארד[/COLOR][COLOR=black]. בתחילה היה האתר מוגבל לסטודנטים מאוניברסיטה זו בלבד, ואט-אט התרחב למקומות נוספים, עד שב-[/COLOR][COLOR=black]2006[/COLOR][COLOR=black] הפך לפתוח לכול. כיום נמצא האתר במקום השביעי בפופולריות שלו ברשת, והוא כולל יותר מ-400 מיליון משתמשים פעילים [/COLOR][COLOR=black].[/COLOR]
[COLOR=black]ב-[/COLOR][COLOR=black]24 באוקטובר[/COLOR] [COLOR=black]2007[/COLOR][COLOR=black] הודיעה [/COLOR][COLOR=black]מיקרוסופט[/COLOR][COLOR=black] כי רכשה 1.6% מה[/COLOR][COLOR=black]מניות[/COLOR][COLOR=black] של פייסבוק תמורת 246 מיליון [/COLOR][COLOR=black]דולר[/COLOR][COLOR=black], מה שמשקף לחברה שווי שוק של כ-15.4 מיליארד דולר, משמע, כ-450 דולר למשתמש, על פי מספר המשתמשים בעת הרכישה.[/COLOR]
טוב אז מה איתכם?
לכם יש פייסבוק?
מה הוא?
כמה חברים יש לכם שם?
האם אתם אוהבים את הפייסבוק,האפליקציות והמשחקים שבו?
זה הדיון הרשמי
[B]רשימת משתמשים[/B]
[B][COLOR=lime]מלאו את הטופס[/COLOR][/B]
[COLOR=black][quote]
[COLOR=black]שם בפייסבוק:[/COLOR]
[COLOR=black]כמה זמן יש לכם את הפייסבוק:[/COLOR]
[COLOR=black]כמה חברים יש לכם שם:[/COLOR]
[COLOR=black]קישור לקיר שלי:[/COLOR]
[COLOR=black]הערות:[/COLOR]
[/quote]
[/COLOR]
[B]1.[/B]שם בפייסבוק:ניצן כהן
כמה זמן יש לכם את הפייסבוק:200 ימים+
כמה חברים יש לכם שם:330+
קישור לקיר שלי: [URL]http://www.facebook.com/profile.php?id=100000409145257[/URL]
הערות:אם אתם מוסיפים אותי שלחו לי הודעה שאתם מהפורום+שם משתמש שלכם שם
אני לא מוסיפה כל אחד